НАЧАЛО Биткойн

Fatfish Internet Group: Одобрението на Биткойн ETF е неизбежно

юли 30, 2018 19:55 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Fatfish Internet Group: Одобрението на Биткойн ETF е неизбежно

Изпълнителният директор на фирмата за крипто рисков капитал Fatfish Internet Group заяви, че вижда промяна в позицията на SEC за Биткойн на хоризонта.

Кин-Уай Лау, каза пред CNBC, че институционалните инвеститори вече навлизат на пазара и са основен фактор за скорошното покачване на Биткойн над $ 8,000.

Мисля, че обикновено изпитваме това, което хората ще мислят като второ вълново събитие за Биткойн и криптовалутите. Това е много силна вълна. Това се дължи на институционалното търсене. Тя се ръководи от осиновяването. Има много интерес този път – обемът на търговията е няколко пъти по-висок от този при ниските нива. Това е просто, общо взето, мисля, много положително за ранните осиновители и за хората, които имат интерес към сектора … Мисля, че след само няколко месеца пазарът ще е готов да приеме Биткойн ETF.


Миналата седмица, второто предложение на Биткойн за ETF, от страна на братята Уинкълвос, бе отхвърлено от Комисията за ценни книжа и борси в САЩ. Като причина се посочва липсата на защита от страна на инвеститорите и съпротива срещу манипулации.

Отхвърлянето предизвика официално несъгласие от комисаря по SEC, г-н Хестър Peirce, който каза, че решението изпраща силно послание, че иновациите са нежелани на американските пазари.

Fatfish Internet Group инвестира в бизнеса с криптовалути в цяла Европа и Азия, и понастоящем притежава 51% дял от APAC Mining в Сингапур.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини