НАЧАЛО Други

Fidelity обмисля предлагането на топ 7 от криптовалутите

НОЕ. 30, 2018 14:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Fidelity обмисля предлагането на топ 7 от криптовалутите

Миналия месец инвестиционният посредник разкри новата си ръка за услуги, свързани с дигитални активи заедно с плановете си да предлага търговия на Биткойн и Етериум за институционални инвеститори, като им предоставя много очаквано решение за попечителство.


Том Джесъп, ръководител на Fidelity Digital Assets, сподели на конференцията "Block FS" в Ню Йорк в четвъртък желанието на компанията да разшири услугите си и до други големи криптовалути.


Един от потенциалните проблеми, е въпросът кои токени ще бъдат определени като ценни книжа от Комисията по сигурността и борсите на САЩ, тъй като това ще окаже значително влияние върху регламента относно тяхната употреба. "Очакваме това пространство да се развие", отбеляза той.

Джесъп добави, че все още няма желание от страна на институционалните инвеститори, за навлизане в по-малко познатите криптовалути, така че Fidelity ще се съсредоточи върху седемте най-големи. Когато търсенето се увеличи, несъмнено на по-малките валути ще им бъде обърнато внимание.

Fidelity обслужва над 13,000 институционални клиенти и основните им интереси са в двете водещи криптовалути, Биткойн и Етериум (в момента на писане на статията, XRP е втората по големина валута).

През август, Bitcoin Tracker One Exchange Traded Note (ETN) стана първият напълно регулиран финансов инструмент, обвързан директно с BTC, който Fidelity предлага на своите клиенти.

Предвид сравнително лошото представяне на крипто пазара през тази година в сравнение с 2017 г., мнозина разчитат на приток на институционални инвеститори, използващи цифрови инвестиционни услуги, като тези, предлагани от Fidelity за повишаване на цените.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

5 съвета за висока продуктивност от Career Show

Постигането на висока продуктивност на работа обаче често се оказва сериозно предизвикателство. Нерядко задачите, които сме си поставили в началото на деня, не само че не намаляват, а дори се увеличав...
ОКТ. 16, 2021 12:14 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Блокчейн геймингът набира популярност

Според доклада за блокчейн игри на DappRadar за Q3, уникалните активни портфейли, свързани с децентрализирани приложения за игри, достигат общо 754,000 за периода. Това представлява почти половината о...
ОКТ. 15, 2021 16:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пенсионен фонд в размер от $69 милиарда проучва крипто пространството

Стюарт Симънс, директор на QIC и отговорник за валутите, твърди, че държавната компания няма да инвестира много от самото начало поради липсата на регулаторна яснота относно криптовалутите в Австралия...
ОКТ. 15, 2021 14:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Wix ще приема крипто плащания чрез партньорство с BitPay

Wix вече ще започне да приема Биткойн и други криптовалути в своята платформа. Това вече ще позволи на търговците на Wix да приемат до 12 криптовалути, включително Биткойн Кеш, Dogecoin, XRP, Етериум,...
ОКТ. 15, 2021 11:16 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света