НАЧАЛО Други

Goldman Sachs ръководят рунд за $25 милиона финансиране за блокчейн стартъпа Veem

СЕП. 28, 2018 15:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Goldman Sachs ръководят рунд за $25 милиона финансиране за блокчейн стартъпа Veem

Базираният в САЩ банков гигант, Goldman Sachs, води стратегически кръг за финансиране за $25 милиона, за блокчейна стартъпа за плащания Veem, като се потвърждава, че Silicon Valley Bank се присъединяват.


Veem, който използва технологията за цифров портфейл, за да увеличи ефективността на плащанията за малкия бизнес, отбеляза в прессъобщението, че финансиращият кръг също е получил участие от GV (преди това Google Ventures), Trend Forward Capital, Extol Capital, Kleiner Perkins и Pantera Capital, както и други инвеститори.

Forbes отбелязват, че Goldman Sachs са инвестирали чрез своятаPrincipal Strategic Investment Group и че Рана Яред, управляващ директор в Goldman Sachs, ще се седи на борда на Veem като наблюдател, без право на глас.

С последния кръг на финансиране Veem планират да развият нови партньорски интеграции, както и да "разчитат на по-голяма автоматизация, включително вградено противодействие на прането на пари и спазване на знанията за вашите клиенти", съобщава Forbes.

Veem използва Биткойн (BTC) за свързване на банкови сметки на своите клиенти с доставчици, обработвайки повече от половината от своите транзакции с крипто като заместител на кореспондентите. Блокчейн стартъпа преди това завърши кръг за финансиране за $26 милиона през март. Според прессъобщението Veem вече обслужват 80 000 малки фирми в 96 страни.

През август Axoni, блокчейн стартъп, фокусиран върху бизнеса, е събрал $32 милиона за финансиране, което също беше ръководено от Goldman Sachs.

До скоро се говореше, че банковият гигант е изоставил непотвърдени планове за започване на свое собствено бюро за търговия с криптовалута.

Когато говорихме за проучване на цифрови активи, това щеше да бъде проучване, което щеше да се развива с течение на времето. Може би някой, който мислеше за нашите дейности тук, беше много развълнуван, че ще направим пазарите като физически Биткойн и докато се вмъкват в него, осъзнават част от еволюцията, но все още не е достатъчно.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Защо бившият директор на Ripple премести близо половин милиард XRP?

След като мнозина започнаха да спекулират къде биха могли да се насочат токените, Ларсен разкри, че е преместил XRP портфейла си в New York Digital Investments Group (NYDIG).Попечителство 2.0Компаният...
СЕП. 24, 2020 15:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Милиардер продължава да разширява своето Биткойн портфолио

Той също така твърди, че "нищо" не може да се сравни с неговия залог на Биткойн, който той направи през далечната 2012 г."Отделете време, за да разберете какво притежавате. Толкова дълбоко, че може да...
СЕП. 24, 2020 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Gemini вече е отворен към английския пазар

Това се случва след като органът за финансов надзор даде на борсата лиценз за институции за електронни пари.  Борсата е един от първите бизнеси, който получава лиценз от органа за надзор като част от ...
СЕП. 24, 2020 11:28 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето кое е слеващото голямо нещо в крипто (видео)

Дейвис казва, че крипто пазарът ще продължи да предлага нови и печеливши възможности, тъй като се развива и разширява отвъд 'нажежения' децентрализиран финансов (DeFi) сектор."Така че NFT (незаменяеми...
СЕП. 23, 2020 20:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света