НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Fatfish Internet Group: Одобрението на Биткойн ETF е неизбежно

ЮЛИ. 30, 2018 19:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Fatfish Internet Group: Одобрението на Биткойн ETF е неизбежно

Изпълнителният директор на фирмата за крипто рисков капитал Fatfish Internet Group заяви, че вижда промяна в позицията на SEC за Биткойн на хоризонта.


Кин-Уай Лау, каза пред CNBC, че институционалните инвеститори вече навлизат на пазара и са основен фактор за скорошното покачване на Биткойн над $ 8,000.

Мисля, че обикновено изпитваме това, което хората ще мислят като второ вълново събитие за Биткойн и криптовалутите. Това е много силна вълна. Това се дължи на институционалното търсене. Тя се ръководи от осиновяването. Има много интерес този път - обемът на търговията е няколко пъти по-висок от този при ниските нива. Това е просто, общо взето, мисля, много положително за ранните осиновители и за хората, които имат интерес към сектора ... Мисля, че след само няколко месеца пазарът ще е готов да приеме Биткойн ETF.


Миналата седмица, второто предложение на Биткойн за ETF, от страна на братята Уинкълвос, бе отхвърлено от Комисията за ценни книжа и борси в САЩ. Като причина се посочва липсата на защита от страна на инвеститорите и съпротива срещу манипулации.

Отхвърлянето предизвика официално несъгласие от комисаря по SEC, г-н Хестър Peirce, който каза, че решението изпраща силно послание, че иновациите са нежелани на американските пазари.

Fatfish Internet Group инвестира в бизнеса с криптовалути в цяла Европа и Азия, и понастоящем притежава 51% дял от APAC Mining в Сингапур.


СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

В нова пазарна актуализация Ван де Поуп казва, че Биткойн наскоро си възвърна ключова ценова област, което показва, че активът се подготвя за ново рали.“Вчера имахме красив повторен тест, така че цена...
СЕП. 19, 2021 00:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е единствената криптовалута на институционално ниво, според Майкъл Сейлър (видео)

В ново интервю за Bloomberg, Сейлър заяви, че Биткойн (BTC) е в собствена лига, тъй като разделя всички крипто активи в три различни категории."На пазара има три неща - има първокласен актив, актив от...
СЕП. 18, 2021 20:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света