НАЧАЛО Други

Fujistu помага на блокчейн стартъпи

ЮЛИ. 14, 2018 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Fujistu помага на блокчейн стартъпи

Мултинационалната ИТ компания Fujitsu стартира нова услуга, която да помогне на компаниите да преценят дали техните бизнес идеи, свързани с блокчейн, имат потенциална стойност.

 


Японският IT гигант Fujitsu стартира във вторник блокчейн консултантска услуга, която ще помогне на компаниите да преценят дали техните блокчейн идеи и концепции са достойни за разглеждане. Според новата "рамка" компаниите ще могат да изградят своя разпределен минимален жизнеспособен продукт (MVP) само за пет дни. Ще могат и да анализират своите съществуващи блок-проекти, за да намалят риска от потенциални проблеми.

Цената за услугата започва от 9,900 евро. Експертите на Fujitsu ще работят съвместно с бизнес клиенти, за да създадат нови идеи, основаващи се на блокчейн, за да определят и докажат дали определени процеси могат да бъдат приложени в по-голям мащаб. Този процес, означен като "Доказателство за бизнеса" (PoB), трябва да дойде много по-рано от подхода "Доказване на концепцията" (PoC), за да се намалят много от често срещаните грешки, допуснати от бизнеса във връзка с нововъзникващите технологии.

Крис Пилинг, водещ архитект в Блокчейн Иновационния център (BIC) на Fujitsu, заяви пред публикацията the Register, че фирмите са правили тази грешка редовно.

Те тръгнаха в грешната посока, като се съсредоточиха върху технологията. Те прекарват време и пари, за да видят дали технологията работи. Ние настояваме за доказателство за бизнеса, така че работим с клиенти, за да разгледаме какъв е случая с бизнес делото. 

Рамката на Fujitsu се основава на технологията Hyperledger Fabric. Клиентите могат да изградят и да валидират потенциала на концепцията за DLT, като изпробват възможностите си в бизнес среда. MVP може да бъде пратен на няколко клиенти, от които да получите обратна връзка.


Pilling каза, че друга грешка, която фирмите правят, е, че те се опитват да проучат как съществуващите процеси могат да бъдат преместени на блокчейн, без да ги променят значително или чупят.


Новата услуга е разработена от Фредерик де Брук, ръководител на BIC в Брюксел. Целевите клиенти са фирми, които не разполагат с пари или персонал, за да изпълняват своите собствени задачи за разработка на блокчейн.

Според де Брук услугата в момента е достъпна в Европа, Близкия изток, Индия и Африка (EMEIA).

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Множество системи на Федералния резерв изпитаха временно прекъсване

Според уебсайта на Федералния резерв за банкови услуги, банката претърпя прекъсвания в своите услуги Check 21, Adjustments Check, FedLine Advantage, FedLine Command, FedLine Direct и FedLine Web Servi...
ФЕВ. 25, 2021 10:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Една от най-старите швейцарски банки вече предлага крипто търговия

Bordier си партнира със Sygnum Bank за инициативата, което означава, че B2B банковото решение на Sygnum е интегрирано с вътрешната инфраструктура на Bordier. Интеграцията позволява на клиентите н...
ФЕВ. 24, 2021 14:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

ЕЦБ може и да наложи вето на издателите на стабилни монети

Тъй като стабилните монети извличат стойността си от официалните валути, централните банкери са особено предпазливи към тях. Те се опасяват, че тази връзка може да повлияе на контрола върху плащанията...
ФЕВ. 24, 2021 17:24 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SpaceX проучват конвертирането на част от баланса си в Биткойн

Сейлър каза на д-р Сайфдийн Амус, че представители на SpaceX са били сред 7000 компании, представени на неотдавнашната среща на върха на Биткойн на MicroStrategy, на която фирмата за бизнес разузнаван...
ФЕВ. 24, 2021 14:26 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света