НАЧАЛО Други

Galaxy Digital на Майк Новограц е изгубила $ 175 милиона за девет месеца

ДЕК. 8, 2018 19:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Galaxy Digital на Майк Новограц е изгубила $ 175 милиона за девет месеца
В неотдавнашен доклад, публикуван от Galaxy Digital Holdings, фирмата твърди, че е отчела огромни загуби за девет месеца и това е било преди последният срив.

Докладът цитира "липсата на общ обем на търговията в криптовалутите", като една от основните причини за лошото представяне.


Докладът сочи, че нещата са се влошили през третото тримесечие. Сривът на крипто пазара през последните няколко дни означава, че Q4 ще добави към загубите на компанията.

През третото тримесечие нетните реализирани и нереализирани загуби от крипто активи в търговската операция на фирмата възлизат на 76,65 милиона долара. Тази цифра доведе загубите за първите три тримесечия на годината до $ 175,68 милиона.

Според компанията, загубите през Q3 са главно причинени от лоши залози за Bitcoin, Ether tron g>и XRP .

Фирмата регистрира нетна реализирана загуба от $ 38 млн. за цифрови активи през третото тримесечие. Самото тримесечие представлява повече от една трета от деветмесечната загуба. Освен това има общи оперативни разходи от почти 30 милиона долара за същия период.

Докладът показва, че до края на третото тримесечие фирмата е държала криптовалута на стойност от 123 млн. солара. Също така общите активи, държани от компанията, възлизат на 418.5 млн. солара в края на тримесечието, в сравнение с 54.7 млн. долара в края на 2017 г.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Една седмица до водещото кариерно изложение Career Show 2021

Седмица остава до водещото кариерно експо за квалифицирани кадри - Career Show 2021. Събитието ще се проведе на 29-ти септември в Sofia Event Center (мол “Paradise Center”) и на 30-ти септември в онла...
СЕП. 21, 2021 12:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase се отказват от плановете си за платформа за крипто заеми

През септември изпълнителният директор на борсата Брайън Армстронг обяви, че Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е казала на Coinbase, че ще съди борсата, ако пусне продукта, наречен „Lend“....
СЕП. 21, 2021 12:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-скъпият пентхаус в Маями Бийч бе продаден за рекордните $22.5 милиона в крипто

Изключителният имот, разположен на над 470 квадратни метра площ и разполагащ с 4 спални и 4 бани, бе продаден за $22.5 милиона.При средна цена от $47,270 / кв.м., сделката разби всеки предишен рекорд ...
СЕП. 21, 2021 11:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света