НАЧАЛО Алткойни

Ето защо цената на Етериум продължава да върви нагоре

28.05.2024 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето защо цената на Етериум продължава да върви нагоре

Пазарът на Етериум отбеляза забележителен ръст от малко над 3.5% днес, привличайки вниманието на инвеститорите.

Въпреки че неотдавнашното одобрение на спот Етериум ETF от Комисията по ценните книжа и борсите на САЩ засили доверието на инвеститорите, има и допълнителни фактори, които допринасят за неотдавнашните печалби на най-големият алткойн.

1. Вълнение около Етериум ETF

Неотдавнашното регулаторно одобрение на спот Етериум ETF от страна на SEC на САЩ подсили доверието на инвеститорите, пренасочвайки фокуса към Етериум, втората по големина криптовалута по пазарна капитализация. Това следва успеха на спот Биткойн ETF, който изстреля Биткойн до нов исторически връх в средата на март.

2. Очакванията около ъпгрейдът Pectra

Днешният скок следва обявяването на предстоящия ъпгрейд Pectra, чието изпълнение е планирано за първото тримесечие на 2025 г. Този ъпгрейд, обещава значителни постижения, като например включването на формата за обекти на Етериум Виртуална Машина (EOF) и въвеждането на EIP-7251. Увеличеният лимит за индивидуалните стейкинг дейности на валидаторите от 32 ETH на 2,048 ETH, наред с други подобрения, се очаква да рационализира операциите за валидаторите както на първи слой, така и на втори.

3. Бичи прогнози от анализатори

Няколко анализатори, включително основателят на DeFiance Capital Артър, предвиждат бича траектория за Етериум, като целевите цени достигат от $4,500 до $8,000 според други анализатори след като ETF влезне в действие. Освен това експерти като Майкъл ван де Поуп и Rekt Capital прогнозират рязко покачване на стойността на Етериум, обусловено от ниските оценки на алткойните и предстоящата консолидация.

4. Активност на китовете

Активността на китовете, подчертана от неотдавнашните транзакции, също допринесе за покачването на цената на Етериум. Стратегическите покупки на големи количества ETH, заедно с инвестициите в токени от екосистемата на Етериум, са сигнал за увереност в дългосрочните перспективи на криптовалутата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на AI криптовалута се изстреля след като Binance обяви подкрепата си

Съсредоточен върху AI алткойн проект претърпя скок на цената, след като получи подкрепата на водещата крипто борса Binance.

13.06.2024 12:30 1 мин. четене

Крипто порфейлът MetaMask ще предлага стейкинг на Етериум

MetaMask, разработена от ConsenSys, наскоро стартира нова услуга за стейкинг на Етериум, която позволява на потребителите да залагат всякакви количества ETH.

13.06.2024 12:00 2 мин. четене

Защо инвеститорите предпочитат меме криптовалутите пред по-утвърдени монети?

Популярен крипто анализатор разсъждава върху това как и защо меме криптовалутите са се откроили от останалите алткойни през този цикъл.

13.06.2024 8:30 1 мин. четене

Крипто китовете се запасяват с XRP – какво да очакваме от цената?

Напоследък много хора просто спекулират с бъдещето на XRP, но смятат, че консолидацията на ниво от $0.5 е възможна.

13.06.2024 7:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.