НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ето защо този крипто анализатор купи 1,000,000 Cardano (ADA) токена

ЮНИ. 5, 2021 22:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето защо този крипто анализатор купи 1,000,000 Cardano (ADA) токена

Разработчикът на Cardano (ADA) IOG стартира първата фаза на тестовата мрежа за тяхната платформа за смарт договори, "Alonzo Blue“. Първият етап от пътната карта трябва да бъде завършен около септември с пълно прилагане на възможностите за интелигентни договори за платформата. Еволюцията на Cardano не е останала незабелязана.

Популярният крипто анализатор Бен Армстронг наскоро разкри своята покупка на 1,000,000 ADA, когато цената на тази криптовалута беше под $0,15.


Анализаторът беше привлечен от научния подход на Cardanao, както и от ясните им фази на развитие.


Тази практика се запази и до днес. IOG очерта всяка стъпка, която трябва да се предприеме с Alonzo и внедряването на интелигентни договори. Чарлз Хоскинсън, изобретателят на Cardano, каза, че този метод отнема повече време, за да бъде завършен, но намалява грешките и осигурява по-добър резултат, като крайните потребители ще имат най-голяма полза. Армстронг каза:


Пътната им карта е старателно начертана, за да улови всякакви крайни случаи и свежда до минимум грешките. Дори на уебсайта си те описват Cardano като рецензиран и основан на доказателства. Тази отдаденост означава, че Cardano е подготвен да вземе своята преднина пред конкурентите си.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Нова криптовалута достигна пазарна оценка от $600 милиона малко след старта си


Той добави, че визията на Хоскинсън и Cardano за изграждане на широкоизползваема децентрализирана платформа за правителствена и корпоративна употреба е друга причина да бъдем с позитивна нагласа за проекта. Според Армстронг Cardano се опитва да бъде повече от платформа за обработка на транзакции.


Cardano се стреми да помогне на страните от втория и третия свят да излязат от бедността и да подобрят живота за своите хора. Голяма част от причините държави като Колумбия или Ботсвана да се борят е, че им липсва инфраструктура за защита на собствеността на хората.


Прогноза за цената на ADA, предстои ли параболичен ход?


С първото внедряване на тестовата мрежа за Alonzo и установените неотдавнашни партньорства на IOG, Армстронг очаква цената на ADA да се увеличи четирикратно.


Към момента на публикуване ADA се търгува на $1.69 и бе една от най-устойчивите криптовалути по време на скорошния срив. В 7-дневен и 30-дневен план криптовалутата е на зелено.


Анализаторът очаква активът да достигне $6.80 в настоящия цикъл. Това обаче е консервативна прогноза, твърди той, подчертавайки че цената може да стигне много по-далеч.


[...] ADA показва невероятна устойчивост на ценови колебания в сравнение с други алткойни по време на този бичи пазар. Многократно задмина рекордните си върхове ... Предвиждам в най-бичия си сценарий, че ADA може да достигне $8 до $9 тази година.


Анализаторът смята, че фундаментите на Cardano са "позитивни“. По платформата вече работят различни проекти, като Occam Finance, Liqwid Finance и около 3,000 други, спомена Армстронг.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Тези малки криптовалути са на път към 100x растеж, според Ларк Дейвис (видео)

В ново видео Дейвис подчертава, че Polkadot и Kusama (KSM), тестовата мрежа за Polkadot, пускат своите паравериги.Параверигите и на двете платформи са форма на персонализиран блокчейн, който е специфи...
ЮНИ. 12, 2021 14:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

$4 милиона печалба от Dogecoin: Основателят на Етериум говори за инвестицията си

Виталик разкри, че е направил повече от $4 милиона от инвестиция в Dogecoin. Всичко това през 2016 г. И разбира се, Илон Мъск се съгласява с някои от неговите коментари.Всъщност, въпреки че беше впеча...
ЮНИ. 12, 2021 13:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Братът на министър-председателят на Канада раздава безплатен Dogecoin (DOGE)

За всеки, който не следи отблизо крипто пространството: шеговитата криптовалута, създадена през 2013 г. като конкурент на Биткойн, сега се превърна в шестия най-голям дигитален актив по пазарна капита...
ЮНИ. 11, 2021 17:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съосноватeлят на Reddit обяви подкрепата си за Етериум

Оханян предпочита ЕтериумОханян разкри, че основният му интерес е към Етериум блокчейна, добавяйки, че Етериум "има най-много какво да доказва“.Той обясни, че харесва Етериум заради многобройните му п...
ЮНИ. 11, 2021 19:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света