НАЧАЛО Финтех

Финтех компанията Upgrade набира $280 милиона с оценка от $6 милиарда

НОЕ. 20, 2021 17:16 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Финтех компанията Upgrade набира $280 милиона с оценка от $6 милиарда

Финтех компанията Upgrade завърши инвестиционен кръг от серия F само четири месеца след предишния си кръг.

На 16-ти ноември компанията обяви $280 милиона за ново финансиране при оценка от $6 милиарда предварително.


През август компанията обяви своя кръг от серия E - $105 милиона при оценка от $3.325 милиарда. С други думи, компанията е добре капитализирана и е повишила оценката си с няколко милиарда долара за много кратко време.


Кръгът от серия F беше воден от Coatue Management и DST Global. Dragoneer Investment Group също участва, както и някои съществуващи инвеститори, като Gopher Asset Management, G Squared, Koch Disruptive Technologies, Old Well Partners, Ribbit Capital, Sands Capital, Ventura Capital и Vy Capital.


Upgrade се фокусира върху отговорно кредитиране за потребителите в САЩ. Той предлага няколко кредитни карти, които ви насърчават да плащате баланса си навреме. Когато извършвате месечните си плащания, получавате награди.


Компанията предлага 1.5% кешбек на всички покупки с картата си Cash Rewards. Той също така ви позволява да получавате 1.5% обратно в BTC с друга кредитна карта, фокусирана върху Биткойн награди.


Не Пропускай: Acala спечели първият парачейн аукцион на Polkadot

Но какво ще стане, ако не можете да платите месечния си баланс? За да ви помогне да се измъкнете от дълга по кредитната си карта, Upgrade комбинира месечни такси в планове на вноски, които можете да изплащате за 24 до 60 месеца. Вие изплащате баланса си с фиксирана ставка с равни месечни плащания.


Компанията също така стартира разплащателни сметки и дебитни карти за хора, които търсят алтернатива на съществуващата си банкова сметка. По-специално, няма месечни такси и минимален баланс по сметката. Получавате и награди при плащания с дебитни карти.


И ако не искате да получите нова кредитна карта или нова банкова сметка, Upgrade също ви позволява да кандидатствате за лични заеми с ГПР, вариращ от 5.94% до 35.97%.


Като цяло компанията е предоставила $10 милиарда кредит на потребителите чрез своите кредитни карти и лични заеми. Но растежът на Upgrade се ускорява, тъй като компанията очаква да е предоставила кредит от $8 милиарда само през 2021 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Финтех новини

Български финтех набира исторически $112 милиона в инвестиционен рунд от Серия B

Тогава изглеждаше възможно тази новина да се окаже най-забележителното постижение за местната технологична общност през 2021 г. Payhawk обявява рунд от серия B от $112 милиона, тъй като обемът на тран...
НОЕ. 25, 2021 15:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Stripe отново обмисля да приема крипто плащания

Преди това компанията прекрати поддръжката за плащания с Биткойн, още през 2018 г., поради висока волатиност и липса на ефективност за ежедневни транзакции.Stripe обмисля крипто плащанияСпоред Колисън...
НОЕ. 25, 2021 08:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Gemini се оценява на $7.1 милиарда

Morgan Creek Digital ръководи финансирането с дялов капитал за растеж с участието на 10T, ParaFi, Newflow Partners, Marcy Venture Partners, Commonwealth Bank of Australia и други.Новината потвърждава ...
НОЕ. 19, 2021 11:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase Pro ще добави базирана на японската йена стабилна монета

GYEN (GYEN) се счита за "първата регулирана дигитална [японска йена]“. От проекта казват, че е подкрепен на 100% с фиат.Coinbase за първи път издаде прессъобщение по-рано тази седмица, в което обяви п...
НОЕ. 13, 2021 11:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света