НАЧАЛО Прессъобщения

Floki Inu (FLOKI), Dogecoin (DOGE) и Pomerdoge (POMD) са позиционирани за покачване на цената

септември 3, 2023 12:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Floki Inu (FLOKI), Dogecoin (DOGE) и Pomerdoge (POMD) са позиционирани за покачване на цената

На фона на волатилността на крипто пазара, един нов проект, Pomerdoge, носи известна стабилност за инвеститорите. Според експерти той може да изпревари по ръст Floki Inu (FLOKI) и Dogecoin (DOGE). 

Затова инвеститорите се втурнаха към този проект, за да своите токени от предварителната продажба.

Обобщение

  • Мечите настроения около Floki Inu (FLOKI) се засилиха с 29%.
  • Dogecoin (DOGE) е с 91% под най-високата си стойност за всички времена от $0.74.
  • Цената за предварителна продажба на Pomerdoge се увеличи до $0.009.

Натиснете тук, за да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Floki Inu (FLOKI) се представя зле в социалните показатели

Тъй като общите пазарни условия са мечи, Floki Inu (FLOKI) се бори да държи мечките далеч от вратите си. Търговската цена на Floki Inu (FLOKI) се понижи с повече от 15% през последния месец.

Впоследствие текущата търговска цена на Floki Inu (FLOKI) се понижи до $0.00001852. Нарастващите мечи настроения около Floki Inu бяха основната причина за влошаването на движението на цената на FLOKI.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Освен това данните на LunarCrush разкриха, че мечите настроения за Floki Inu (FLOKI) са се засилили с 29% през последната седмица. В същото време бичите настроения около Floki Inu (FLOKI) са отслабнали с 14%.

Dogecoin (DOGE) инвеститор, притежаващ $3 милиона, се срина до $50,000

Неотдавнашно разкритие на Dogecoin инвеститор разтърси съществуващите притежатели на DOGE и тези, които искат да инвестират в меме монетата. 

Инвеститорът, наречен Глаубер Контесото, е влязъл в играта и през 2020 г. е закупил DOGE токени на стойност $250,000.

Забележително е, че в един момент през 2021 г. стойността на притежавания от него Dogecoin (DOGE) достигна $3 милиона. 

Интересно е, че тогава Контесото е отказал да осребри своите токени Dogecoin (DOGE) с цел печалба. Сега обаче DOGE е с 91% под най-високата си стойност за всички времена от $0.74, а стойността на притежанието на Контесото е спаднала до едва $50,000.

Този реален пример за риска, свързан с волатилността на Dogecoin, накара много инвеститори да се опасяват от DOGE. Понастоящем един токен Dogecoin (DOGE) се разменя на цена от $0.06347.

Предварителна продажба на Pomerdoge (POMD) се движи нагоре по графиките на растежа

Пазарното търсене на P2E (play-to-earn) игри се увеличава с бързи темпове. С настоящите темпове оценката на индустрията вероятно ще достигне $8,857 милиона през следващите пет години. Използвайки тази нарастваща тенденция, Pomerdoge представи нова P2E (play-to-earn) игра с уникални характеристики.

Платформата скоро ще пусне Pomergame, нова P2E игра. Тя разполага с широк набор от функции и има за цел да предложи възможности за игра и печелене едновременно. Pomergame ще даде възможност на геймърите да създават свои аватари и да ги подобряват с персонализирани предмети в играта, като например кожи. 

Освен това притежаването на златен Pomer статус ще им позволи да продават, купуват или разменят своите активи в играта с други членове.

Освен това Pomerdoge ще пусне Pomerplace – платформа-пазар, където играчите ще могат да купуват или продават активи в играта. Платформата ще бъде и арена за битки, където играчите ще се състезават един срещу друг, за да печелят пари и да събират награди.

POMD е родната криптовалута на екосистемата и нейните притежатели ще получат множество предимства. Притежателите на токена ще получат изключителен достъп до уникална колекция от 7,777 неизменяеми токена (NFT). 

Въпреки това те могат също така да стейкват своите токени, за да получават допълнителни награди.

Започна предварителният кръг на продажба на Pomerdoge, който в момента е на етап 1. До момента в него са събрани повече от $1.4 милиона.

Пазарната стойност на един POMD токен се е покачила до $0.009 от $0.007 през първите дни на пускането му. Според експертите цената на POMDGE може да скочи с 1,700% преди кулминацията на предварителната продажба.

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) днес:

Уебсайт: https://pomerdoge.com

Twitter: https://twitter.com/pomerdoge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.