НАЧАЛО Прессъобщения

Експерт твърди, че меме монетите може да са ключът към богатството; ето 3 меме токена, които да следите

23.05.2024 18:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Експерт твърди, че меме монетите може да са ключът към богатството; ето 3 меме токена, които да следите

Благодарение на рекордите на някои крипто инвеститори, уловили върховете при меме монетите, експертите стигнаха до заключението, че този сектор на индустрията може да е ключът към бързо забогатяване.

Ето защо те разглеждат 3 от най-добрите криптовалути в меме сектора, способни да трансформират обикновенните инвеститорите в богати. Тези монети са Dogwifhat (WIF), Rebel Satoshi ($RECQ) и Pepe (PEPE).

Dogwifhat може поскъпне с 20%, тъй като биковете се появяват отново

Dogwifhat (WIF), меме монета, базирана на Solana, преживя забележителен подем, тъй като Биткойн (BTC) прояви бичо поведение. Това развитие се случи на 13 май, в същия ден, в който Биткойн (BTC) отново достигна $63,000. В резултат на движението на Биткойн пазарът на меме монетите отново се раздвижи, като Dogwifhat (WIF) реализира печалба от 5%.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В същото време Dogwifhat (WIF) не успя да си осигури устойчива позиция над $3 на фона на ралито поради интензивното противодействие на продавачите срещу купувачите. В крайна сметка биковете отстъпиха, в резултат на което Dogwifhat (WIF) се срина до $2.80. Въпреки това изглежда, че биковете се подготвят да изстрелят WIF нагоре въз основа на информация от индикатори като RSI и MACD.

Според данните за цените Dogwifhat (WIF) поскъпна с 2.1% от $2.77 до $2.83 между 9 и 16 май. Експертите смятат, че Dogwifhat (WIF) ще възвърне стойността си от $3.10 в близко бъдеще. Това прогнозно рали ще се равнява на 9.5% ръст в стойността на Dogwifhat (WIF) в скоро време, което не е много далеч от цената на монетата, която се колебае около $3.02 към 23 май

Изграждане на богатство за поколенията с Rebel Satoshi

Експертите изразиха мнение, че Rebel Satoshi ($RECQ) може да бъде източник на богатство за бъдещите поколения на инвеститорите, които се възползват максимално от неговите перспективи. Това заключение се основава на фактори, свързани с категорията, към която тя принадлежи в крипто индустрията. Rebel Satoshi ($RECQ) е нововъзникваща меме монета, която според разработчиците си е способна да постигне растеж по време на и след предварителната си продажба.

Това обаче не е всичко, което има в Rebel Satoshi ($RECQ). Тъй като финансовата сцена е доминирана от заможни членове на обществото, Rebel Satoshi ($RECQ) е тук, за да промени тази тенденция, нарушавайки статуквото. Подкрепена от екип от бунтовници, които споделят подобно виждане относно централизацията, Rebel Satoshi ($RECQ) се стреми да върне властта на хората, създавайки децентрализирана институция.

Rebel Satoshi ($RECQ) представя предизвикателния дух на Гай Фокс и Сатоши Накамото чрез своята мрежа с два токена – $RECQ и $RBLZ. Понастоящем $RECQ се намира във фазата на предварителна продажба, като на втория етап се търгува за $0.0125. С прогноза за 10-кратно увеличение на $RECQ до края на предварителната му продажба, Rebel Satoshi би бил добра криптовалута за покупка.

Pepe кит спечели $14 милиона, като монетата достига най-високата си стойност за всички времена

Pepe си възвърна светлината на прожекторите, след като според съобщенията кит е спечелил $14 милиона, след като монетата на тема жаба се покачи до до исторически връх. На 15 май Pepe се покачи до $0.0000116, достигайки още един исторически връх в рамките на два месеца. В резултат на това рали китът спечели $14 милиона от инвестиция в Pepe в размер на $1.5 милиона.

По-конкретно, този кит инвестира приблизително $1.56 милиона в Pepe между декември 2023 г. и февруари 2024 г., придобивайки 1.40 милиона токена. Тази инвестиция се умножи девет пъти,достигайки $13.9 милиона. В резултат на това отвореният интерес към Pepe нарасна със 7%, надхвърляйки $600 милиона.

PEPE се повиши от $0.00000841 на 11 май до $0.00001000 на 16 май и $0.00001445 към 23 май. Като се има предвид текущата инерция на PEPE, монетата изглежда се стреми да продължи с рекордите.

За най-новите актуализации и повече информация не забравяйте да посетите официалния уебсайт на Rebel Satoshi или да се свържете с Rebel Red чрез Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.