НАЧАЛО Прессъобщения

FatBoy – Play-to-Earn меме инвазията идва!

11.06.2024 15:41 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
FatBoy – Play-to-Earn меме инвазията идва!

FatBoy, крипто игра, целяща да надмине старите Тамагочита, наскоро се появи в крипто индустрията и се подготвя за официалното си пускане.

FatBoy – Play-to-Earn меме инвазията идва!

FatBoy, нова крипто игра, изградена на принципа на Play-to-Earn системата, се появи наскоро и се готви да пусне официално своята MEME Tamagotchi игра.

Според техния план играта трябва да има публичен бета старт през третото тримесечие на 2024 г. Преди това през второто тримесечие на 2024 г. се очаква да се осъществи фаза на предварителна продажба.

Кажете сбогом на скучаещите тамагочи животинки: FatBoy внася крипто забавление в грижата за домашните любимци!

FatBoy, крипто игра, целяща да надмине старите Тамагочита, наскоро се появи в крипто индустрията и се подготвя за официалното си пускане.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Дългоочакваната игра FatBoy е на път да направи революция в света на игрите, съчетавайки любимото Тамагочи с най-модерната GameFi механика. FatBoy представя Play-To-Earn MEME Тамагочи игра, която обещава устойчиво, ангажиращо и възнаграждаващо гейминг изживяване.

FatBoy е пионерска платформа, която свързва забавлението и носталгията около Тамагочи със стабилния GameFi Web3 модел. С над 100 милиона потребители на игри в стил „Тамагочи“ в световен мащаб FatBoy има потенциала да се превърне в световен феномен.

Предлагайки устойчив Play-To-Earn модел, FatBoy осигурява уникално конкурентно предимство и значителна стойност за потребителите на традиционните Web2 Тамагочи игри.

В рамките на FatBoy играчите избират любимият си FatBoy герой и се впускат в предизвикателство, за да го направят щастлив. Играчите управляват различни аспекти от живота на своя FatBoy, включително хигиена, храна, сън, упражнения и преодоляване на щастливи и нещастни събития. Крайната цел е да запазят щастието на своя FatBoy герой и да го направят $FATTY!

$FATTY – токенът, който поддържа света на FatBoy

Токенът $FATTY е жизнената сила на играта FatBoy и служи като основна валута. Играчите използват $FATTY токените, за да правят депозити в Депозитния фонд, който позволява участие в предизвикателствата на FatBoy играта. Токените $FATTY могат да бъдат получени чрез директна покупка, стейкинг награди или чрез успешно завършване на предизвикателство FatBoy.

След като завършите предизвикателство, $FATTY жетоните от играчите, които не са успели да запазят своите FatBoys живи и щастливи, се преразпределят към тези, които са успели. Тази напълно устойчива и проста концепция има голям шанс лесно да приобщи играчите от Web2 и да ги направи отдадени на играта FatBoy.

Според пътната карта на FatBoy публичното бета тестване, включващо уникалната функция Test-to-Earn, трябва да стартира през третото тримесечие на 2024 г. През същото тримесечие ще се проведат и събитието за генериране на токени (TGE) и пълното стартиране на играта. Този ускорен график е възможен благодарение на разработването на играта от началото на 2023 г., което предоставя отлична възможност на ранните потребители да се присъединят и да се възползват от обещаващите перспективи на играта FatBoy.

С доказана дългосрочна гейминг концепция, устойчива механика на играта и огромна потенциална потребителска база FatBoy се откроява като обещаващ претендент за следващия бичи пазар.

Разработена с визията за свързване на MEME културата и GameFi – печелившите сектори от последния бичи пазар – FatBoy е готова да пусне иновативен продукт заедно с листването на токените си.

Екипът на FatBoy също така потвърди, че планира да въведе уникална добавена функционалност за токена FATTY в близко бъдеще, така че останете на линия.

За FatBoy

FatBoy е мобилна игра, която съчетава чарът на отглеждането на виртуален домашен любимец с тръпката от печеленето на награди. Вдъхновена от Тамагочи, FatBoy ви позволява да изберете свой уникален виртуален приятел и да го отглеждате чрез различни дейности.

Основният геймплей се върти около това да поддържате своя FatBoy герой щастлив. Ще трябва да го храните, да си играете с него и да се грижите да си почива достатъчно. Но FatBoy предлага нещо повече от основни грижи. Можете да участвате в различни мини игри, предназначени да предизвикат ума и тялото на FatBoy. Тези игри варират от образователни пъзели до атлетични приключения и дори творчески дейности като рисуване.

Играта е предназначена както за случайни, така и за отдадени играчи. Можете да се насладите на FatBoy безплатно или да се впуснете в „Play-To-Earn“ функциите. Като участвате в предизвикателства и поддържате FatBoy героят щастлив, можете да печелите награди, които подобряват преживяването ви в играта.

Научете повече

За по-задълбочен поглед върху екосистемата на FatBoy, включително нейната токеномика и пътна карта, разгледайте подробната Бяла книга на проекта на официалния уебсайт.

Освен това следвайте FatBoy в X (Twitter), Discord, Instagram и Telegram за съобщения, информация, дискусии в общността и други!


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 токена, изградени на Етериум, готови за ръст: Топ предложения за експлозивни печалби

Три токена на Етериум – RCO Finance (RCOF), SCOTTY и Notcoin (NOT) – привлякоха вниманието на анализаторите и търговците в екосистемата.

15.06.2024 17:00 4 мин. четене

Защо китовете в Shiba Inu залагат на Furrever Token и изоставят Dogwifhat и Pepe CoinПейзажът на криптовалутите непрекъснато се развива, като инвеститорите постоянно търсят възможности, които обещават висока възвръщаемост.

15.06.2024 12:30 4 мин. четене

Най-добрата монета на 2024 г.? Проучване на пет от най-големите претендентти за откриването на следващия голям хит

Светът на криптовалутите се развива, а меме монетите вече се придвижват към върха на хранителната верига. Преди това те не бяха голям проблем в крипто общността и не получаваха почти никакво внимание след появата на Shiba Inu и Dogecoin.

15.06.2024 11:30 6 мин. четене

Механизмът за доказване на грешки на Optimism пристигна! Какво може да означава това за Ethereum и новата звезда Raboo!

Развитието отново разтърси DeFi сектора – това вече е почти ежеседмично – и този път идва от мрежите от втори слой на Ethereum.

15.06.2024 10:59 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.