НАЧАЛО Прессъобщения

Глобалната платформа Pushd (PUSHD) си възвръща първото място сред предварителните продажби, след като китовете на Dogecoin (DOGE) и Solana (SOL) показват интерес

07.03.2024 9:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Глобалната платформа Pushd (PUSHD) си възвръща първото място сред предварителните продажби, след като китовете на Dogecoin (DOGE) и Solana (SOL) показват интерес

Криптовалутите постоянно се борят за първото място в различни категории. От най-добрия нов токен до най-добрите алткойни и дори най-добрата инвестиция.

Това е от особено значение за инвеститорите, които винаги искат да подкрепят най-добрите активи за най-добра възвръщаемост.
Има много начини да се вземе решение за това кои токени са най-добри и както следва, най-добри за инвестиране, като накрая винаги се стига до индивидуалните разбирания на инвеститорите, но опции като Dogecoin (DOGE) и Solana (SOL) обикновено се появяват в списъците. Освен това ще може да научите за някой от характеристиките на Pushd (PUSHD), които пораждат потенциал на платформата за бъдещо развитие.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия може да потърсите причините, поради които долуспоменатите криптовалути са доста харесвани от инвеститорите.

Dogecoin (DOGE) се увеличи повече от два пъти за няколко дни

След известно време в крипто пространството човек донякъде свиква с присъщия му хаос и непредсказуемост. Въпреки това пазарът все още успява да шокира дори най-опитните трейдъри от време на време.

Неотдавнашният скок на Dogecoin (DOGE) не е нищо друго освен шокиращ. Монетата се движеше бавно нагоре, но оставаше на ниво около $0.079, като навлизаше в март. Към момента на писане на статията Dogecoin (DOGE) е надхвърлил значително тази стойност и се търгува на $0.1679. Според много ентусиасти рез следващите няколко дни монетата може да достигне $0.2, ако този впечатляващ ръст продължи.

Колко скоро Solana (SOL) може да достигне $200?

С оглед на последните резултати може да мине известно време, докато видим Solana (SOL) на цена от $200, може би до средата на април. Ако нищо не се промени, Solana (SOL) ще продължи да регистрира малки маржове на растеж и поетапен растеж в множество точки. По време на писане на статията тя се търгува на цена от $132, като от известно време насам се колебае около това ниво.

Поскъпването от 35% на месечен план представя Solana (SOL) в положителна светлина, поне в дългосрочен план, но не отразява цялостно резултатите. Solana (SOL) също е спечелила около 18% от преди седмица след рязко покачване. Във волатилния свят на криптовалутите винаги има възможност за друго рязко покачване, което данните не могат да предвидят, но засега то не изглежда на хоризонта за Solana (SOL).

Pushd (PUSHD) изпреварва проектите в предварителните продажби

Pushd (PUSHD) е децентрализиран дигитален пазар. Той е представян като Web3 Амазон и е първият крипто базиран пазар в историята. Проектът все още не е стартирал, но остава доста очакван както от потребителите, така и от инвеститорите.

Предимствата му ще включват бързи транзакции и по-кратко време за обработка, по-ниски такси за транзакции и дебитна карта, свързана с различни търговци. Pushd (PUSHD) е създаден, за да бъде най-честният пазар в глобалния сектор на електронната търговия, който се оценява на около $6 трилиона. Освен това платформата предлага и награди за използването на Pushd (PUSHD).

По време на този етап на предпродажбата един токен струва само $0.11, така че много от китове на Dogecoin (DOGE) и Solana (SOL) почват да се замислят дали да използват печалбите си, за да купуват големи количества от токена, тъй като неговото предлагане е ограничено до 250 милиона бройки.

До края на предварителната продажба обаче остава съвсем малко време, така че потенциалните инвеститори трябва да действат бързо.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd (PUSHD), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Dogwifhat и The Graph преживяват спад: Фокусът се мести върху продължаващия успех на Raffle Coin поради обещанията за 2,000% възвръщаемост

Инвеститорите виждат голям потенциал във възстановяването на бичия пазар през 2024 г. Въпреки това, в зависимост от монетите и токените, приливът може да се обърне много бързо. 

18.04.2024 11:02 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.