НАЧАЛО Прессъобщения

На фона на корекцията на Bitcoin (BTC) до $64,000, Kelexo (KLXO) набира популярност сред инвеститорите в Ethereum (ETH) и Litecoin (LTC)

24.03.2024 20:19 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
На фона на корекцията на Bitcoin (BTC) до $64,000, Kelexo (KLXO) набира популярност сред инвеститорите в Ethereum (ETH) и Litecoin (LTC)

Пазарът може и да се подобрява, но инвеститорите все още са много скептични, както би трябвало да бъде. Предишният ръст беше малко преди по-лоши спадове, така че сега инвеститорите ще бъдат още по-внимателни.

Има всички шансове този ръст да бъде по-устойчив и да премине в новия месец, но трябва ли инвеститорите да го следват?


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия може да потърсите отговорите на този въпрос, както и да разгледате тенденциите при Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и Litecoin (LTC).

Освен това фокусът е насочен и върху един нов токен, който получава инвестиции от целия пазар – Kelexo (KLXO).

Bitcoin (BTC) изглежда привлекателен след корекция

Въпреки че Bitcoin (BTC) напоследък бележи спад, при него имаше рязка корекция, която може да върне инвеститорите. Силните спадове доведоха Bitcoin (BTC) до ниво при $60,000. Активът се възстанови, но скоро след това спадна пак, като в един момент достигна $62,000 преди отново да се покачи до $65,00 към 24 март.

Това намалява загубите в сравнение с цената му преди седмица до около 3%. Допълнителният положителен момент е, че изглежда е набрал постоянна инерция.

Ethereum (ETH) отново в зелено

Ethereum (ETH) също направи впечатляваща корекция през последните няколко дни. Нещата изглеждаха много мрачни за инвеститорите в Ethereum (ETH), но този обрат носи повече надежда. Към момента на пресата Ethereum (ETH) се позиционира на ниво от $3,400, което все още е със 7% по-зле, отколкото преди седмица. Възможно е до края на тази седмица той да установи ново ниво от около $3,600. Ethereum (ETH) се представя по-добре, но прибързването сега може да не е най-добрият ход.

Litecoin (LTC) затъмнява загубите

За Litecoin (LTC) ситуацията е почти същата. Монетата се покачи до $ 89 за токен, което е ръст с 3.35% спрямо преди 7 дни. Алткойнът изглежда е в добра позиция да реализира по-нататъшни печалби и Litecoin (LTC) може да достигне $95, ако пазарът остане положителен. Засега краткосрочните търговци изглежда се радват на токена.

Kelexo (KLXO) навлиза още повече в индустрията

Сега се обръща още по-голямо внимание на Kelexo (KLXO), тъй като започнапредварителна си продажба неотдавна, а вече е на втори етап. Процесът беше много успешен на първия етап и изглежда, че инвеститорите, които тогава са пропуснали, сега се опитват да се включат.

Kelexo (KLXO) е децентрализиран дигитален пазар за кредитиране, където потребителите могат да предоставят ликвидност или да получават заеми. Тези, които отпускат заеми в платформата, получават фиксиран доход, докато потребителите, които вземат заеми, получават изгодни условия и ниски такси. Kelexo (KLXO) също така разполага с бързи транзакции, задвижвани от блокчейн.

Покупката на един KLXO токен в момента струва само $0.05. Kelexo (KLXO) остава един от най-евтините активи на пазара. И все пак той има доста голям потенциал за успех. Kelexo (KLXO) може да донесе до 50х възвръщаемост за смелите инвеститори, които се включат сега.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

След халвинга на Биткойн: Инвеститорите в USD Coin и Polkadot се подготвят за успеха на DeeStream (DST), насочвайки се към 65Х растеж

Неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн коригира пейзажа на добива и подготви пазара за нови инвестиционни възможности.

23.04.2024 21:10 4 мин. четене

Седмични печалби с Koala Coin (KLC), контрастиращи с кроткия прилив на Binance Coin (BNB) и прогнозираните трусове на Cardano (ADA)

Променливата панорама на настроенията на инвеститорите се колебае от върхове на радост до спадове на тревога. Този цикъл се повишава от перспективите на Koala Coin (KLC), авангарден меме проект.

23.04.2024 20:53 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.