НАЧАЛО Прессъобщения

Феноменът Fezoo (FEZ): Виден конкурент на OKX със силна подкрепа от страна на търговците на Uniswap (UNI) и Ethereum Classic (ETC)

19.03.2024 16:08 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Феноменът Fezoo (FEZ): Виден конкурент на OKX със силна подкрепа от страна на търговците на Uniswap (UNI) и Ethereum Classic (ETC)

Въпреки че крипто пазарът е изключително успешен от самото си създаване, той все още е съпътстван от проблеми. Решаването на тези проблеми би било от полза за всички участници на пазара, за да се гарантира растежът му.

В тази статия се може да разгледате новата компания Fezoo (FEZ) и проблемите, които тя решава в сферата на обмена на криптовалути.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Също така ще може да проучите нарастващия интерес на инвеститорите в Uniswap (UNI) и Ethereum (ETH) към нейната уникална предварителна продажба.

Инвеститорите в Uniswap (UNI) избират Fezoo (FEZ), тъй като пазарните условия се влошават

Цената на Uniswap спадна с 22.5% през последната седмица от $14 до $10.80. Обемът на търговията с него е спаднал с 30% през последните няколко дни. В началото на месеца токенът постави нов годишен връх, но оттогава е в низходяща тенденция. Анализаторите очакват скоро цената да падне под $10.

Инвеститорите в Uniswap (UNI) избират Fezoo (FEZ), за да защитят инвестициите си. Те подкрепят новия проект, защото вярват, че той може да се конкурира с утвърдените играчи на пазара на обмен на криптовалути.

Ethereum Classic (ETC) преминава през по-лоши условия

През изминалата седмица Ethereum Classic (ETC) поевтиня с 22% – от $38.13 до $28.35. Условията му са по-лоши от тези на Uniswap (UNI), тъй като обемът на търговията е намалял с 32% само през последния ден.
Инвеститорите в Ethereum Classic (ETC) също са уверени в стойностното предложение на Fezoo (FEZ) и вече насочват внимание в неговата предварителна продажба.

Fezoo (FEZ) запълва празнините на пазара на криптовалути

Търсенето на ненадеждни и сигурни платформи за търговия сега е по-високо от всякога и популярни борси като Binance и OKX не могат да отговорят на това търсене. Необходима е платформа, целенасочено разработена около тези характеристики, която да запълни празнината на пазара.

Fezoo (FEZ) се занимава с тези проблеми със своята децентрализирана платформа за обмен. Нейната основна цел е да свърже търговците по целия свят, а напълно децентрализираният ѝ модел я отличава от другите борси за криптовалути на пазара.

Fezoo (FEZ) със сигурност има потенциал да се превърне в жизнена екосистема. Трейдърите се радват на по-ниски такси, незабавни тегления, изгодни програми за възнаграждения и суап услуга, при която могат да обменят различни видове криптовалути при 0% комисионни. Налице е и VIP система, в която потребителите получават възнаграждение за своята активност в платформата.

Предварителната продажба вече е започнала и е в началния си етап. При намалена цена от $0.013 тя предлага по-добра сделка в сравнение с такива като Uniswap (UNI) и Ethereum Classic (ETH). Инвеститорите в предварителната продажба се радват на по-добри предимства при Fezoo (FEZ).

Според информацията платформата е преминала успешно своя одит, гарантиращ до колкото може сигурността и безопасността на средствата от злонамерени лица. Тя също така е смятана за по-безопасна от инвеститорите, тъй като са въведени методи за гарантиране на стабилността на цената.

Fezoo (FEZ) позволява на инвеститорите да влязат рано в обещаващ проект. Възползвайте се от началния етап на предварителната продажба сега.

Научете повече за предварителната продажба на Fezoo (FEZ), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Koala Coin (KLC) напредва, тъй като Solana (SOL) определя дата за отстраняване на грешки на фона на пазарния оптимизъм на NEAR Protocol (NEAR)

В свят, в който колебанията в сектора на криптовалутите са по-непредсказуеми от промените във времето, Koala Coin (KLC) предизвиква доста вълнение с първия етап на предварителната си продажба, като се качва на цена, която е доста примамлива – само $0.014.

24.04.2024 13:30 3 мин. четене

Shiba Inu (SHIB) и O2T набират милиони за развитие на екосистемата

Shiba Inu (SHIB) и Option2Trade (O2T) завършиха успешно кампаниите си, отбелязвайки важен етап в своя път.

24.04.2024 12:49 3 мин. четене

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.