НАЧАЛО Прессъобщения

Феновете на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) очакват 40Х възвръщаемост от предпродажбата на Fezoo (FEZ) на цена от $0.013

29.03.2024 8:05 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Феновете на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) очакват 40Х възвръщаемост от предпродажбата на Fezoo (FEZ) на цена от $0.013

Въпреки че пазарът продължава да се люшка и в двете посоки, инвеститорите се опитват да не се оставят да бъдат пометени от вълната.

Цените се променят бързо и в двете посоки, а хаосът няма късмет да спре скоро. Инвеститорите търсят по-дълбоко най-добрите възможности на настоящия пазар за настоящето и бъдещето.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) са добри опции от известно време насам. Неотдавна при тях се наблюдаваха резки скокове, но дали това беше временно покачване или в тях има разумни перспективи? И биха ли могли да се възползват повече от алтернативи като Fezoo (FEZ)? Нека разберем.

Перспективите на Dogecoin (DOGE) могат да се подобрят с позиция от $0.18

Dogecoin (DOGE) е децентрализирана мрежа и токен, базиран на японско куче от меме културата. Dogecoin (DOGE) имаше добри перспективи в миналото и отбеляза покачване от $0.08506 до над $0.1985 през първите дни на март. Оттогава насам обаче перспективите му не са толкова положителни. Dogecoin (DOGE) се търгува на цена от $0.2167, което е с над 124% над нивата отпреди един месец. През последните 7 дни Dogecoin (DOGE) е добавил 40%, което засилва вярата в токена. Инвеститорите наблюдават напредъка му, тъй като той се доближава до $0.18 и ако го пробие преди края на месеца, може да се окаже сериозна опция.

Инвеститорите са предпазливи по отношение на Shiba Inu (SHIB)?

От другата страна на света на кучешките монети, Shiba Inu (SHIB) се бори да привлече инвеститори. През първите дни на март тя отбеляза двукратно повишение, но оттогава е в спад. Shiba Inu (SHIB) не спадна твърде много по време на пазарния срив, но все още не се е възстановила. Вместо това тя поддържа ниво около $0.000026. Към момента на писане на статията Shiba Inu (SHIB) се оценява на $0.000031 за токен. Инвеститорите все още наблюдават ценовите нива и най-важните показатели.

Fezoo (FEZ) стартира пазарна революция

Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) имат респектиращ потенциал, особено първата. Shiba Inu SHIB е по-непредсказуема и инвеститорите не разчитат на нея в момента. Те обаче биха могли да получат големи печалби, като се преместят другаде във Fezoo (FEZ).

Fezoo (FEZ) е проект за внасяне на промяна на крипто пазара. Той предвижда ефективна борса, бърза и отговаряща на нуждите на търговците. Платформата разполага с множество предимства за търговците и потребителите.

Над 50 актива са налични във Fezoo (FEZ) и това е бързо нарастващ брой. Освен това потребителите могат да търгуват и с много двойки на платформата. Потребителите могат да получават пасивни доходи, като стейкват своите токени и осигуряват ликвидност на популярни търговски двойки на борсата. Те могат също така да печелят, като изпълняват задачи или постигат постижения в рамките на Fezoo (FEZ).

Общото предлагане на Fezoo (FEZ) е 500,000,000 токена. Това означава, че има много токени, които могат да бъдат закупени, а при цена от $0.013 при предварителна продажба има малко причини да не бъдат закупени. Това е най-ниската цена, която някога ще бъде, и затова инвеститорите трябва да действат бързо ако решат да се възползват от това.

Научете повече за предварителната продажба на Fezoo Coin (FEZ), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 13:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

17.04.2024 11:02 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.