НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ето защо Етериум може да спадне с 50%

АВГ. 30, 2019 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето защо Етериум може да спадне с 50%

Популярният привърженик на Биткойн Макс Кайзер наскоро направи изявление за настоящите пазарни условия.

Той подчерта, че хеш-рейтът на Биткойн е отбелязал още един връх


Кайзер също така говори за пазара на алткойни, като каза, че в негово мнение те избледняват бавно, но сигурно. Според него Етериум се насочва обратно към $ 90, което на теория би било спад от около 46%.


Дългосрочният инвеститор и привърженик на Биткойн Макс Кайзер заяви, че алткойн пазарът умира, тъй като играчите се позиционират за преместването на BTC обратно до 85% пазарна доминантност.


Той също така акцентира, че хеш-рейтът на Биткойн отново е достигнал максимум.Всъщност хеш-рейтът на BTC в момента стои на ATH на повече от 83 милиона TH / s. Освен това, въпреки скорошния рязък спад на Биткойн, който доведе до загуба на повече от 700 долара в рамките на ден, криптовалутата запази своята доминантност на пазара.


Към момента на писане на статията, относителният дял на Биткойн в целия пазар е 69%. Криптовалутата се търгува около $ 9,600, което отбелязва много леко увеличение за деня с около 1%.


Кайзер също така заяви, че Биткойн Кеш и Bitcoin SV са особено уязвими поради нарастващото господство на BTC и увеличаването на неговият хеш-рейт.


Кайзер също сподели мислите си за бъдещето на Етериум, втората по големина криптовалута. Според него цената му се насочва към 90 долара, което ще отбележи спад от около 46%, като се има предвид, че в момента се търгува на около 170 долара.


Както се вижда на графиката, ETH е загубил повече от 11% в рамките на последната седмица и над 18% за последния месец. Не е налудничаво да се каже, че криптовалутата не демонстрира особена сила наскоро.


графиката е от coingecko


Освен това изглежда, че цялата мрежа на Етериум сама по себе си има затруднения, тъй като нейната употреба за циркулиращия Tether (USDT) е над 92%, оставяйки малко място за допълнителни децентрализирани приложения.


Както видяхме вчера, целият пазар беше завлечен силно надолу, като всички алткойни с големи капитализации бележат голям спад за последните няколко дни.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн остава в бичи тренд

BTC / USD прекара още един ден в стабилна зона между $ 9,500 и $ 9,800, като остава там от четвъртък.Преди това търговците бяха реагирали с недоумение, тъй като двойката спадна с почти $ 1,000 за няко...
ФЕВ. 22, 2020 19:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн под $ 10,000 привлече много купувачи

Оценката на криптовалутата вече се консолидира около диапазона от $ 9,600 до $ 9,800. Спадът на цената с 6,23 процента, на 15-ти февруари, започна мечата седмица, и въпреки бързото възстановяване от 6...
ФЕВ. 22, 2020 16:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Годишните приходи от копаене на Биткойн ще спаднат значително след халвинга

Изчислено е, че световните приходи от копаене ще спаднат с $3 милиарда след дългоочакваното събитие поради намалението с 50 процента на предлагането, ако цената на BTC остане на нивото от $9,300.По-ра...
ФЕВ. 22, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Wikipedia загуби от приходите си след като добави Биткойн

Според съоснователя на Wikipedia, Джими Уелс, добавянето на способността да се поддържа жива „енциклопедия на света“ с плащания в Биткойн всъщност навреди на приходите.Изказвайки се в панелна диску...
ФЕВ. 22, 2020 11:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света