НАЧАЛО Биткойн

Ето защо може да предстои голямо движение за Биткойн (BTC)

март 22, 2022 9:09 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето защо може да предстои голямо движение за Биткойн (BTC)

Тъй като Биткойн се движи около нивото от $41,000 на 21-ви март, промяната в броя на стабилните монети сигнализира, че може да предстои значително движение на пазара.

Tether (USDT) има две от най-големите увеличения на адресната активност през 2022 г., според данни, публикувани от платформата за анализ на поведението във веригата Santiment на 21-ви март.

Платформата разкри, че “стабилните монети най-накрая започват да се движат”, тъй като броят на уникалните адреси на USDT достигна най-високите си нива от декември 2020 г. на 19-ти март.

Платформата подчерта двете дати като 17-ти март (83,000) и 19-ти март (74,000), които са имали двата най-големи дни за 2022 г., по отношение на адресите, взаимодействащи в мрежата, като същевременно отбелязват крипто търговците да “държат под око този намаляващ застой”.

Също така, на 21-ви март друга стабилна монета USD Coin, която е обвързана с американския долар, беше изтъргувана от портфейл на Crypto.com, представляващ 200 милиона в USDC или еквивалентът на $200 милиона беше прехвърлен според данните за транзакцията от Whale Alert. Това допълнително подчертава, че големите пари се раздвижват.

Крипто инвеститорите се надяват, че Биткойн и други водещи криптовалути са във фаза на консолидация преди поредното рали, като се има предвид скорошното спокойствие на пазара.

Известният анализатор Али Мартинес посочва, че броят на новите ежедневни адреси, създадени в мрежата на BTC, формира възходящо отклонение спрямо цените.

Мартинес каза:

Докато BTC консолидира между $37.4K & $44K, броят на новите ежедневни адреси направи по-висок връх от 427K адреса. 

В крайна сметка той смята, че “това предполага увеличаване на приемането на потребителите с течение на времето”, което корелира с броя на притежателите на Биткойн, който постигна рекорд за всички времена от почти 40 милиона адреса миналата седмица.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

В неотдавнашно интервю за Kitco прословутият защитник на златото Питър Шиф прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) все още може да падне под нивото от $10,000 поради принудителни продажби.

август 12, 2022 12:30 1 мин. четене

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене