НАЧАЛО Други

Facebook ще позволят крипто реклами?

МАЙ. 9, 2019 11:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Facebook ще позволят крипто реклами?

Facebook актуализира рекламната си политика, за да позволи отново реклами, свързани с криптовалута.


Социалната мрежа обяви в блог публикация, че отново ще позволи реклами, свързани с криптовалута и блокчейн. По-рано само на ограничен брой предварително одобрени рекламодатели беше разрешено да пускат крипто-свързани реклами.


Въпреки че все още ще се изисква от хората да кандидатстват за пускане на реклами, които рекламират криптовалута, започвайки от днес, ние ще ограничим тази политика, за да не изискваме предварително одобрение за реклами, свързани с блокчейн технология, новини, образование или събития, свързани с криптовалута.

През 2017 г., тъй като парите се навлизаха в сектора, се разпространиха измами. ICO-та с набързо направени WordPress уебсайтове и неподлежащи на проверка, и често фалшиви, екипи успяха да наберат стотици милиони от нищо неподозиращи инвеститори.

Тези измами бяха печеливши. До такава степен, че много от тези компании бяха готови да платят премия за реклама на платформи, които биха могли да привлекат допълнителни жертви.

За да се пребори с внезапната експлозия на съмнителни реклами на платформата, през януари 2018 г., Facebook обяви нова политика, която забрани реклами за криптовалута и заяви, че тези реклами често са “подвеждащи или заблуждаващи”.Facebook не беше единствената компания, която се бори с този тип реклами.


Google забрани рекламите за криптовалута през март 2018 г., само няколко месеца по-късно.

През юни 2018 г. социалната мрежа разхлаби политиката си, за да позволи крипто реклами от избрани предварително одобрени рекламодатели. Желаещите да получат предварително одобрение са били длъжни да подадат заявление с лицензи и друга информация, която би могла да докаже легитимността на рекламодателя. През септември Google следи отблизо и разхлаби крипто-свързаната си рекламна политика.

Въпреки че рекламите за криптовалута отново са разрешени във Facebook, рекламите за първоначални предложения за монети (ICO) все още ще бъдат забранени. Google може да последва примера на Facebook и отново да позволи рекламирането на криптовалута.

Като цяло ходът е показателен за нарастващата на пазарите на криптовалута. По-малкото измами и по-голямото признаване на съществуващи проекти може да са накарали Facebook да промени позицията си. Сега, с по-голям достъп до реклама, проектите ще могат по-добре да стимулират приемането в сектора.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Потребителите на хакната крипто борса са на прага да възвърнат парите си

Както бе съобщено, Cryptopia загуби криптовалута на стойност 30 милиона NZD (17,85 милиона долара) поради хак и влезе в процес на ликвидация през май 2019 г. Притежателите на сметки там наскоро постиг...
СЕП. 20, 2020 17:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance пусна дебитната си карта за Европа

Според прессъобщение, Visa картата на Binance позволява на потребителите да извършват транзакции на над 60 милиона места по целия свят и на практика могат да бъдат свързани с Google Pay и Samsung Pay....
СЕП. 19, 2020 20:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple получиха 16,2 милиона XRP от Binance

Междувременно, бившият топ изпълнителен директор на Ripple и основател на Mt. Gox изпрати още една 'камара' XRP, която да бъде изтеглена от дигиталния  'tacostand' портфейл.Ripple получава $16,2 милио...
СЕП. 17, 2020 20:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance стартира стейкинг услуга за своя BNB токен

Според публикация в Twitter, споделена във вторник, която изпълнителният директор на Binance Чанпен Джао препрати, стейкингът на Binance Coin официално е пуснат в блокчейн мрежата на борсата - Smart C...
СЕП. 17, 2020 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света