НАЧАЛО Биткойн

Ето защо цената на Биткойн ще скочи, според Антъни Скарамучи

март 16, 2022 9:42 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето защо цената на Биткойн ще скочи, според Антъни Скарамучи

Основателят на SkyBridge Capital Антъни Скарамучи казва, че макроикономическите фактори ще станат по-предразполагащи към Биткойн, което ще позволи на BTC да се покачи до шестцифрена сума през следващите месеци.

В интервю за MarketWatch Скарамучи казва, че историческите нива на инфлация в САЩ ще станат “много по-добри” в рамките на една година.

Хедж фонд ветеранът също така каза, че настоящото геополитическо напрежение между Русия и Украйна ще има ограничено въздействие върху световната икономика в дългосрочен план, позовавайки се на вълната от санкции срещу Русия от Запада.

Прогнозирам, че тези войни няма да продължат толкова дълго поради болката, която се нанася на общество с такъв тип икономическо осакатяване…

Едно е да се налагат леки санкции тук-там, но Западът по същество разгражда инфраструктурата и богатството около Владимир Путин и неговия вътрешен кръг. Това е много голяма стъпка, която предприемат западните демокрации.

Скарамучи казва, че дори войната да продължи, нейният ефект вероятно ще се окаже “по-малко разрушителен” за напред.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
ЕС отхвърли законопроектът, застрашаващ Биткойн

Това може да бъде ‘афганистанска ситуация’ за Русия, където тя продължава вечно, но няма да създаде шокове в предлагането, след като системата на свободния пазар се приспособи към нея.

Докато инфлацията и геополитическото напрежение се охлаждат, шефът на SkyBridge Capital казва, че Биткойн ще е по-силен.

Според Скарамучи BTC привлича инвеститори поради потенциала си за растеж. Той прогнозира, че повече от милиард портфейла ще държат Биткойн до края на 2025 г.

Виждам Биткойн в сегашния му статут като технологичен актив на ранен етап… Мисля, че Биткойн ще се използва от много страни от Латинска Америка като законно платежно средство с течение на времето, не само Салвадор, но и други страни…

Когато стигне [до милиард портфейла], тогава мисля, че като зрял актив, бихме могли да проведем разговор за това дали работи като хедж срещу инфлацията.

Според Скарамучи, скокът в степента на приемане може да доведе до повишаване на цената на Биткойн до $100,000 през следващите 12 до 18 месеца.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн ще стигне $50,000 по-бързо отколкото повечето хора очакват

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, наскоро сподели актуализираните си виждания за потенциалния възход на Биткойн.

март 21, 2023 20:00 2 мин. четене

Биткойн: MicroStrategy почти изплуваха на цената на покупка

Стойността на Биткойн се доближава до средната покупна цена на най-големия публичен притежател на криптовалутата – MicroStrategy.

март 21, 2023 19:00 2 мин. четене

Биткойн: Според Тоун Вaйс стабилно и постепенно повишаване би било по-добре

Ветеранът в крипто търговията предполага, че параболичният скок на Биткойн през 2019 г. може да представлява проблем за бъдещото ценово действие на дигиталната валута.

март 21, 2023 18:00 1 мин. четене

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене