НАЧАЛО Прессъобщения

Everlodge (ELDG) предоставя свеж шанс за притежателите на Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH)

септември 19, 2023 14:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Everlodge (ELDG) предоставя свеж шанс за притежателите на Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH)

Everlodge (ELDG), новаторско предприятие, базирано на блокчейн, предоставя уникална възможност на притежателите на Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) да диверсифицират инвестиционните си портфейли.

Тъй като в момента навлизаме във фазата на предварителна продажба, на ранните осиновители се дава възможност да станат част от едно вълнуващо ново начинание, което има потенциала да революционизира инвестициите в недвижими имоти. Нека навлезем в детайлите.

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Everlodge (ELDG): Значението на 84-те милиона продадени токена

Основното нововъведение на Everlodge е токенизирането на луксозни ваканционни имоти в незаменяеми токени (NFT). Това позволява на ентусиастите и инвеститорите в недвижими имоти да притежават частична собственост върху имоти от висок клас, което напълно променя инвестиционния пейзаж.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


С Everlodge дори малка инвестиция от $100 може да даде на инвеститора дял в луксозен пентхаус в Ню Йорк или вила на плажа на Малдивите. Това означава, че луксозните недвижими имоти вече не са ограничени само до богатия елит.

Като се има предвид значимостта на Bitcoin и Ethereum в крипто екосистемата, платформата на Everlodge е проектирана така, че да е безпроблемно съвместима и с двете. 

Инвеститорите, притежаващи Bitcoin или Ethereum, могат без усилие да диверсифицират авоарите си, като инвестират в токенизираните недвижими имоти на Everlodge, сливайки стабилността на недвижимите имоти с динамиката на криптовалутите.

Централно място в рамката на Everlodge заема неговият собствен токен ELDG. Освен полезността си при транзакции с имоти, ELDG предлага много стимули, като например намалени такси за транзакции, награди за стейкинг и ексклузивен достъп до първокласни обяви за имоти.

ELDG предизвика значителен интерес по време на фазата на предварителна продажба, като платформата бързо продаде над 84 милиона токена. Цената на токена е $0.018 по време на етап 3, но той има многостепенна ценова структура, при която цената се увеличава в следващите кръгове.

В допълнение към собствеността върху имоти Everlodge предлага Клуб за награди, предоставящ ексклузивни привилегии, включително престой в нейните имоти. Освен това иновативната им функция за отпускане на заеми позволява на притежателите на имоти NFT да монетизират допълнително своите дигиталните активи.

Потенциалната траектория за ELDG е особено вълнуваща, когато се съпостави с оценката на глобалния пазар на недвижими имоти от $280 трилиона. Пазарните анализатори предвиждат, че дори скромното навлизане на световния пазар на недвижими имоти може да доведе до експоненциално увеличаване на стойността на ELDG токена, като прогнозите сочат зашеметяващ 50х скок.

Bitcoin (BTC): От $30,000 до “Death Chop”

Напоследък Bitcoin преживя бурно пътуване. Неочакваният спад в средата на август доведе до това, че цената му се потопи от $30,000 до под $25,000, за да се завърти в прословутия модел “Death Chop”, макар и на по-ниско ниво.

Но защо Bitcoin тръгна надолу след толкова окуражаващо начало на годината? 

Всички признаци сочат нуждата от навлизане на повече свежа ликвидност на пазара на Bitcoin. Докато възможността за създаване на ETF на Blackrock накара Bitcoin да скочи с 20% в рамките на няколко дни, нерешителността около преценката на SEC доведе до застой на пазара, като липсата на свеж капитал не дава никакъв стимул за търговците и инвеститорите.

Очаква се предстоящото халвинг събитие на Bitcoin през 2024 г. да внесе малко вятър в платната на Bitcoin, въпреки че нищо не е гарантирано на волатилния и непредсказуем пазар на криптовалути. 

Изглежда, че бъдещето на флагманската криптовалута зависи от одобрението на Bitcoin на Blackrock.

Тъй като прогнозите сочат, че решението за ETF няма да бъде взето до 2024 г., много BTC притежатели се прехвърлят към предварителната продажба на Everlodge, за да вземат токени с отстъпка преди публичната продажба.

Хайпът около Ethereum (ETH) през 2017 г. и възходът на Everlodge (ELDG)

През последните няколко месеца Ethereum срещна трудности да пробие диапазона от $2,000 до $2,100. За съжаление, инерцията му беше допълнително възпрепятствана от внезапния спад от 12%, който го свали до тревожното ниво от $1,600 през последните седмици.

Въпреки силните си фундаментални показатели и общата заключена стойност (TVL) от $21 милиарда, цената на ETH изглежда силно повлияна от колебанията на Bitcoin. Тъй като BTC изпитва пазарни предизвикателства, Ethereum също е засегнат от ефектите, което кара търговците да търсят по-стабилни инвестиционни опции.

Може би ще е прекалено лесно, ако всички предизвикателства, пред които е изправен Ethereum, се припишат единствено на влиянието на Bitcoin. 

ETH също изпитва намалена мрежова активност и нарастващи опасения от значителни разпродажби. Това очертава предизвикателна картина за Ethereum, а рязкото понижение на TVL с 50 % от средата на април насам допълнително подчертава този разказ.

Въпреки това цялата надежда за непоколебимите поддръжници на Ethereum не е изгубена. Те сравняват ранното вълнение около Ethereum през 2017 г. с нарастващия ентусиазъм около Everlodge. Подновеният интерес и привлекателните предимства на предварителната продажба на Everlodge привличат Ethereum инвеститорите към тази обещаваща перспектива.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ще издаде ли Coinbase криптовалута на собствената си мрежа Base?

Главният юридически директор на Coinbase Пол Гревал спомена, че борсата за криптовалути обмисля възможността за въвеждане на токен за Base, нейната верига от втори слой на Етериум.

септември 26, 2023 16:00 1 мин. четене

Инвеститор превърна едва $18 в невероятните $1.5 милиона

На 27 октомври 2020 г. ранен инвеститор придоби над 200 милиарда Шиба Ину (SHIB) токена. По време на тази инвестиция активът се оценяваше на приблизително $0.000000000084245, като в цената му за търговия имаше десет нули.

септември 26, 2023 15:00 1 мин. четене

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.