НАЧАЛО Прессъобщения

Главният изпълнителен директор на JP Morgan Джейми Даймън атакува Биткойн и криптовалутите, цените на BTC, SHIB и ELDG се покачват

08.12.2023 14:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Главният изпълнителен директор на JP Morgan Джейми Даймън атакува Биткойн и криптовалутите, цените на BTC, SHIB и ELDG се покачват

Главният изпълнителен директор на JP Morgan Chase Джейми Даймън атакува Биткойн (BTC), когато бе попитан по време на изслушване в Сената какво да се направи с криптовалутата, използвана за незаконни дейности.

Даймън и седем други главни изпълнителни директори на банки също така заявиха, че крипто компаниите трябва да бъдат задължени да спазват същите правила за борба с прането на пари като банките.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Вследствие на това стойността на криптовалутата рязко нарасна, но тя не беше сама, тъй като Шиба Ину (SHIB) и Everlodge (ELDG) също отбелязаха забележителен подем. В тази статия може да разгледате представянето на цените на всяка от изброените криптовалути.

Биткойн (BTC) проби над $43,000 – възможно ли е изкачване над $50,000?

Биткойн (BTC) отбеляза силно бичо ниво на представяне, а сегашната инерция кара анализаторите да очакват цена над $50,000 през следващите месеци.

Той формира бичи модел на продължение на графиката с множество времеви рамки, а купувачите са силно активни на нивата на подкрепа, където ще бъдат изкупувани незначителни спадове. 50-дневната и 200-дневната ЕМА са наклонени нагоре, което потвърждава възходящия тренд на Биткойн.

Цената на BTC се е отдалечила далеч от тази 50-дневна ЕМА и изглежда прекалено разтеглена. Незначително резервиране на печалби или краткосрочно възстановяване може да се задейства във всеки един момент от най-високите си нива.

Наскоро Биткойн проби от точката на съпротива от $40,000 и се повиши до $43,000. Обемът на покупките също последователно се увеличава и влияе положително върху цената. Купувачите успяха да поемат контрола върху зоната на предлагане и сега се вижда доминацията на биковете. Въз основа на прогнозата за цената на Биткойн тя може да достигне $64,634 до началото на 2024 г.

Shiba Inu (SHIB) може да достигне $0.000012 до януари – доколко вярна е тази прогноза?

Shiba Inu (SHIB) също наскоро демонстрира възходяща инерция, с 16% увеличение през последната седмица. Криптовалутата възстановява стойността си и демонстрира признаци на обръщане на бичия тренд.

Обемът на търговията с Shiba Inu също се увеличава, което влияе положително върху цената на токена. Ако обемът на покупките се увеличи, а цената продължи да се търгува в тесния диапазон, това може да е индикация за наличието на китове, които тихомълком трупат криптовалутата Shiba Inu.

50-дневната и 200-дневната ЕМА се ревизират нагоре, а цената на SHIB се изкачи над двете ЕМА, което предполага повишено доверие на инвеститорите. С тези темпове, въз основа на най-новата прогноза за цената на Shiba Inu, тя може да достигне $0.000012 до януари. Тази прогноза може да се превърне във възможност, тъй като купувачите присъстват и успяват да защитят подкрепата на Shiba Inu и да отскочат.

Everlodge (ELDG) ще разгледа ключов проблем в хотелиерската индустрия

Everlodge (ELDG) е предстоящ пазар на недвижими имоти, който може да предостави на трейдърите възможности за диверсификация с висок ROI и привлече значително внимание със своето крипто ICO събитие.

Тя ще се занимава с ключови проблеми в хотелиерската индустрия на стойност $4.548 трилиона. Исторически погледнато, получаването на достъп до имоти е било трудно, тъй като те са стрували милиони долари, което ги е правело недостъпни за повечето хора. На пазара също така липсваха прозрачност и ликвидност.

Everlodge ще се бори с това, като издава имотите като NFT, при което те се разделят на по-малки части, всяка от които струва само $100. По този начин пазарът ще може да бъде много по-ликвиден. Всички подробности, като документите за собственост и данните за собствеността, се съхраняват в метаданните на смарт договор, което води до по-висока прозрачност, превръщайки го в най-добрия DeFi проект.

Платформата ще внедри и управляван от изкуствен интелект инструмент за притежателите на токени. Чрез него те ще могат да получават прогнози за бъдещи географски локации, в които имотите могат да претърпят сериозен ценови ръст.

Обобщение

Макар че Биткойн проби $43,000 и се насочва нагоре, а Shiba Inu също преживя огромен ценови скок, печалбте могат да застигнат и Everlodge. По време на предварителната продажба на етап 7 токенът ELDG се предлага само за $0.025, но можем да видим значително покачване на стойността, предизвикано от по-широката пазарна динамика и 35-кратния скок на стойността при стартирането.

За повече информация относно текущата предварителна продажба на Everlodge (ELDG), моля, посетете техния уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ръст на пазара на криптовалути и през януари 2024 година

Binance, най-голямата борса за дигитални активи в света, публикува своя отчет за месец януари.

22.02.2024 13:55 1 мин. четене

Данните сочат, че три алткойна, може да се възползват най-много от халвинга на Биткойн през май 2024 г.

Халвингът на Биткойн, който се случва приблизително на всеки четири години, е ключов момент в света на криптовалутите.

22.02.2024 13:23 5 мин. четене

Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST): Познати крипто имена, които издават бичи сигнали през 2024 г.

На пазара на криптовалути през 2024 г. вниманието привличат познати имена като Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST).

22.02.2024 13:20 3 мин. четене

XRP се бори да премине $0.6: Може ли тази TradFi платформа да достигне $1 първа?

Към момента на писане на статията XRP среща пречки при преодоляването на границата от $0.6, като към момента на писане на статията се търгува на ниво от $0.547 с пазарна капитализация от $29.77 милиона.

22.02.2024 10:54 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.