НАЧАЛО Други

Flappy Bird с нова версия на EOS блокчейн

ФЕВ. 10, 2019 18:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Flappy Bird с нова версия на EOS блокчейн

Призракът от миналото на iOS, популярната игра Flappy Bird, се завръща на блокчейна на EOS. Клонингът на играта, която привлече фенове по целия свят през януари 2014, вече може да се играе на EOS.


Според доклад на Trybe, един безплатен опит е разрешен на всеки 12 часа. Играчите с най-висок ранг могат да спечелят EOS, а притежателите на FLB токена на играта могат да печелят дивиденти на всеки 12 часа. Тъй като дневният обем на токена е нисък, очакваните печалби и дивиденти е малко вероятно да бъдат високи.

Досега версията на играта, базирана на блокчейн, не изпитва проблеми. dApp Rader показва, че през последните 7 дни на платформата са били 57 потребители с 154 транзакции, което е еквивалент на 3 EOS.

В края на януари 2014 г., Flappy Bird беше най-теглената безплатна игра в App Store за iOS. Въпреки огромния си успех и големи печалби, създателят на видеоигри, Донг Нгуен, свали играта от App Store, за да сложи край на огромното внимание, което получаваше и да излекува вината си за пристрастяващия характер на неговото творение.

Въпреки че остава неясно кой стои зад прилагането на Flappy Bird в EOS и дали EOS може наистина да подобри производителността на популярни игри като Flappy Bird, очаква се игрите на блокчейн да нарастват, докато индустрията се разширява като цяло.


Според нов доклад на Grand View Research, глобалният пазар на технологиите за блокчейн се очаква да достигне $7,59 милиарда до 2024 година.


https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света