НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

Юриен Тимер, макростратег във финансовия гигант Fidelity, преразглежда вижданията си за Биткойн, след като водещата криптовалута падна под ключово ценово ниво.

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $69,000.


“Това беше [тежко време] за крипто. Чувствителната към Биткойн кошница с акции на GS [Glassnode] вече [проби] най-ниските си стойности за 2021 г. – не е страхотен знак.

Мислех, че $40,000 ще бъде най-ниското ниво, въз основа на моя модел на търсене и динамиката на веригата (чрез индикатора на потока в покой), но ето ни на $35,000.”

Image


След това, цитирайки минали тенденции на слаби ръце, капитулиращи пред силни ръце, Тимер сподели, че Биткойн има да обърне курса и да се повиши отново.


“Въпреки това, Биткойн често надминава върховете и спадовете, така че може би това се случва тук.

Ето ‘коригирания за субекти поток в покой’, който измерва прехвърлянето от слаби ръце към силни ръце. Той е в диапазона, който спира всеки предходен спад.”

Image


По отношение на търсенето и предлагането на Биткойн, анализаторът казва:


Колкото по-ниско пада Биткойн, толкова по-подценен ще стане на фундаментална основа.

Image


Тимър също така подчертава, че съотношението на Биткойн към златото е “отново в зоната на подкрепа и е 1.51 стандартни отклонения от линията на тренда”.

Image


Не Пропускай: Инвестиционна банка сподели алармиращо предупреждение за крипто пазарите

Стратегът споделя окончателната си графика като индикатор, че “краткосрочният импулс сега показва възходяща дивергенция”.

Image


Тимер завършва анализа си, като казва, че въпреки тежкия спад на Биткойн, който също доведе до срив на спекулативните акции, силните основи на BTC остават непокътнати.


“Биткойн очевидно беше уловен в бурята на ликвидността, която сега обхваща по-спекулативната страна на фондовия пазар.

Но за разлика от нерентабилните технологични акции, Биткойн има фундаментална основа, която вероятно ще стане по-силна с времето.


Сега, когато приливът на ликвидност се завръща, фундаменталните показатели трябва да имат по-голямо значение от всякога през 2022 г.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (4)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може да е стигнал дъно, твърди трейдър

В нова стратегическа сесия анализаторът Кевин Свенсън казва на своите абонати в YouTube, че седмичния обем на Биткойн в Coinbase предполага възможен обрат на тенденцията за BTC.“Нещото, което привлича...
МАЙ. 17, 2022 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

$1.2 милиарда в Биткойн бяха ликвидирани по време на спада миналата седмица

От неделя, 8-ми май – когато стабилната монета TerraUSD започна да губи своята фиксация към щатския долар и крипто пазарите започнаха да се сриват – към събота, 14-ти май, търговците на Биткойн дерива...
МАЙ. 17, 2022 09:56 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale пуска първия европейски ETF

Очаква се новите борсово търгувани продукти да бъдат листнати на Лондонската фондова борса (LSE), Borsa Italiana и Deutsche Borse Xetra.Още през февруари Grayscale обяви своя ETP в Съединените щати, п...
МАЙ. 16, 2022 19:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да направи значителен скок след скорошния спад

Анализаторът Джъстин Бенет каза на своите последователи в Twitter, че Биткойн вероятно е отпечатал временно дъно, след като е успял да си върне ключово ниво на подкрепа.“Има голям шанс крипто да дости...
МАЙ. 16, 2022 12:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света