НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ето накъде се насочват големите инвеститори след спада

НОЕ. 23, 2021 08:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето накъде се насочват големите инвеститори след спада

Водещият мениджър на дигитални активи CoinShares казва, че институционалните инвеститори се възползват от възможността да купят спада при Биткойн, Етериум и Solana.

Според фирмата спадът на BTC от 12% на фона на цялостната корекция на крипто пазара не е повлиял негативно на настроенията на инвеститорите.


“Продуктите за инвестиции в цифрови активи отчитат приток на обща стойност $154 милиона миналата седмица, с най-новата корекция на цената, при която цената на Биткойн падна с 12% през седмицата, като изглежда не се отразява на положителните настроения на инвеститорите.”


Въпреки спада, CoinShares съобщава, че BTC е получил приток от над $100,000,000 само миналата седмица, което му помага да остане най-голямата криптовалута в инвестиционните продукти.


“Биткойн продължава да получава по-голямата част от входящите потоци, общо $114 милиона миналата седмица. 

Това му помогна да запази дял от активи под управление (AuM) от 67% през последния месец сред инвестиционните продукти.”


В момента BTC се търгува на $55,814.


Не Пропускай: Какво да очакваме от Биткойн след скорошния спад?

Докладът също така разглежда в най-добрите платформи за смарт договори като Етериум, Solana и Cardano (ADA).


“Етериум отбеляза входящи потоци на обща стойност $14 милиона миналата седмица, отбелязвайки четвъртата поредна седмица на притоци на обща стойност $80 милиона...

Потоците в световните [дигитални] активи предполагат, че инвеститорите предпочитат Solana. Като измерване на общите входящи потоци през последния месец, Solana е видяла входящи потоци на обща стойност $43 милиона през последния месец спрямо Кардано с $23 милиона.”


Въпреки неотдавнашните огромни потоци на Cardano, фирмата за управление на цифрови активи отбелязва, че ADA е видяла милиони изходящи потоци миналата седмица.


“Някои алткойни за първи път от много месеци отбелязаха незначителни изходящи потоци, като Cardano, който отбеляза изходящи потоци на обща стойност $2.1 милиона.”


ADA се търгува на $1.78 към момента на писане.


Можете да прочетете пълния доклад за CoinShares тук.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

'Купувайте Биткойн - това е новото злато' - според мексикаски милиардер

Третият най-богат милиардер в Мексико, Рикардо Салинас Плиего, посъветва инвеститорите да купуват Биткойн (BTC), заявявайки, че това е новото злато. Той също така критикува Федералния резерв за създав...
НОЕ. 28, 2021 14:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е нагоре с 88% през 2021 година въпреки настоящия спад

Всъщност водещият дигитален актив отново се търгува на зелено, което от своя страна се отрази върху другите криптовалути, чиито цени започнаха да се покачват в резултат на възстановяването.Флагманскат...
НОЕ. 27, 2021 16:46 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн балансите на централизираните борси падат до историческо дъно

Нетният брой биткойни (BTC), съхранявани в портфейлите на централизираните крипто борси, е един от решаващите показатели за водещата криптовалута.Резервите на Биткойн (BTC) на борсите се насочват към ...
НОЕ. 27, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор купува още Биткойн

Това е на стойност около $5.4 милиона по днешни цени.Както винаги, “изпълнителният директор” на Ел Салвадор (както гласи неговата биография) небрежно обяви покупката в туит в петък. Въпреки спада...
НОЕ. 27, 2021 11:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света