НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ето защо Етериум може да спадне с 50%

АВГ. 30, 2019 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето защо Етериум може да спадне с 50%

Популярният привърженик на Биткойн Макс Кайзер наскоро направи изявление за настоящите пазарни условия.

Той подчерта, че хеш-рейтът на Биткойн е отбелязал още един връх


Кайзер също така говори за пазара на алткойни, като каза, че в негово мнение те избледняват бавно, но сигурно. Според него Етериум се насочва обратно към $ 90, което на теория би било спад от около 46%.


Дългосрочният инвеститор и привърженик на Биткойн Макс Кайзер заяви, че алткойн пазарът умира, тъй като играчите се позиционират за преместването на BTC обратно до 85% пазарна доминантност.


Той също така акцентира, че хеш-рейтът на Биткойн отново е достигнал максимум.Всъщност хеш-рейтът на BTC в момента стои на ATH на повече от 83 милиона TH / s. Освен това, въпреки скорошния рязък спад на Биткойн, който доведе до загуба на повече от 700 долара в рамките на ден, криптовалутата запази своята доминантност на пазара.


Към момента на писане на статията, относителният дял на Биткойн в целия пазар е 69%. Криптовалутата се търгува около $ 9,600, което отбелязва много леко увеличение за деня с около 1%.


Кайзер също така заяви, че Биткойн Кеш и Bitcoin SV са особено уязвими поради нарастващото господство на BTC и увеличаването на неговият хеш-рейт.


Кайзер също сподели мислите си за бъдещето на Етериум, втората по големина криптовалута. Според него цената му се насочва към 90 долара, което ще отбележи спад от около 46%, като се има предвид, че в момента се търгува на около 170 долара.


Както се вижда на графиката, ETH е загубил повече от 11% в рамките на последната седмица и над 18% за последния месец. Не е налудничаво да се каже, че криптовалутата не демонстрира особена сила наскоро.


графиката е от coingecko


Освен това изглежда, че цялата мрежа на Етериум сама по себе си има затруднения, тъй като нейната употреба за циркулиращия Tether (USDT) е над 92%, оставяйки малко място за допълнителни децентрализирани приложения.


Както видяхме вчера, целият пазар беше завлечен силно надолу, като всички алткойни с големи капитализации бележат голям спад за последните няколко дни.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Има ли връзка между халвинга на Биткойн и скорошния скок на цените на петрола?

Разбира се, това тревожно развитие едва ли ще окаже пряко влияние върху цените на криптовалутите.Някои от общността, обаче, започнаха да спекулират дали може да се очаква корелация между предлагане и ...
СЕП. 18, 2019 08:00 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Колко Биткойн ви е нужен, за да се наречете кит?

Биткойн кит прехвърли $1 милиард (94,504 BTC)Преди 10 дни Биткойн кит (или по-скоро майката на всички Биткойн китове) премести $1 милиард в BTC само в една транзакция.Съвсем разбираемо е, че движение ...
СЕП. 17, 2019 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и S&P 500 са на път към нови върхове

Лий казва, че флагманската криптовалута ще достигне нов връх, след като S&P 500 направи същото. Предполага се, че крипто пазарът е несвързан с традиционните пазари, особено поради децентрализ...
СЕП. 16, 2019 17:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн ще достигне нови рекордни стойности преди следващия халвинг

Анализаторът, известен в индустрията като FilbFilb, цитира "stock-to-flow" съотношението на Биткойн като ключов показател за очертаването на пътя на BTC занапред.„Ако приемем, че няма системен шок нит...
СЕП. 16, 2019 09:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света