НАЧАЛО Други

Facebook директорa по инженерство се премества в блокчейн екипа на фирмата

ЮЛИ. 7, 2018 21:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Facebook директорa по инженерство се премества в блокчейн екипа на фирмата
 

Еван Ченг, директор на инженерна дейност на Facebook от три години, вече се премести в същата позиция в наскоро създадения блокчейн екип на компанията, съобщи TechCrunch в петък, 6 юли.


Софтуерният инженер актуализира профила си в LinkedIn, за да отрази новосъздадената позиция, а промяната също бе потвърдена на TechCrunch от Facebook.

Преди това Ченг беше начело на Programming Languages and Runtimes във Facebook за около три години. Преди да се присъедини към социалната медийна компания, Ченг работеше за Appletron g> почти десет години.

Освен че е поел новата позиция, Ченг е консултирал редица проекти, свързани с блокчейн, включително платформата на Сингапур с блокчейн Zilliqa и ориентирания към сигурността мидълуер, ChainLink .

Kомпанията обяви, че ще забрани (ICO) и свързаните с крипто реклами. Впоследствие тя отпусна малко забрана, като повторно позволи на крипто проектите да пускат реклами.

Ръководителят на приложението за съобщения David Marcus обяви през май, че Facebook е създала екип, който да проучи предимствата на блокчейн приложенията в платформата.

Миналата седмица тайванският филиал на мултинационалната технологична компания Microsoft обяви, че е започнал да работи върху платформа за развитие на блокчейн за предприятия. В средата на юни Microsoft също така разкри, че е започнал да разработва платформа за проследяване, базирана на блокчейн, в партньорство с Adents, доставчик на решения за сериализация на продукти и проследяване.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Facebook ще започне да тества 'криптовалутата' си още тази година

Libra се връща като DiemСлед като беше изправен пред силно отхвърляне от Конгреса на САЩ и регулаторите в световен мащаб и след като повечето от големите партньори на проекта се оттеглиха, Facebook на...
АПР. 20, 2021 16:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Venmo на PayPal започва да предлага услуги за продажба, покупка и държане на крипто

PayPal за първи път обяви началото на операциите с Биткойн и няколко други криптовалути през ноември миналата година, позволявайки на своите потребители да купуват и съхраняват Биткойн, Биткойн Кеш, Е...
АПР. 20, 2021 14:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Nasdaq пуска търговия на опции за Coinbase акции

Според доклад на Reuters от 19-ти април, представител на Coinbase заяви, че опциите COIN.O ще започнат да се търгуват на Nasdaq във вторник, 20-ти април. Пускането на опции за акции ще предложи н...
АПР. 20, 2021 10:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света