НАЧАЛО Прессъобщения

Експертите избират най-добрите токени за покупка в началото на бичия пазар през 2024 г. – Kangamoon, Ethereum, Shiba Inu

септември 27, 2023 12:52 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Експертите избират най-добрите токени за покупка в началото на бичия пазар през 2024 г. – Kangamoon, Ethereum, Shiba Inu

Няколко лица се възползваха от крипто бичи пазара през 2021 г., при който цените на различни монети скочиха до небето. Много от тях обаче не бяха подготвени за бичия ръст.

Експертите обаче прогнозираха, че през 2024 г. ще се случи още един бичи пазар. В резултат на това те избраха три токена – Shiba Inu, Ethereum и Kangamoon, които могат да се издигнат рязко през 2024 г.

Не пропускайте предварителната продажба на Kangamoon (KANG) – запазете си място!

Ще продължи ли цената на Shiba Inu (SHIB) да пада?

По време на бичия поход на криптовалутите през 2021 г. монетата Shiba Inu се покачи до исторически максимум от $0.00008845. През последните месеци обаче цената на Shiba Inu се понижава. Към 22 септември цената на SHIB е 0,000007219, което представлява спад от около 11% през последните 30 дни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Този спад започна, след като на 17 август цената на Shiba Inu падна под линията на подкрепа от $0.0000080. Това потвърди, че по-ранното възходящо движение е спряло. Ако цената на Shiba Inu продължи да спада, тя може да се понижи до подкрепата на $0.0000060, която е с 18% по-ниска от текущата ѝ цена. 

Ако обаче има внезапно нарастване на инерцията SHIB може да пробие над низходящата линия на съпротива и да се издигне до $0.0000150. 

Междувременно анализаторите прогнозираха, че през 2024 г. Shiba Inu може да се търгува на средна цена от $0.00001925 поради добавянето на полезност към екосистемата.

Мрежовата активност на Ethereum (ETH) спада след ъпгрейда “Shanghai” 

Според докладите мрежовата активност на Ethereum е спаднала след ъпгрейда през април. Нов доклад на JPMorgan твърди, че дневните трансакции в Ethereum са намалели с 12%. Освен това дневните активни адреси на ETH са намалели с около 20%. 

Освен това общата заключена стойност (TVL) в DeFi, е спаднала с близо 8%. За щастие, има и добри новини за Ethereum. През четвъртото тримесечие на 2023 г. предстои ъпгрейд, наречен EIP-4844 или “Protodanksharding”, който може да увеличи активността на мрежата.

Цената на Ethereum не успя да преодолее нивата на съпротива от $1,660 и $1,670. Това доведе до спад на цената на алткойна под подкрепата от $1,630 до $1597.52 през септември. Анализаторите прогнозираха, че цената на ETH може да достигне средна цена от $3,200 до 2024 г.

Kangamoon (KANG) представи най-високо оценена платформа за P2E игри 

Kangamoon е проект за криптовалута и Play-To-Earn (P2E) игра, който има за цел да трансформира меме монетите и игралната индустрия. Kangamoon обединява елементи от игрите от (P2E) типа и меме монетите, за да създаде уникален гейминг свят. 

Основната цел е да се изгради общност от потребители, които могат да печелят пари, докато играят игри. Забележително е, че в този виртуален свят играчите ще се превъплътят в кенгурута, обичащи бокса. В този виртуален свят за игри, наречен Kangaverse, ще има различни игри като King of the Rings и Fight Club.

Освен това играчите могат да използват своите персонажи в игрите, за да се включват в битки и турнири, като печелят награди и дигитални активи. Това, което е особено интересно за Kangamoon, е, че няма данъци при покупка или продажба в платформата. Това ще позволи на играчите да се насладят на 100% печалба. Междувременно SOLIDProof направи задълбочена оценка на платформата на Kangamoon.

Експертите смятат, че Kangamoon има всичко необходимо, за да се превърне в най-горещата меме монета през 2023 г. Ранните инвеститори вече получават родния токен на Kangamoon, KANG, като в момента монетата се предлага на ниска цена от $0.005 за токен.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на Kangamoon (KANG) днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.