НАЧАЛО Прессъобщения

Forbes включва Shiba Inu (SHIB) в топ 10 на криптовалутите за покупка, но инвеститорите предпочитат тази алтернатива на SHIB

25.03.2024 8:02 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Forbes включва Shiba Inu (SHIB) в топ 10 на криптовалутите за покупка, но инвеститорите предпочитат тази алтернатива на SHIB

Реномираното бизнес списание Forbes наскоро представи своя списък с 10-те най-добри дигитални актива, които може да си заслужава да бъде инвестирано през март 2024 г.

Сред избраните криптовалути е и популярният токен, вдъхновен от меме, Shiba Inu (SHIB).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Въпреки това един нов играч в областта на децентрализираните финанси (DeFi), Retik Finance (RETIK), бързо набира популярност като убедителна алтернатива на SHIB, предлагайки иновативни решения, които имат за цел да променят бъдещето на финансите.

Shiba Inu си осигури място в списъка на 10-те най-добри криптовалути на Forbes

Съветниците на Forbes съставиха списъка на най-добрите криптовалути въз основа на данните за пазарната им капитализация, получени от CoinMarketCap към 5 март 2024 г. Не е изненадващо, че Bitcoin и Ethereum претендират за първите две позиции, но включването на Shiba Inu сред 10-те най-големи актива е доказателство за нарастващото му масово признание.

Според Forbes на 5 март SHIB е имала пазарна капитализация от $24.4 милиарда и цена, надхвърляща $0.00004. Това постижение съвпадна с възраждането на SHIB, тъй като токенът възвърна ценовите нива,
наблюдавани за последен път по време на бичия период през 2021 г., като за по-малко от осем дни поскъпна със зашеметяващите 378.11% от дъното от $0.000009483, за да достигне $0.00004534.

Retik Finance: Революция в DeFi с иновативни решения

Макар че популярността на Shiba Inu не може да се отрече, инвеститорите все повече насочват вниманието си към Retik Finance (RETIK) – новаторска DeFi платформа, която обещава да преобрази финансовия пейзаж. В основата на екосистемата на Retik Finance лежат три ключови компонента, които я отличават от традиционните финанси и много други крипто проекти.

Дебитните DeFi карти на Retik : Безпроблемна интеграция с криптовалути

Retik Finance въвежда нова концепция: единно приложение и единна карта за управление на всички финансови транзакции. Крипто дебитните карти, задвижвани от Web3 технологията, позволяват на потребителите безпроблемно да използват своите крипто активи по целия свят. Като елиминира нуждата от посредници от трети страни, Retik Finance дава на потребителите възможност за пряк контрол върху техните средства, насърчавайки финансовата независимост и сигурност.

Retik Wallet: Цялостно DeFi решение

Retik Wallet служи като крайъгълен камък на екосистемата Retik Finance, консолидирайки децентрализираните борси (DEX) в едно приложение. Потребителите могат да получат достъп до разнообразни източници на ликвидност, което им дава възможност да извършват ефективно различни DeFi дейности, включително суап, фарминг, кредитиране и заемане. С въведените мерки за сигурност от най-високо ниво, Retik Wallet предоставя на потребителите сигурна и удобна платформа за ориентиране в сложността на децентрализираните финанси.

Retik Pay: Преосмисляне на онлайн плащанията с криптовалута

Retik Pay се очертава като решение, което променя правилата на играта в рамките на екосистемата Retik Finance, като революционизира начина, по който онлайн магазините и компаниите приемат плащания. Този иновативен процесор за крипто плащания използва блокчейн технологията, за да предложи безпроблемни, сигурни и рентабилни транзакции за бизнеси в областта на електронната търговия. Чрез интегрирането на Retik Pay търговците могат да се възползват от растящия пазар на потребители на криптовалути, като същевременно предоставят на клиентите си изживяване при плащане без трудности.

Захранвани от изкуствен интелект функции за кредитиране и усъвършенствана търговия

В допълнение към основните си предложения Retik Finance може да се похвали с платформа за кредитиране, задвижвана от AI, която предоставя на потребителите базирани на данни решения за кредитиране. Освен това платформата предлага усъвършенствани функции за търговия, като например безсрочни договори и опции, задоволявайки нуждите на по-голям кръг от търговци и инвеститори.

Успешна предварителна продажба и предстоящо листване на борсата

Retik Finance наскоро приключи успешна предварителна продажба, набирайки впечатляващите $32,050,000. Проектът реши да се откаже от традиционното финансиране с рисков капитал и вместо това заложи на индивидуални инвеститори чрез 10-етапна предварителна продажба. След като предварителната продажба беше продадена и на хоризонта се задава цената, на която ще бъде листнат проекта, а именно $0.15, Retik Finance се подготвя да сподели важни подробности за листването на токена и графика за придобиване на права чрез активните си канали в социалните медии.

За да отпразнува успешната си предварителна продажба, Retik Finance ще раздаде $5,000 на 25 късметлии, като всеки победител ще получи $200. Участниците могат да се включат в раздаването, като качат снимка, видеоклип или меме, с които да отпразнуват по уникален начин успеха на предварителната продажба на Retik Finance, тагнат @retikfinance в Twitter и включат хаштаг #RETIK.

Заключение

Докато включването на Shiba Inu в списъка на 10-те най-добри криптовалути на Forbes е свидетелство за нарастващото масово признание на токените, вдъхновени от мемове, Retik Finance (RETIK) се очертава като алтернатива, предлагаща иновативни решения, които променят бъдещето на финансите. С успешната си предварителна продажба, предстоящото листване на борсата и ангажимента за открита комуникация Retik Finance е готов да направи значителни крачки в DeFi пейзажа, предоставяйки на потребителите по-достъпна, прозрачна и децентрализирана алтернатива на традиционните финансови системи.

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):
Уебсайт: https://retik.com
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Twitter: www.twitter.com/retikfinance
Telegram: www.t.me/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.