НАЧАЛО Прессъобщения

Експертите смятат, че ETFSwap (ETFS), Polygon (MATIC) и Tron (TRX) са най-добрата комбинация за потенциална възвръщаемост през Q2

03.06.2024 8:35 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Експертите смятат, че ETFSwap (ETFS), Polygon (MATIC) и Tron (TRX) са най-добрата комбинация за потенциална възвръщаемост през Q2

Пазарът на дигитални активи отбеляза значителен бум от началото на тази година. Многобройни монети удвоиха цените си забележително, като анализаторите прогнозират наближаването на бичия сезон.

Тъй като успехът на пазара се очаква да достигне своя връх през второто тримесечие, експертите определихаETFSwap (ETFS), Polygon (MATIC) и Tron (TRX) като най-добрата комбинация за огромна възвръщаемост.

Експертите определят ETFSwap (ETFS) като ключ към отключване на максимални печалби през второто тримесечие

Постоянна черта на метавселената е нейният талант за еволюция – характерна черта на всяка успешна криптовалута. Точно поради тази причина експертите посочиха ETFSwap (ETFS) като ключ към отключването на максимални печалби през 2024 г. Нейният опит за обединяване на дигиталния пазар с активите в реалния свят (RWA) е една от причините, поради които ETFSwap (ETFS) е задължителен токен.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В допълнение към функцията си за RWA, ETFSwap (ETFS) предлага на инвеститорите платформа за обмен на техните криптовалути за редица токенизирани ETF-и чрез своя Trade-to-Еarn протокол. Това е единствена по рода си платформа, която се отличава от другите криптопроекти в рамките на крипто сектора, като изпълнява гъвкави, безпроблемни и достъпни услуги.

В голям мащаб токенизираните ETF-и се считат за по-добър инвестиционен вариант за инвеститори, които се стремят да защитят печалбите си, като същевременно се радват на пасивен доход и рентабилни инвестиции. С помощта на ETFSwap (ETFS) инвеститорите могат удобно да купуват, продават и търгуват с тези крипто ETF-и. Инвеститорите могат също така да проследяват представянето на своите ETF, като имат предвид пазарната волатилност.

Понастоящем, в началния етап на предварителната си продажба, този проект е на път да достигне кулминацията на разпродажбите, тъй като продължава да предизвиква интереса на множество инвеститори. ETFS е енергийно ефективният първичен токен на тази платформа, който изпълнява всички транзакции в мрежата на ETFSwap. От стартирането му досега са продадени над 155 милиона токена, които продължават да се търгуват на достъпна цена от $0.00854.

Една от привилегиите, на които инвеститорите могат да се насладят при предварителната продажба на ETFSwap (ETFS), е нейният уникален метод за възнаграждение. След всеки етап цената на токена ETFS ще се повишава 2 пъти, което ще донесе до 100% печалба на ранните птици. Тъй като през това второ тримесечие на пазара ще се появят още бичи тенденции, инвеститорите с този токен в портфейлите си имат предимство.

Polygon (MATIC) се превръща в задължителен токен за пазара през второто тримесечие

От самото си създаване Polygon (MATIC) се превърна в един от най-страховитите крипто токени в мрежата на Етериум. Използвайки странични вериги от втори слой, Polygon (MATIC) предлага първокласни DeFi услуги с бързи и достъпни транзакции.

Според CoinMarketCap Polygon (MATIC) се нарежда сред 20-те най-добри монети на пазара. Въпреки че MATIC е преживял малки ценови сривове, експертите смятат, че този токен скоро ще се отърси от мечите тенденции. Инвеститорите се насърчават да седят спокойно, тъй като Polygon (MATIC) се подготвя да завърши второто тримесечие с високи темпове.

Polygon (MATIC) продължава да разраства своята общност, докато други топ монети губят популярност на фона на пазарната несигурност. Физическите лица, които търсят богатство от поколение през тази година, имат предимство с Polygon (MATIC) в портфейлите си.

Tron (TRX) се присъединява към топ монетите, които се борят за успех през второто тримесечие

Tron (TRX) остава водеща криптовалута на дигиталния пазар със своя DeFi протокол. Tron (TRX) продължава да изпреварва други топ криптовалути със своите операционни системи, базирани на блокчейн, като напуска класациите на зелено. Тази платформа позволява безопасно и мащабируемо изпълнение на транзакциите за инвеститорите, като в същото време им предлага стабилност.

Tron (TRX) обикновено се обозначава като DeFi гигант, тъй като позволява създаването, разработването и управлението на множество dApps в метавселената. Използвайки този токен, инвеститорите могат да емитират и прехвърлят активи в допълнение към създаването на DApps.

Tron (TRX) остава доста известен със сензационното си представяне на пазара с течение на времето. Макар че по време на пазарния срив той може би трудно успя да отговори на пазарните очаквания, експертите смятат, че мечите му дни са отминали. Докато други монети се стремят да се възстановят от мечите настроения, Tron (TRX) остава две крачки напред, тъй като инвеститорите обявяват забележителни печалби, а през второто тримесечие предстоят още.

Заключение за ETFSwap (ETFS), Tron (TRX) и Polygon (MATIC)

За да получат огромна възвръщаемост на инвестициите през второто тримесечие, инвеститорите трябва да обмислят влагането на вниманието си в ETFSwap (ETFS). Тази високодоходна платформа се стреми да трансформира портфейлите на инвеститорите, като същевременно предлага разнообразни възможности. Нейната текуща предварителна продажба продължава да смайва експертите, тъй като те предвиждат невероятни ценови скокове в бъдещето на токена.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

2.5% от населението на света са потребители на борсата Binance 

София, 18 юни, 2024 – Все по-голямо доверие в дигиталните активи и блокчейн технологиите и стабилно представяне на крипто сектора от началото на годината досега – това отчитат от Binance, водещата глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за дигитални активи в света.

18.06.2024 14:46 2 мин. четене

Bitget регистрира най-високия приток на капитал, а откритият интерес нарасна с 39.2% през май, достигайки $9.74 милиарда

Виктория, Сейшели, 18 юни 2024 г. – Bitget, водещата световна борса за криптовалути и Web3 компания, преодоля май с устойчивост, запазвайки позицията си на водеща борса за деривати с най-висок приток на капитал сред централизираните борси и устойчив ръст на отворения интерес.

18.06.2024 14:18 3 мин. четене

Спекулации около Shiba Inu ETF, новини за Solana Pay и иновативната реферална програма на Furrever Token
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin и Ethereum отдавна са доминиращи играчи. От друга страна, Shiba Inu и Solana също привличат вниманието на инвеститорите.

18.06.2024 12:01 4 мин. четене

Петицията за Shiba Inu ETF на Grayscale предизвика интерес: Могат ли меме монетите на Solana като BOME, WIF, APORK и BONK да последват примера?

Пазарът на криптовалути се вълнува за новата петиция за създаване на ETF от страна Grayscale за Shiba Inu, популярна меме монета.

18.06.2024 9:50 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.