НАЧАЛО Прессъобщения

Fantom поскъпна с около 10% за месец, а Rebel Satoshi Arcade продаде над 470 милиона токена

26.05.2024 17:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Fantom поскъпна с около 10% за месец, а Rebel Satoshi Arcade продаде над 470 милиона токена

В продължение на повече от месец графиката за търговия на Fantom (FTM) показва, че криптовалутата е попаднала в тесен ценови диапазон от около $0.60 до $0.70, но 20 май достигна вътрешномесечен връх от 0,96.

Този подем може да се отдаде на осезаемите подобрения в мрежовата инфраструктура на Fantom. Друг нов токен, Rebel Satoshi Arcade (RECQ), в рамките на екосистемата Rebel Satoshi, създава оживление в сектора на меметата и игрите, тъй като дава възможност на потребителите да се присъединят към децентрализираната революция.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Протоколът на Rebel Satoshi позволява на притежателите на токени да имат глас в управлението на платформата и да участват в изграждането на нейната двойна икономика на токените. Rebel Satoshi (RBLZ) развълнува инвеститорите, като отбеляза рязък ръст след стартирането си, и това се превърна в положителна инерция за токена RECQ, който в момента се намира във втория етап на предварителната си продажба, като предстоят още шест етапа. В тази статия подробно са описани предложенията на RECQ и напредъкът на нейното хитово крипто ICO.

Rebel Satoshi Arcade (RECQ) премина границата от 470 милиона продадени токена

RECQ е токенът за комунални услуги и транзакции в огромната вселена на Rebel Satoshi. Токенът служи като средство за разпределяне на награди, достъп до аркадни игри, закупуване на NFT (незаменяеми токени), скинове в играта, оборудване, стоки и плащане на такси. Инерцията на Rebel Satoshi Arcade нараства, а екосистемата ѝ се разширява; тя се утвърждава като топ криптовалута за покупка, привличайки много инвеститори в криптовалути. Проектът е продал над 471 милиона RECQ токена за кратък период от време.

Прозорецът за закупуване на монетата RECQ е отворен, а вторият етап от предварителната ѝ продажба бързо се разпродава, тъй като в момента се търгува за $0.0044. До дебюта ѝ на борсите се очаква цената на DeFi монетата да достигне $0.0125, което означава, че инвеститорите, които се включат в ранните етапи, ще имат възвръщаемост на инвестициите (ROI) от 525%. За сравнение, инвеститорите на втория етап ще получат 184% от инвестицията си, което подчертава потенциала за значителни печалби за ранните поддръжници.

Ако се потопим в единствените по рода си предложения на този проект, Rebel Satoshi Arcade е преосмислил някои безплатни и платени класически аркадни игри, включително редки дигитални колекционерски предмети и, разбира се, стоки, които позволяват на общността смело да демонстрира подкрепата си за проекта. Смисълът на игрите е заради тръпката, но с тази блокчейн игра можете да се забавлявате и да печелите, докато сте част от Web3 общността, която въплъщава и празнува революцията и единството срещу централизираните контролирани системи.

С вълнуваща ангажираност, интерактивни куестове и меме култура, Rebel Satoshi ви кани да се впуснете в пътешествие, в което можете да предизвикате статуквото, докато се забавлявате. Присъединете се към тази изпълнена със забавление революция, като инвестирате в провеждащото се в момента ICO на криптовалутата. Интересното е, че в края на предварителната продажба 25% от закупените от вас RECQ токени ще бъдат пуснати в обръщение в продължение на четири седмици, а вълнуващото е, че няма да е необходимо да плащате никакви такси за газ, за да получите монетите си.

Fantom (FTM) с 10% ръст след спада

През изминалият месец Fantom се представи по-добре от доста останали токени от първи слой, тъй като FTM се повиши с 10% за последните 30 дни. На графиката на Fantom за последните три месеца можем да видим забележим спад от средата на март.

На 16 май обаче Fantom отбеляза забележително увеличение на стойността на токена си с 30% в рамките на един ден, като достигна $0.84 и до $0.96 на 20 май. Скокът на Fantom може да се корени в осезаеми подобрения на мрежовата му инфраструктура и в по-широкия пазарен импулс, особено във възхода на стойността на Биткойн, който оказа влияние върху различни криптовалути, включително FTM.

Миналата седмица криптовалутата представи информационното табло за актуализацията си “Opera”. Друг от ключовите проекти на Fantom за 2024 г. е надграждането на веригата Opera с най-новата технология Sonic. Този ъпгрейд има за цел да подобри мащабируемостта на мрежата, за да превърне Fantom в една от най-високопроизводителните монолитни вериги.

Заключение

На фона на рязкото покачване на цената си, Fantom усърдно работи по ъпгрейди, които биха подобрили мащабируемостта на мрежата. Освен амбициозната си цел за пазарна капитализация от $100 мiliona, от подхода си Rebel Satoshi Arcade показва перспективи за значителен растеж, тъй като нейната екосистема е на път да оформи бъдещето на децентрализираните платформи.

Заинтересованите инвеститори биха могли да закупят актива преди цената да се повиши в третия етап до $0.0055 за RECQ токен след около 30 дни.

За най-новите актуализации и повече информация не забравяйте да посетите официалния уебсайт на Rebel Satoshi или да се свържете с Rebel Red чрез Telegram.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 18:00 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 15:00 4 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.