НАЧАЛО Прессъобщения

Експертите прогнозират 15,000% скок на този DeFi токен, тъй като цената на Avalanche (AVAX) спада поради срив на NFT обема

01.05.2024 10:40 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Експертите прогнозират 15,000% скок на този DeFi токен, тъй като цената на Avalanche (AVAX) спада поради срив на NFT обема

На колебаещия се крипто пазар цената на Avalanche наблюдава спад поради спада на продажбите на NFT AVAX. Борсата DTX се утвърждава като една от най-добрите монети за предварителна продажба през 2024 г.

В тази статия разглеждаме продължаващия дебат за перспективите на цената на Avalanche на фона на спада при NFT на AVAX и доказателствата в подкрепа на огромния потенциал за възвръщаемост на инвестициите в DTX Exchange.

Анализ на цената на Avalanche на фона на мечия NFT пазар на AVAX

При цената на Avalanche се наблюдава изместване в мечата зона, като AVAX се понижи с повече от 9% през последните 24 часа.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


По данни на CoinMarketCap цената на Avalanche е претърпяла рязък спад от над 40%, като през последния месец цената ѝ спадна от $52 на $31. Натискът от продажби се е увеличил, тъй като пазарната капитализация е намаляла с над 10% през последните 24 часа, а AVAX е изправен пред съпротива, тъй като се бори да запази подкрепата на нивото от $35.

Техническият анализ показва, че мечите настроения са породени от намаляващите продажби на NFT на AVAX, които са спаднали с над 7% през последната седмица. Въз основа на данни от DappRadar, в екосистемата на AVAX NFTs се наблюдава спад в активността на търговците, като покупките са намалели с над 35%, а продавачите са намалели с над 38%.

Прогноза на анализаторите: 15,000% скок: Предварителната продажба на DTX Exchange се активизира

DTX Exchange е изгряваща звезда в екосистемата за предварителна продажба, която обещава 25Х възвръщаемост на инвестициите за ранните потребители, подкрепена от нейните авангардни функции. Тя стана известна, след като частната ѝ начална продажба генерира над $2 милиона.

След успеха на частния кръг за първоначално финансиране предварителната продажба привлече огромна подкрепа, като само за една седмица надхвърли $475,000. Тъй като търсенето нараства, етап 1 е на път да се разпродаде предсрочно, като много инвеститори се възползват от възможността да купят DTX токена на цена от $0.04, преди да се повиши до $0.06.

Със своите възможности за хибридна търговия борсата DTX е готова да предефинира стандартите за търговия с криптовалути. Съчетавайки елементи на централизирани и децентрализирани борси, тя осигурява безпроблемен интерфейс, който гарантира, че потребителите могат да търгуват без преминаването през KYC процеси.

Нарастващата ѝ популярност сред търговците се дължи на разпределените ликвидни пулове, които намаляват слипиджа и осигуряват ефективна среда за търговия. Потребителите могат да се възползват от предимствата на феноменалната функция за 1,000Х ливъридж на DTX Exchange, за да генерират висока възвръщаемост с минимални капиталови изисквания.

Освен това стратегията на платформата, ориентирана към общността, се фокусира върху предоставянето на индивидуална собственост на своите потребители чрез използване на портфейл, без попечителство. Тази уникална функция е проектирана така, че значително да намали риска от компрометиране на средствата от очаквани заплахи.

Тъй като вълнението се засилва, прогнозите са, че DTX токена ще отбележи масивен ценови скок в близост до публичното си листване. Подкрепени от успешна предварителна продажба и авангардни функции, анализаторите прогнозират, че токенът вероятно ще надхвърли прага от $3, което ще го превърне в една от следващите най-добри възможности за 150Х през 2024 г.

Заключение

Неотдавнашното представяне на NFT AVAX тласна цената на Avalanche в меча зона, а експертите съветват за предпазлив подход поради силно волатилния характер на NFT сектора. AVAX потенциално може да се възстанови през следващите седмици, ако успее да възстанови бичата подкрепа; ако обаче това не се случи, цените могат да се понижат още повече.

На този фон борсата DTX открадна светлината на прожекторите с впечатляващите си резултати от предварителните продажби и технологичното си превъзходство. С прогнозите на анализаторите за скок от 15,000%, DTX токенът се откроява като една от най-добрите инвестиционни възможности през 2024 г.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Анализаторът, който прогнозира срива на Polkadot (DOT) от $54, твърди, че спадът не е приключил, и идентифицира конкурент, който може да скочи с 600% преди юни

В разгара на динамичния крипто пазара опитните анализатори продължават да претърсват пейзажа за възможности, които не се подчиняват на преобладаващата тенденция.

19.05.2024 0:01 5 мин. четене

Алтернатива на Bonk (BONK) – Retik Finance (RETIK) се подготвя за листване на борсите на 21 май; експертите прогнозират 3,500% рали

През 2024 г. Bonk (BONK) като меме се сблъска с пазарни пречки в областта на инвестициите в криптовалути, което доведе до недостатъчно добро представяне.

18.05.2024 17:20 4 мин. четене

Анализ на крипто тенденциите: Ethereum поскъпва с 3% до $3,100, Shiba Inu кит премества 3 трилиона SHIB, а Furrever Token набира инерция

Пазарът на криптовалути демонстрира забележителни движения и ключови събития, които привличат вниманието на инвеститорите в световен мащаб.

18.05.2024 17:15 5 мин. четене

Следващата голяма монета: Топ 5 на претендентите за най-добра меме монета за 2024 г.

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите меме монетите се превърнаха в уникална и често чаровна подгрупа на дигиталните активи.

18.05.2024 12:07 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.