НАЧАЛО Биткойн

Genesis Trading CEO: $ 3,000 вероятно е дъното

ноември 24, 2018 17:19 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Genesis Trading CEO: $ 3,000 вероятно е дъното

Главният изпълнителен директор на Genesis Trading, Майкъл Мор,о прогнозира, че Биткойн ще падне до около 3,000 долара.

Говорейки със CNBC, Moрo заяви, че не очаква нивото на подкрепа от 4,000 долара да се задържи много по-дълго, тъй като натиска за продаване от страна на инвеститорите, които са ликвидирали холдинга си преди 2017 г., ще продължи да бута цената надолу.

Но това не е краят за Биткойн.

Моро смята, че макар ситуацията със сигурност да не е в полза на трейдърите и случайните инвеститори, които искат да „бързат“, това не е неизвестна територия за флагманската криптовалута. Той отбеляза, че BTC е преживял 75 процента или повече корекции повече от веднъж по време на своята десетгодишна история. Скорошният 79 процентов спад на Биткойн от върха отпреди 11 месеца всъщност е най-малката от петте най-големи корекции досега.

По мнението на Моро, институционалните инвеститори, които гледат на валутата по този начин, няма да се притесняват прекалено много от това, как ще свърши 2018 г., защото те се интересуват повече от следващите три до пет години. Той също така отбеляза, че цената на добива от 6,000 долара за 1 BTC, която преди е била използвана, ще се понижи със спадането на хеш-рейта в мрежата на Биткойн. За тази цел, най-големите миньори са склонни да продължат да копаят на загуба, докато трудността не се промени.

По отношение на дъното за цената на Биткойн, той каза следното:

Това е наистина трудно. Има малко нива на съпротива и видяхме, че нивото от 4,000 се тества два пъти в последните няколко дни, но всъщност не мисля, че има твърде много в средата на 3,000-те, така че няма да намерите много, докато не ударите 3К.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене

Корелацията на Биткойн с технологичните акции достигна 3-месечно дъно

Тъй като пазарите се борят с все по-несигурните макроикономически перспективи, дните, в които Биткойн (BTC) се търгува като големите технологични акции, може би са преброени. Това може да не е добра новина за търговците на криптовалути.

август 10, 2022 14:06 1 мин. четене