НАЧАЛО Прессъобщения

Експерти казват, че DTX Exchange може да се превърне в един от най-разпознаваемите токени за комунални услуги като Binance Coin и Polygon

03.06.2024 8:49 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Експерти казват, че DTX Exchange може да се превърне в един от най-разпознаваемите токени за комунални услуги като Binance Coin и Polygon

На пазара на криптовалути се появи нов ютилити токен, който бързо привлече вниманието на експертите.

DTX Exchange (DTX) се счита за потенциален фактор, който може да промени правилата на играта, и мнозина смятат, че няма да мине много време преди да се конкурира с утвърдени гиганти като Binance Coin (BNB), Polygon (MATIC), XRP и Polkadot (DOT).

DTX Exchange (DTX): Сред най-добрите нови комунални токени

DTX Exchange (DTX) бързо се превърна в обещаващ играч в крипто индустрията. Това е платформа от ново поколение, която има за цел да предефинира онлайн търговията, като включва както DEX, така и CEX функции. Това, което са създали, е хибрид, който носи повече функции от всяка друга платформа като Coinbase или Binance.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Например, търговците получават достъп до над 120,000 класа активи като акции, облигации и криптовалути. Не само това, транзакциите се обработват в рамките на 0.04 секунди, а KYC проверките са премахнати, което спестява време и подпомага анонимността за всички участници. Поради всички тези причини борсата DTX се превръща в любима за милиони търговци.

Най-важната част от екосистемата на DTX Exchange е нейният токен, наречен DTX. Ако притежавате този токен, ще получите приоритетна поддръжка, право на глас в управлението и усъвършенствани инструменти за анализ. Ако всички тези предимства са недостатъчни, десет трейдъри, които притежават $100 от DTX при предварителната му продажба, могат да спечелят по $100,000. с любезното съдействие на DTX Exchange.

Предварителната продажба на DTX досега се представя впечатляващо: търговците, които са влезли рано, се радват на 100% възвръщаемост на инвестициите, тъй като стойността се е увеличила от $0.02 в началото до сегашните $0.04 в етап 2. Пазарните анализатори обаче прогнозират, че тази стойност може да се повиши 100Х, след като първокласна централизирана борса (CEX) пусне в обращение този полезен токен през третото тримесечие на 2024 г.

Ученият прави бича прогноза за цената на BNB

Binance Coin (BNB) е един от най-успешните функционални токени. Според данни на CoinMarketCap цената на Binance Coin се е повишила със 100% през последната година. Криптоаналитикът Scient е оптимист за продължаването на този възходящ тренд. В неотдавнашна публикация в X Scient прогнозира, че този токен скоро може да пробие своя исторически връх (ATH) от $686.
Техническият анализ подкрепя тази бича перспектива за Binance Coin. BNB се търгува над своите 100- и 200-дневни ЕМА с 15 зелени технически индикатора. Следователно експертите в областта на криптовалутите правят бичи прогнози за Binance Coin. Те прогнозират потенциално покачване до $700 до края на второто тримесечие на 2024 г.

Али Мартинез: Polygon (MATIC) ще отбележи възход

Polygon (MATIC) е основен функционален токен, който напоследък показва известна волатилност. През последните 12 месеца цената на Polygon е спаднала с над 21%, според данни на CoinMarketCap. Въпреки това крипто анализаторът Али Мартинес остава с бичи нагласи. Мартинез твърди, че TD Sequential индикаторът на MATIC показва сигнал за покупка, който може да доведе до седмичен скок.
Техническият анализ за криптовалутата Polygon също е бичи. MATIC се търгува над 200-дневната си ЕМА, като същевременно има три технически индикатора в зоната за покупка. Поради всички тези причини пазарните анализатори направиха бича прогноза за цената на Polygon. Те прогнозират, че този токен може да се търгува за $1.04 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

XRP: разкриване на нова пътна карта за XRP Ledger

Ripple направи някои вълнуващи съобщения като един от най-добрите токени за комунални услуги. По-специално, Ripple разкри нова пътна карта за институционалната DeFi на XRP Ledger на Consensus 2024. В публикацията си в блога Ripple обяви, че прави XRPL по-силна, по-безопасна и по-ефективна, като въвежда оракули, както и многоцелеви токени (MPT) през Q3 2024.

Тази бича новина от Ripple може да предизвика рали за тази криптовалута. Говорейки за това, стойността на монетата XRP е спаднала с близо 2% на графиката от началото на годината.

Polkadot (DOT): основен анализатор определи нова целева цена

Компанията Polkadot (DOT) се намира на бича вълна. Според CoinMarketCap цената на Polkadot се е увеличила с над 35% през последните 12 месеца. Експертът по криптовалути Crypto Yapper смята, че монетата Polkadot е готова за по-нататъшен растеж. В публикация в X той прогнозира, че скоро DOT може да достигне $10.

От гледна точка на техническия анализ изглежда, че бичата тенденция на Polkadot ще продължи. DOT се търгува над 100-дневната си ЕМА, като четири технически индикатора са в зоната за покупка. Поради тези причини пазарните анализатори прогнозират потенциален скок до $11 в рамките на второто тримесечие на 2024 г. в своите прогнози за цените на Polkadot.

Ще засенчи ли борсата DTX най-добрите токени за комунални услуги?

Чрез непрекъснатото си новаторство и растеж DTX Exchange се бори да се превърне в един от най-добрите утилитарни токени на пазара на криптовалути. Проектът има за цел дори да засенчи Binance Coin, Polkadot, XRP и Polygon, тъй като има ниска пазарна капитализация и е свързан с много финансови пазари, като например валутния пазар, възлизащ на трилиони долари.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

2.5% от населението на света са потребители на борсата Binance 

София, 18 юни, 2024 – Все по-голямо доверие в дигиталните активи и блокчейн технологиите и стабилно представяне на крипто сектора от началото на годината досега – това отчитат от Binance, водещата глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за дигитални активи в света.

18.06.2024 14:46 2 мин. четене

Bitget регистрира най-високия приток на капитал, а откритият интерес нарасна с 39.2% през май, достигайки $9.74 милиарда

Виктория, Сейшели, 18 юни 2024 г. – Bitget, водещата световна борса за криптовалути и Web3 компания, преодоля май с устойчивост, запазвайки позицията си на водеща борса за деривати с най-висок приток на капитал сред централизираните борси и устойчив ръст на отворения интерес.

18.06.2024 14:18 3 мин. четене

Спекулации около Shiba Inu ETF, новини за Solana Pay и иновативната реферална програма на Furrever Token
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin и Ethereum отдавна са доминиращи играчи. От друга страна, Shiba Inu и Solana също привличат вниманието на инвеститорите.

18.06.2024 12:01 4 мин. четене

Петицията за Shiba Inu ETF на Grayscale предизвика интерес: Могат ли меме монетите на Solana като BOME, WIF, APORK и BONK да последват примера?

Пазарът на криптовалути се вълнува за новата петиция за създаване на ETF от страна Grayscale за Shiba Inu, популярна меме монета.

18.06.2024 9:50 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.