НАЧАЛО Прессъобщения

Ето защо инвеститорите в Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) насочват печалбите си към ETFSwap ($ETFS)

03.04.2024 12:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето защо инвеститорите в Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) насочват печалбите си към ETFSwap ($ETFS)

Нарастващата популярност на меме монети като Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) завладя крипто пазара.

Въпреки това, тъй като тези някога добре представящи се токени изпитват колебания в цените, все по-голям брой инвеститори стратегически местят печалбите си към нова революционна платформа: ETFSwap (ETFS).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Отвъд вълнението: Безпроблемна интеграция на традиционните финанси и DeFi

Макар Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) да завладяха въображението на инвеститорите на дребно със закачливото си брандиране и бързото нарастване на цените, техният дългосрочен потенциал остава несигурен. От друга страна, ETFSwap ($ETFS) предлага убедително предложение за стойност както за опитни, така и за начинаещи крипто ентусиасти.

ETFSwap ($ETFS) ще предефинира пейзажа на крипто търговията със своя иновативен подход, предлагайки услуги за маркетмейкинг и безсрочна търговия с ливъридж до 10x. Освен това нейната политика за пропускане на KYC процесите премахва бариерите за навлизане на пазара, като дава възможност на инвеститори от всякакъв произход да участват в децентрализираната финансова екосистема.

Тази безпроблемна интеграция на традиционните финансови принципи с DeFi функционалностите позиционира ETFSwap ($ETFS) като лидер в еволюцията на търговията с дигитални активи

Защо инвеститорите в Dogecoin се диверсифицират в ETFSwap

Dogecoin(DOGE) се радва на огромен успех и широко внимание заради своя вдъхновен от меме произход и подкрепата на известни личности. Но в последно време крипто инвеститорите признават ограниченията на този дигитален актив, като стратегически пренасочват печалбите си от Dogecoin (DOGE) към по-обещаващия ETFSwap ($ETFS). Този стратегически ход се подхранва от несравнимите функции и възможности, представени от иновативната платформа ETFSwap, която съчетава най-доброто от традиционните финанси с децентрализирания дух на DeFi.

С липсата на функционалност и податливостта си на пазарни манипулации дългосрочната устойчивост на Dogecoin (DOGE) все повече се поставя под въпрос. За разлика от тях ETFSwap ($ETFS) предлага стабилна екосистема, която дава възможност на потребителите да търгуват с разнообразни ETF-и в различни сектори, предоставяйки несравними възможности за диверсификация и растеж на портфейла.

Инвеститорите в Shiba Inu (SHIB) не са забравени

По подобен начин инвеститорите в Shiba Inu (SHIB) преоценяват позициите си на фона на опасенията относно неговата функционалност и дългосрочна устойчивост. Макар че Shiba Inu (SHIB) придоби популярност като “убиец на Dogecoin” и може да се похвали със страстна общност, липсата на осезаеми случаи на употреба и централизираното разпределение на токените повдигат червени притеснения за взискателните инвеститори.

ETFSwap ($ETFS), със своето децентрализирано управление и прозрачен протокол, предлага по-надеждна алтернатива за инвеститорите, които търсят експозиция към иновативни блокчейн проекти, без да се притесняват за дългосрочната им устойчивост.

Дългоочакваната предварителна продажба на родния токен на ETFSwap, $ETFS, вече е в ход, като предлага ограничена по време възможност за придобиване на $ETFS на най-добрата цена преди листването.

С частния кръг на продажба, който вече осигури $650,000 от институционални инвеститори, ETFSwap демонстрира стабилна основа за дългосрочна устойчивост и растеж.

Цената на токените по време на предварителната продажба във втория етап е $0.01831, докато при първи етап тя беше $0.00854.

Тъй като предварителната продажба на ETFSwap ($ETFS) набира скорост и привлича широк интерес, на инвеститорите се предоставя уникална възможност да се възползват от проект, позициониран за експоненциален растеж.

Като се възползват от прозренията на опитни анализатори, които предвиждат много оптимистично бъдеще за ETFSwap ($ETFS), и се позиционират стратегически на пазара, инвеститорите могат да увеличат възвръщаемостта си и да участват в бъдещето на децентрализираните финанси.

Ето защо участието в предварителната продажба на ETFSwap ($ETFS) може да е убедително предложение:

Предимство на ранните инвеститори: Участвайки в предварителната продажба, можете да си осигурите токени $ETFS на по-ниска цена в сравнение с цената, на която монетата ще бъде листната на крипто борсите. Това представлява потенциал за незабавни и значителни печалби, тъй като платформата набира популярност и стойността на токените се увеличава.

Ограничена наличност: Предварителната продажба предлага ограничен брой $ETFS токени. Ранното участие гарантира, че няма да пропуснете възможността да станете ранен инвеститор в една новаторска платформа.

Подкрепа за иновациите: Присъединявайки се към предварителната продажба, вие не просто придобивате токени – вие активно допринасяте за разработването на революционна нова платформа, която има потенциала да промени начина, по който търгуваме с дигитални активи.

За повече информация относно предварителната продажба на $ETFS:

ЗАКУПЕТЕ ТОКЕНИ ОТ ПРЕДВАРИТЕЛНАТА ПРОДАЖБА НА ETFS СЕГА
УЕБСАЙТ
TELEGRAM
TWITTER


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

След халвинга на Биткойн: Инвеститорите в USD Coin и Polkadot се подготвят за успеха на DeeStream (DST), насочвайки се към 65Х растеж

Неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн коригира пейзажа на добива и подготви пазара за нови инвестиционни възможности.

23.04.2024 21:10 4 мин. четене

Седмични печалби с Koala Coin (KLC), контрастиращи с кроткия прилив на Binance Coin (BNB) и прогнозираните трусове на Cardano (ADA)

Променливата панорама на настроенията на инвеститорите се колебае от върхове на радост до спадове на тревога. Този цикъл се повишава от перспективите на Koala Coin (KLC), авангарден меме проект.

23.04.2024 20:53 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.