НАЧАЛО Други

Flappy Bird с нова версия на EOS блокчейн

ФЕВ. 10, 2019 18:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Flappy Bird с нова версия на EOS блокчейн

Призракът от миналото на iOS, популярната игра Flappy Bird, се завръща на блокчейна на EOS. Клонингът на играта, която привлече фенове по целия свят през януари 2014, вече може да се играе на EOS.


Според доклад на Trybe, един безплатен опит е разрешен на всеки 12 часа. Играчите с най-висок ранг могат да спечелят EOS, а притежателите на FLB токена на играта могат да печелят дивиденти на всеки 12 часа. Тъй като дневният обем на токена е нисък, очакваните печалби и дивиденти е малко вероятно да бъдат високи.

Досега версията на играта, базирана на блокчейн, не изпитва проблеми. dApp Rader показва, че през последните 7 дни на платформата са били 57 потребители с 154 транзакции, което е еквивалент на 3 EOS.

В края на януари 2014, Flappy Bird беше най-теглената безплатна игра в App Store за iOS. Въпреки огромния си успех и големи печалби, създателят на видеоигри, Донг Нгуен, свали играта от App Store, за да сложи край на огромното внимание, което получаваше и да излекува вината си за пристрастяващия характер на неговото творение.

Въпреки че остава неясно кой стои зад прилагането на Flappy Bird в EOS и дали EOS може наистина да подобри производителността на популярни игри като Flappy Bird, очаква се игрите на блокчейн да нарастват, докато индустрията се разширява като цяло.

Според нов доклад на Grand View Research, глобалният пазар на технологиите за блокчейн се очаква да достигне $7,59 милиарда до 2024 година.


https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Изпълнителният директор на Citadel предупреждава младите да стоят настрана от Биткойн

Кен Грифин, главен изпълнителен директор и основател на хедж фонда Citadel, повтори негативната си позиция спрямо Биткойн в интервю за CNBC сряда, 18 юли. Говорейки на конференцията "Delivering Alpha"...
ЮЛИ. 18, 2018 23:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Отбор от NBA копае Ethereum

Баскетболният отбор Sacramento Kings обедини усилията си с фирма за криптото хардуерна компания, за да инсталира машини за добив на крипто на закрита арена, като приходите от крипто финансират стипенд...
ЮНИ. 30, 2018 11:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Дали Чанпен Джао е ''Марк Зукърбърг на криптовалутите''?

В подкаст #74 на Coin Talk, озаглавен “When Trolls Get Rekt”, чийто домакини са Арън Ламер Джей Каспиан Канг, беше направен паралел между изпълнителния директор на Binance, Чанпен Джао и Марк Зукъмбър...
МАЙ. 24, 2019 20:57 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Слаб Растеж при Крипто Пазара

Общата пазарна капитализация възлиза на $ 392 милиарда. Крипто пазарите отбелязаха известен ръст в последните 2 дни. Всички от първите двадесет криптовалути, включени в списъка на Coinmarketcap, са на...
МАЙ. 21, 2018 14:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света