НАЧАЛО Други

Fidelity навлиза в крипто сферата

СЕП. 19, 2018 22:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Fidelity навлиза в крипто сферата

Според високопоставения служител, Абигейл Джонсън, Fidelity е на път да пусне няколко свързани с блокчейн и крипто продукти. Те са на път да бъдат пуснати на пазара по някое време преди края на тази година.


Абигейл изнесе реч по време на Бостън Финтех, въпреки че отказа да разкрие повече информация, свързана с плана на компанията.


Изявлението е нещо, което трябва да държи крипто на инвеститорите и други участници на пазара в очакване, особено по отношение на предстоящите съобщения от компанията. Fidelity успя да стигне до върха на класациите като една от големите фирми, приемащи концепцията за крипто в света.

Коментирайки очакваното влизане на компанията в крипто пространството, Абигейл потвърди, че Fidelity наистина има няколко проекта в процес на разработка. Тя каза, че фазата на разработване на някои от продуктите, които ще бъдат пуснати на пазара по-късно, вече е завършена. Въпреки това, тя смята, че тези готови продукти все още предстои да бъдат въведени на пазара, тъй като все още не е подходящият момент за този ход.

Разбира се, тази новина ще бъде до голяма степен добре дошла за много крипто инвеститори, тъй като пазарът копнее за повече участници. Влизането на Fidelity в този случай би било вид тест за други, които може би са се сдържали досега.

Fidelity винаги е била ясна в позицията си: компанията е напълно про крипто и блокчейн. Това е сериозна подкрепа от такава голяма финансова институция на пазар, който все още се опитва да пробие пазарна капитализация от 300 млрд. долара. През юни се появиха някои непотвърдени съобщения, че Fidelity планира да започне криптообмен, но по-нататъшното развитие все още предстои да бъде потвърдено.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Уругвай постави първия си Биткойн автомат

 Преди участието на Уругвай, Южна Америка разполагаше с 79 автомата, което представлява 0.2% от глобалните битомати.Според Ámbito, първият криптомат в Уругвай е инсталиран в крайбрежния град Пунт...
ЯНУ. 16, 2022 14:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase придобиха фючърсна борса

Coinbase казват, че са придобили FairX, фючърсна борса, която се регулира от Комисията за търговия със стокови фючърси на САЩ.От борсата за криптовалути казват, че първоначално ще предлагат крипто дер...
ЯНУ. 15, 2022 18:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

933 NFT селфита за $3 всяко - колекцията сега струва милиони

Колекцията, наречена “Ghozali Everyday”, включва селфита, правени от 22-годишния всеки ден от 18 до 22 години, обхващащи период от 2017 до 2021 г. Гозали продаде всяка от снимките за 0.001 ETH ($3.25)...
ЯНУ. 15, 2022 16:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Руски рапър става официален посланик на TON

Изпълнителят е споменавал монетата много пъти в различни канали в социалните медии, включително Telegram, Instagram, и дори е споменавал токена в новоиздадената си песен, наречена "Защо?"Моргенштерн с...
ЯНУ. 15, 2022 13:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света