НАЧАЛО Прессъобщения

Феновете на Shiba Inu (SHIB) и Toncoin (TON) се интересуват от 10X потенциала на предпродажбата на Kelexo (KLXO), търсейки кредитиране на фона на волатилността на монетите

23.03.2024 13:44 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Феновете на Shiba Inu (SHIB) и Toncoin (TON) се интересуват от 10X потенциала на предпродажбата на Kelexo (KLXO), търсейки кредитиране на фона на волатилността на монетите

По-голямата част от крипто пазара ликвидира активи. И това е логично, тъй като повечето не са запознати с крипто търговията.

Един по-внимателен поглед върху графиките и блокчейн активността би показал, че токени като Toncoin (TON) и Shiba Inu (SHIB) активно работят покрай скорошните си ретракции.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


На фона на цялата суматоха предварителната продажба на Kelexo (KLXO) се очертава като диамант в суровата среда. Новото предприятие, задвижвано от блокчейн, има за цел да измести популярни токени като Shiba Inu (SHIB) и Toncoin (TON) със своя уникален случай на използване и DeFi възможности.

Нови разработки в екосистемата на Toncoin (TON)

Въпреки че Toncoin (TON) не реагира добре на общото пазарно рали, TON постигна 132% ръст през последните 30 дни. Този успех идва, след като Toncoin (TON) обяви Отворената лига (The Open League). Тази инициатива може да се похвали с пул от над $115 милиона, насочен към укрепване на екосистемата на Toncoin (TON).

След успешна пилотна програма The Open League ще разпредели 30 милиона Toncoin (TON) от 1 април. Инициативата ще използва механизми като Airdrop събития, ончейн задачи и награди от ликвидния пул, за да осигури справедливо разпределение на средствата. По време на писане на статията Toncoin (TON) се търгува за около $4.8.

Разработчиците на Shiba Inu (SHIB) призовават общността да купува при спад

Откакто спадна с 3% спрямо преди седмица, Shiba Inu (SHIB) поддържа над $1 милиард обем на търговия. Неотдавна непознат кит се възползва от пазарния спад и купи 332.66 милиарда Shiba Inu (SHIB) токена. Маркетинговият лидер на Shiba Inu (SHIB) също придоби 40 милиона Shiba Inu (SHIB) малко след тази транзакция, като призова общността на Shiba Inu (SHIB) да купи, докато има спад в цената.

По-широкият пазар наблюдава ралито на Shiba Inu (SHIB), след като Shiba Inu (SHIB) реализира ръст от 274% за един месец. При цена от $0.000027 Shiba Inu (SHIB) е близо до историческия си връх и гледа към оценка от $0.0001 преди или скоро след халвинг събитието на Биткойн (BTC).

Експертните инвеститори обаче не се интересуват предимно от 5Х ръст, който ще се срине след достигането на нов връх. В този смисъл мнозина обмислят да включат Kelexo (KLXO) в своите портфейли.

Kelexo (KLXO) предлага усъвършенствани комунални услуги на фона на пазарния срив

Kelexo (KLXO) е новото определение на партньорското кредитиране. В основата си Kelexo (KLXO) функционира като Web3 пазар, който свързва заемодателите директно с кредитополучателите. За кратко време хиляди хора вече са се регистрирали в Kelexo (KLXO). Потребителите харесват факта, че Kelexo (KLXO) не изисква посредник, като елиминира дългите транзакции.

Една от най-добрите характеристики на Kelexo (KLXO) е лесната му употреба. Kelexo (KLXO) не изисква преминаване през KYC и не изисква документи за самоличност. Тези, които трябва да вземат заеми, също могат да ги получат без затруднения.

Kelexo (KLXO) залага много на сигурността на потребителите и децентрализацията на платформата. Като такива, потребителите биват стимулирани да взаимодействат с екосистемата. Общността на Kelexo (KLXO) може също така да допринесе за развитието на Kelexo (KLXO) чрез предлагане на промени и пряко взаимодействие с разработчиците.

Инвеститорите в предварителна продажба се радват на най-добрите предимства. Купувайки Kelexo (KLXO) токени на стойност $0.05 всеки, инвеститорът ще има право да получава част от общия приход при стартирането.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 11:20 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 11:10 3 мин. четене

Крипто пейзажът след халвинга на Биткойн: Защо тези меме монети може да са по-добри от Етериум?

След дългоочакваното халвинг събитие на Биткойн пазарът на криптовалути стана свидетел на неочакван феномен.

24.04.2024 10:31 6 мин. четене

Може ли Raboo да бъде следващият Pepe или Dogecoin? Умните инвеститори залагат на предпродажбата на RABT за 100Х печалба

Движенията на цената на Dogecoin често представят по-широка картина на настроенията около сектора на меме монетите, като се има предвид статутът на Dogecoin като най-голямата меме монета по пазарна капитализация.

24.04.2024 10:02 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.