НАЧАЛО Други

Fidelity навлиза в крипто сферата

СЕП. 19, 2018 22:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Fidelity навлиза в крипто сферата

Според високопоставения служител, Абигейл Джонсън, Fidelity е на път да пусне няколко свързани с блокчейн и крипто продукти. Те са на път да бъдат пуснати на пазара по някое време преди края на тази година.


Абигейл изнесе реч по време на Бостън Финтех, въпреки че отказа да разкрие повече информация, свързана с плана на компанията.


Изявлението е нещо, което трябва да държи крипто на инвеститорите и други участници на пазара в очакване, особено по отношение на предстоящите съобщения от компанията. Fidelity успя да стигне до върха на класациите като една от големите фирми, приемащи концепцията за крипто в света.

Коментирайки очакваното влизане на компанията в крипто пространството, Абигейл потвърди, че Fidelity наистина има няколко проекта в процес на разработка. Тя каза, че фазата на разработване на някои от продуктите, които ще бъдат пуснати на пазара по-късно, вече е завършена. Въпреки това, тя смята, че тези готови продукти все още предстои да бъдат въведени на пазара, тъй като все още не е подходящият момент за този ход.

Разбира се, тази новина ще бъде до голяма степен добре дошла за много крипто инвеститори, тъй като пазарът копнее за повече участници. Влизането на Fidelity в този случай би било вид тест за други, които може би са се сдържали досега.

Fidelity винаги е била ясна в позицията си: компанията е напълно про крипто и блокчейн. Това е сериозна подкрепа от такава голяма финансова институция на пазар, който все още се опитва да пробие пазарна капитализация от 300 млрд. долара. През юни се появиха някои непотвърдени съобщения, че Fidelity планира да започне криптообмен, но по-нататъшното развитие все още предстои да бъде потвърдено.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Morgan Stanley стартира специализиран екип за изследване на криптовалути

"Стартирането на този екип е в знак на признание за нарастващото значение на криптовалутите и други цифрови активи на световните пазари", казаха от банката.Morgan Stanley създава нов изследователски е...
СЕП. 20, 2021 13:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase влиза в партньорство с Имиграционната и митническа служба на САЩ

Съгласно споразумението, Coinbase са сключили договор за доставка на "софтуер за разработка на приложения като услуга" за Имиграционна и митническа служба на Съединените щати (ICE).Договорът влезе в с...
СЕП. 20, 2021 09:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Президентът на ЕЦБ нарича криптовалутите 'спекулативни' и 'подозрителни'

“Мисля, че трябва да [уточним], че са силно спекулативни, от време на време подозрителни и с висока интензивност по отношение на консумация на енергия, но те не са валута”, каза Лагард, говорейки в по...
СЕП. 19, 2021 16:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света