НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ето защо Биткойн е готов да продължи възхода си

НОЕ. 23, 2021 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето защо Биткойн е готов да продължи възхода си

Доставчикът на блокчейн анализи Glassnode съобщи, че дългосрочните притежатели на BTC намаляват разходите си и увеличават позициите си.

Последният седмичен доклад на Glassnode показва, че дългосрочните притежатели на Биткойн са на многогодишен връх и пазарите все още не са наситени с печалба.


Тези дългосрочни притежатели (LTH) изглежда намаляват разходите си, докато продължават да увеличават позициите си, според доклада от 22-ри ноември на доставчика на анализи Glassnode.


Анализът се задълбочи във възрастовите ленти на изразходваните обеми (SVAB), които се използват за идентифициране на възрастта на монетите, доминиращи в потоците във веригата в даден ден. 


Не Пропускай: Ето накъде се насочват големите инвеститори след спада

Показателят може да се използва за идентифициране кога започва процесът на вземане на печалба или натрупване, според Glassnode.


Последователното изразходване на монети, по-стари от един месец, започна през ноември 2020 г. и приключи между април и май 2021 г. Показателят SVAB сега спадна до 2.5% от дневния обем, след като едновременно с това се повиши с достигането на най-високото ниво на BTC през октомври. 


"Това може разумно да се тълкува като дългосрочни притежатели, които намаляват разходите си и по този начин е по-вероятно да добавят към позициите си, а не да ги напускат."Glassnode също така посочи, че общото предлагане, държано от краткосрочните притежатели (STH), е на многогодишно дъно, на по-малко от 3 милиона BTC – което от своя страна означава, че сумата, държана от LTH, е на многогодишен връх.


В доклада се посочва, че "да се види, че STH предлагането е толкова ниско, докато цената е близо до ATH, е относително уникален случай."


Въпреки че краткосрочните притежатели са взели печалби при "исторически" високи точки и са излизали на нула при ниски точки през последната седмица, пазарът все още не е "прекомерно наситен с вземане на печалба".


Резултатите показват, че все още няма много признаци за голяма капитулация и биковете имат още накъде да избутат цената, преди този цикъл да приключи.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

'Купувайте Биткойн - това е новото злато' - според мексикаски милиардер

Третият най-богат милиардер в Мексико, Рикардо Салинас Плиего, посъветва инвеститорите да купуват Биткойн (BTC), заявявайки, че това е новото злато. Той също така критикува Федералния резерв за създав...
НОЕ. 28, 2021 14:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е нагоре с 88% през 2021 година въпреки настоящия спад

Всъщност водещият дигитален актив отново се търгува на зелено, което от своя страна се отрази върху другите криптовалути, чиито цени започнаха да се покачват в резултат на възстановяването.Флагманскат...
НОЕ. 27, 2021 16:46 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн балансите на централизираните борси падат до историческо дъно

Нетният брой биткойни (BTC), съхранявани в портфейлите на централизираните крипто борси, е един от решаващите показатели за водещата криптовалута.Резервите на Биткойн (BTC) на борсите се насочват към ...
НОЕ. 27, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор купува още Биткойн

Това е на стойност около $5.4 милиона по днешни цени.Както винаги, “изпълнителният директор” на Ел Салвадор (както гласи неговата биография) небрежно обяви покупката в туит в петък. Въпреки спада...
НОЕ. 27, 2021 11:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света