НАЧАЛО Прессъобщения

Експерт по предварителни крипто продажби избира Kelexo (KLXO) пред Internet Computer (ICP) и Helium (HNT) за дългосрочни печалби

12.02.2024 13:20 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Експерт по предварителни крипто продажби избира Kelexo (KLXO) пред Internet Computer (ICP) и Helium (HNT) за дългосрочни печалби

Някои казват, че крипто индустрията е подарък, който продължава да дава. Това е вярно за инвеститорите, които избират най-добрите крипто инвестиции в най-ранните им етапи.

Експерт по предварителни продажби, който има успешен опит в правенето на правилни прогнози, посъветва инвеститорите да изберат Kelexo (KLXO) вместо Internet Computer (ICP) и Helium (HNT), ако търсят проекти, имащи потенциал за дългосрочни печалби.

Дали Kelexo (KLXO) е по-добра дългосрочна крипто инвестиция, отколкото Internet Computer (ICP) и Helium (HNT)?

Походът на Internet Computer (ICP) изглежда изчерпан

Четвъртото тримесечие на 2024 г. беше златен период за инвеститорите, понеже алткойните като Internet Computer (ICP) се радваха на мини рали, което засили решимостта на инвеститорите, че бичият пазар е зад ъгъла. Цената на Internet Computer (ICP) се повиши от $2.93 на 12 октомври до $11.99 на 7 февруари, отбелязвайки значително рали от 309.2%.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В своя пик Internet Computer (ICP) достигна $14.37 на 4 януари, но оттогава започна да се обезценява бавно. Експертите очакват Internet Computer (ICP) и другите основни криптовалути да имат дълъг период на охлаждане, преди да възвърнат инерцията си.

През този период анализаторите твърдят, че по-малко известни криптовалути като Kelexo (KLXO) тихомълком ще привлекат дългосрочни инвеститори, преди евентуално да избухнат на по-късен етап. Въпреки че се очаква Internet Computer (ICP) в крайна сметка да възобнови ралито си, не се очаква дългосрочните му печалби да надминат Kelexo (KLXO).

Helium (HNT) публикува актуализация на портфейла

На 5 февруари Helium (HNT) обяви, че представя портфейла Helium Wallet v2.6.4. Новата актуализация на Helium (HNT) включва поправки на грешки за по-добри връзки с определени приложения, нови функции и подобрен потребителски интерфейс.

При наличието на експлойти и хакове, които върлуват в крипто пространството, актуализация на портфейла като тази, предприета от Helium (HNT), е важна, защото предлага спокойствие на инвеститорите.
Цената на Helium (HNT) се понижи от $7.13 на 5 февруари до $6.83 на 7 февруари, което показва спад от 4.2%.

Анализаторите обясняват спада с пазарните условия, които карат по-голямата част от криптовалутите да се откажат от печалбите си. Очаква се HNT да спадне до диапазона от $4, преди инвеститорите да видят някакъв сериозен отскок.

Kelexo (KLXO) е за дългосрочно държане

Най-големите печалби в света на криптовалутите идват от купуването и държането на токени на стабилни проекти от етапа на предварителна продажба до върха на бичия пазар. Kelexo (KLXO), предстояща платформа за отпускане и вземане на заеми, която ще премахне ненужната бюрокрация, като например изискванията за KYC процеси, изглежда готова да открадне шоуто през следващите месеци и години.

В качеството си на платформа за равнопоставено кредитиране Kelexo (KLXO) иска да заграби най-голям дял от индустрия, която се очаква да нарасне до $190.22 милиарда през 2024 г. Очаква се ниските такси, програмите за възнаграждения и механизмът за стимулиране на платформата да привлекат повече хора.

Kelexo (KLXO) ще заключи ликвидността за цял живот, а отборните токени ще бъдат блокирани за 500 дни, което означава, че инвеститорите могат да се доверят на проекта, че ще удържи своята част от сделката. По време на предварителната продажба инвеститорите могат да закупят токени Kelexo (KLXO) на ниска цена от само $0.022.

С общо предлагане от едва 440 милиона токена, Kelexo (KLXO) се бори да се превърне в криптовалута от типа “син чип”, която би трябвало да отбележи значителен растеж през следващите години.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 19:15 3 мин. четене

7-те най-добри онлайн казина в България, приемащи PayPal

В днешната дигитална ера онлайн казината стават все по-популярни, предлагайки на българските играчи възможността да се насладят на любимите си казино игри от уюта на дома си. 

29.02.2024 14:42 8 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.