НАЧАЛО Прессъобщения

Експертите смятат, че DTX Exchange може да се превърне в звездата, която скоро ще пробие: Може ли да се изкачи по-високо от BNB и DOGE?

23.05.2024 8:59 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Експертите смятат, че DTX Exchange може да се превърне в звездата, която скоро ще пробие: Може ли да се изкачи по-високо от BNB и DOGE?

Бичият ценови импулс на Биткойн над $70,000 подхрани ценовото рали на по-широкия алткойн пазар, особено на меме монетите. Binance Coin (BNB) показва забележителен възходящ тренд с нарастващ пазарен оптимизъм.

Сред водещите меме монети Dogecoin грабна вниманието заради бичия си ход, доближавайки се до нивото от $0.17. Предварителните продажби на борсата DTX също са свидетели на забележителни капиталови потоци на фона на нарастващото търсене на нейните уникални решения за търговия.

Борсата DTX Exchange достигна $550,000 при предварителната продажба

DTX Exchange (DTX) стабилно печели челни позиции в сферата на търговията, тъй като предварителната продажба от втория кръг стана свидетел на забележителни притоци на капитали. Проектът премина границата от $550,000 в предварителната продажба и вероятно има за цел да надхвърли $1 милион до края на май. С разширяващата се потребителска база пазарните експерти очакват ръст на цената към $2, след като токена DTX се появи в основната мрежа.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Хибридната TradFi платформа на DTX доминира в сферата на търговията с функцията си за 1,000Х ливъридж, от която търговците могат да се възползват с максимална рентабилност чрез по-високи пазарни позиции и нисък капитал. Дистрибутивните пулове за ликвидност гарантират липса на слипидж и оптимизирани възможности за търговия в различни финансови сектори.

Силата на борсата DTX се крие в нейните решения за търговия, ориентирани към общността, които предлагат безпроблемни и сигурни транзакции чрез портфейли без попечителство, и блокчейн технология. Транзакциите се обработват за 0.04 секунди, което позиционира DTX сред платформите за бърза търговия.

Цената на BNB се покачва след обявяването на програмата за стимулиране

Binance Coin (BNB) привлече погледите след бичи скок над $612. Ръстът на цената на BNB се дължи главно на бичия импулс на Биткойн и на неотдавнашното съобщение на веригата BNB за стартиране на нейната програма за стимулиране на обема на търговията за проекти, изградени върху opBNB и BNB Smart Chain (BSC).

Воден от високата си функционалност в рамките на веригата, токенът BNB вероятно ще приключи бичото рали над $640. Токенът е свидетел на висок инвеститорски интерес и натрупване, което осигурява стабилно дъно над $600.Към момента на писане на статията токенът се търгува на цена от $618, като се покачи с 1% на интрадневната графика.

DOGE оглавява меме манията с бичи отскок на цената

Dogecoin (DOGE) засенчи други меме монети на фона на ценовия си ръст. Обемът на търговията скочи с 278%, надхвърля $1.8 милиарда в транзакции за последния ден. Цената на DOGE се е повишила с 8.5% на седмичната графика, оглавявайки меме манията с бичи потенциал. Ралито на цената наскоро последва формирането на симетричен модел на графиките.

Криптомилионеритт акумулират DOGE токени, тъй като техническите показатели, включително индексът на относителната сила и дивергенцията на пълзящата средна конвергенция, показват бича тренд линия за предстоящите дни. Тъй като натискът за покупка се увеличава, DOGE вероятно ще донесе огромна възвръщаемост за инвеститорите на фона на това рали.

Може ли борсата DTX да изпревари BNB и DOGE?

Глобалните инвеститори пренасочват инвестиционните си фунии към предварителната продажба на DTX Exchange, тъй като според разработчиците на проекта, токенът има шанс да се покачи над $2, след като бъде пуснат на основната мрежа. Благодарение на своята реална функционалност и безпрецедентни решения за търговия, платформата печели конкурентно предимство пред Dogecoin и ще се бори да надмине успеха на други борсово-базирани токени като BNB след очакваното листване през второто тримесечие

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.