НАЧАЛО Прессъобщения

Фронт на криптовалутите: Преглед на влиянието на Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR) върху динамиката на сектора

02.04.2024 11:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Фронт на криптовалутите: Преглед на влиянието на Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR) върху динамиката на сектора

Пазарът на криптовалути стана свидетел на бурна активност, тъй като притокът към Bitcoin (BTC) ETF загатна за потенциално рали, Ethereum (ETH) се сблъска с краткосрочен спад въпреки силните фундаментални показатели, а Furrever Token (FURR) пое по пътя на възход, подхранван от уникалния му чар.

Инвеститорите следят отблизо тези събития на фона на стартирането на Furrever Token (FURR), търсейки възможности сред пазарните колебания и нововъзникващите тенденции.

Притокът на средства към Bitcoin (BTC) ETF сигнализира за потенциално рали

Понастоящем Bitcoin (BTC) се търгува на цена от около $66,500, отбелязвайки скромен спад от 4.5% от вчера. Миналата седмица Bitcoin ETF-ите регистрираха значителен седмичен нетен приток от $862 милиона, като спряха двуседмичния спад и повишиха цените на BTC с 6%, достигайки $71,000.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В Съединените щати имаше забележителен приток от $897 милиона, докато в Канада и Европа се наблюдаваха отливи. BlackRock и Fidelity натрупаха съответно $617 милиона и $610 милиона във фондове, което контрастира с отчетените от Grayscale изходящи потоци в размер на $960 милиона, което намали общите ѝ управлявани активи до $34.9 милиарда.

След нетния поток от фондове от миналата седмица, фондовете за Bitcoin получиха $865 милиона, като частичен отлив от $2 милиона бе отчетен от фондовете за шорт Bitcoin. Solana отбеляза приток от $6.1 милиона, като преживя 10% възстановяване, преди да започне новата седмица на ниво от $204.

Със значителния приток към ETF и институционалното участие Bitcoin показва потенциал за ново рали. Инвеститорите следят отблизо пазарната динамика и очертаващите се тенденции, за да преценят траекторията на BTC през следващите седмици.

Ethereum (ETH) е изправен пред краткосрочен спад въпреки силните фундаменти

Понастоящем Ethereum (ETH) се оценява на приблизително $3,360, отбелязвайки спад от 5% спрямо вчера. Блокчейн данните показват рекорден брой балансирани адреси на Ethereum през март, което показва потенциал за продължаване на растежа. Освен това транзакциите на големи инвеститори са се увеличили, докато резервите на ETH на борсите са достигнали исторически минимум.

Въпреки това съобщенията за отлив на средства от фондовете за Ethereum и спекулациите за предизвикателства при одобряването на спот ETF-и за ETH предизвикаха известна несигурност на пазара. Въпреки това големите компании за управление на активи продължават да актуализират своите заявления за ETF, поддържайки очакванията за одобрения на инвестиционни фондове, подкрепени от ETH.

Въпреки че очакванията за одобрение на ETF на Ethereum може да се забавят до май, силните основи на Ethereum и успешното изпълнение на хард форка London предполагат устойчивост. Понастоящем Ethereum е изправен пред съпротива при ниво $3,600. Краткосрочният анализ предполага, че Ethereum може да се търгува между $3,500 и $3,600, като потенциално може да се придвижи към $3,770 или $3,330 въз основа на дневните тенденции на затваряне.

Furrever Token (FURR) се изстрелва към Луната: Сладката криптореволюция излита!

Furrever Token (FURR) набра значителна инерция с наближаването на дългоочакваното си пускане, задвижван от иновативните си функции и триумфалната кампания за предварителна продажба. FURR се отличава в конкурентния крипто пазар, като внася неустоим чар, целящ да революционизира традиционните крипто преживявания с възхитителни и очарователни елементи на тема дигитални котки.

Понастоящем оценявана на $0.000396, FURR привлече вниманието с удобната си платформа, украсена със завладяващи котешки изображения, предоставяйки на потребителите увлекателно и приятно крипто пътешествие. Интегрирането на очарователни стикери, емотикони и визуализации с котешка тематика засилва нейната привлекателност, насърчавайки жизнена и гостоприемна общност, обединена от споделената си любов към по-леката страна на криптовалутите.

Успехът на предварителната продажба на Furrever Token служи като доказателство за нейната нарастваща динамика. С набрани над $600,000 и понастоящем в петия етап от десетстепенната предварителна продажба, FURR демонстрира стабилен инвеститорски интерес и непоколебимо доверие в своята визия. Предлагането на до 15Х възвръщаемост по време на предварителната продажба, съчетано с прозрачен план за токеномика, гарантиращ дълготрайност, допълнително затвърди позицията на FURR на пазара.

Освен това липсата на данък при покупка и продажба по време на търговията с Furrever Token, заедно с ангажимента на екипа да блокира токените си за една година, вдъхва увереност в легитимността и дългосрочната устойчивост на проекта. Органичният растеж на общността, подкрепен от активни администратори и модератори в Telegram, продължава да подсилва възходящата траектория на FURR.

С настъпването на април Furrever Token е готов да запази инерцията си, като насърчава активното взаимодействие с общността си чрез серия от предизвикателства, стартирания и инициативи за растеж.

Използвайки успеха на предварителната си продажба, FURR е готова да изпълни обещанията си, да подхрани силното чувство за общност и да повиши уникалното си потребителско изживяване, за да затвърди позициите си на пазара.

Разгледайте една от най-ексклузивните възможности за 2024 г. в етап на предварителна продажба:

Официален уебсайт на Furrever Token

Посетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към групата в Telegram

Следвайте официалния акаунт на X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 11:20 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 11:10 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.