НАЧАЛО Прессъобщения

Експертите прогнозират потенциални ценови обрати при Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) и Meme Moguls (MGLS)

29.01.2024 9:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Експертите прогнозират потенциални ценови обрати при Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) и Meme Moguls (MGLS)

Докато инвеститорите очакват настъпването на сезона на меме монетите, експертите прогнозират в каква посока може да се насочат в близко бъдеще топ меме монетите като Dogecoin, Shiba Inu и Meme Moguls.

На крипто пазара се наблюдава нарастващо доверие към меме монетите в индустрията. По този начин инвеститорите с нетърпение очакват да добавят меме монети към инвестиционния си портфейл.

Поради тази причина анализаторите правят преглед на дейността на водещите меме монети като Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) и Meme Moguls (MGLS). След като показаха значителен възходящ тренд, експертите изглежда не знаят дали имат потенциала да се превърнат в едни от най-добрите крипто инвестиционни алтернативи през първото тримесечие на 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Shiba Inu (SHIB) служи като модел за меме монети

Shiba Inu (SHIB) е един от най-познатите проекти за меме монета. Успехът на Shiba Inu не е мъгляв, като от пускането си на пазара досега, токенът е регистрирал над 10 милиона процента на растеж.

Същевременно краткосрочният обрат в цената на Shiba Inu не е от положителна страна. За контекст, ценовата стойност на Shiba Inu е загубила над 18% през последния месец, по данни на CoinMarketCap. Въпреки това експертите прогнозират ръст в инерцията на токена, който може да предизвика рали.

Dogecoin (DOGE) преживява ценово възстановяване на фона на бичи надежди от страна на инвеститорите

От началото на годината Dogecoin (DOGE) претърпя това, което експертите наричат ценово корекция. Макар че статистиката на цените показва, че Dogecoin може да е спаднал от своя връх от $0.09 през 2024 г., експертите смятат, че токенът скоро може да премине към бичи настроения.

Това се дължи на постепенното нарастване на инерцията от Dogecoin. Експертите прогнозират скорошно настъпване на сезона на меме монетите, което може да тласне цената на Dogecoin към бичи пазар.

Meme Moguls (MGLS) се насочва към превръщането си в меме сензация

След като стартира фазата на предварителна продажба на Meme Moguls (MGLS) през 2023 г., токенът събра високопоставени инвеститори и популярност от цялото крипто пространство. Понастоящем в етап 5 от предварителната си продажба токенът Meme Moguls вече е осигурил на ранните инвеститори над 90% възвръщаемост на инвестициите.

С предстоящия сезон на меме монетите зад ъгъла, MGLS е обявен за една от най-добрите крипто инвестиционни алтернативи наред с Dogecoin и Shiba Inu. На цена от само $0.0036 MGLS все още се смята за евтина избор.

$MGLS е функционален токен на платформата Meme Moguls. Тя е виртуален протокол за крипто игри от типа ” play-to-earn”, който предоставя на членовете си реално търговско изживяване, както и поглъщащо игрово изживяване отстрани.

С нарастващото търсене на мемe токени със голяма функционланост експертите прогнозират, че токенът $MGLS има потенциал да набере над 1,000% от стойността си преди пускането на пазара. Що се отнася до сигурността, смарт договорът е одитиран от SolidProof. Ликвидният пул ще бъде заключен за пет години, а отборните токени ще бъдат блокирани за две години.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Meme Moguls

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Meme Moguls (MGLS):
www.mememoguls.com


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Pepe скочи с близо 700% за месец. Кои меме криптовалути могат да го последват?

Pepecoin се появи миналата година с гръм и трясък, като буквално изригна в рамките на дни. Именно това се случва и сега.

04.03.2024 20:00 3 мин. четене

Крипто милионер посочи 3 алткойна, които може да се радват на бичи възход през 2024 г.; Dogecoin не е в списъка

Богатството може да бъде спечелено и изгубено за миг, докато се занимавате с криптовалути. Пазарната волатилност и непредсказуемите тенденции я превръщат в предизвикателна сфера за навигация, но тези, които имат остър поглед и стратегическа прозорливост, често се оказват начело на създаването на богатство.

04.03.2024 19:32 4 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

04.03.2024 19:31 3 мин. четене

Крипто наративите се променят, тъй като Cosmos (ATOM), Kelexo (KLXO) и Bitcoin Cash (BCH) получават нови инвестиции

Пазарът на криптовалути непрекъснато се развива, като се появяват нови наративи, тъй като различни проекти привличат внимание и инвестиции.

04.03.2024 16:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.