НАЧАЛО Блокчейн

Ето и няколко бъдещи перспективи за блокчейн технологията

ОКТ. 7, 2019 09:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето и няколко бъдещи перспективи за блокчейн технологията

Блокчейн технологията е една от най-новите тенденции, която е приета в световен мащаб в голямо разнообразие от индустрии.

Общото ѝ въздействие се счита за жизненоважно за преодоляване на липсите, съществуващи в тези индустрии. Предимството на технологията е осигуряването на по-сигурна частна платформа за извършване на онлайн транзакции.

Въпреки това, като се има предвид въздействието на блокчейн в различните сектори, все още съществува чувство за несъответствие между потребителите и правителствата по отношение на неговата употреба.

Ето няколко тенденции, които могат да определят блокчейн индустрията и да ѝ позволят да се включи в системата по ефективен и достъпен начин.

Засилена регулация при имплементацията


Въпреки че много страни все още преразглеждат прилагането на тази технология, все още има правителства, които акцентират положителните перспективи на тази технология. Въпреки това, правителствените ограничения по отношение на договори и междуведомствени транзакции ще бъдат наложени, за да се даде възможност за по-безопасен и по-сигурен начин за извършване на онлайн транзакции.

Повишено търсене в гейминг индустрията


Интернет геймингът е един от най-търсените развлекателни спортове днес. С нарастването на броя на онлайн транзакциите, извършвани в сектора на гейминга, сигурността на преводите става все по-важна тема сред общността. Биткойн и блокчейн технологията могат да адресират тези проблеми в близко бъдеще.

Изчисления в облак като част от блокчейн технологиите


Необходима е значителна инвестиция за създаване на собствена блокчейн технология. Облачните изчислителни сървъри обаче позволяват на компаниите да разработят собствен продукт на блокчейн, използвайки изчислителните и съхранетелните ресурси, предоставени от трета страна.


Понастоящем, корпоративни гиганти като Amazon и Microsoft предоставят такива ресурси за изчисления в облака (Блокчейн като услуга - BaaS). Бъдещето обаче може да покаже увеличение на броя на компаниите.

Интеграция на блокчейн услуги в различните сектори


Минаха вече дните, когато тази технология беше ограничена до конкретна индустрия. Днес все по-голям брой индустрии се опитват да обединят своите блокчейн технологии, за да създадат връзка на оперативната съвместимост. Това се позволява по-бързо и по-ефективно използване на тази технология, която е за потребителите и осигурява по-лесен работен процес в секторите.

Нова валута


Стабилните монети придобиват все повече популярност в индустрията. Един от основните атрибути на този тип крипто-активи е, че цената им не зависи от акции. Следователно стейбълкойните не зависят от движенията на фондовия пазар. Вместо това, стойността им се определя въз основа на продуктите и от фиатните пари.

Осигуряване на права между участващите страни


С повишената релевантност за гарантиране на правата на  участващите страни, "секюрити токените" стават все по-търсени. Те помагат на инвеститорите да гарантират правата си по време на първичните предложения на монети (ICO).

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Блокчейн новини

Европейска космическа агенция финансира блокчейн проект за запис на сателитни данни

ФЕВ. 20, 2020 11:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Милиони разработчици ще работят на Етериум в бъдеще

През октомври 2019 г., ConsenSys представи инициативата „1 милион разработчици“, за да разшири общността на Етериум разработчиците и да насърчи широк кръг от хора да работят върху блокчейн протокол...
ФЕВ. 19, 2020 09:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Индия ще интегрират блокчейн в система за гласуване

Според последните новини, Изборната комисия на Индия се присъедини към колежа по инженерство, IIT Madras, за да работи по внедряването на блокчейн технологията за системата за гласуване в опит да увел...
ФЕВ. 17, 2020 08:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Австралия с национална блокчейн стратегия за $175 милиарда

Според Sydney Morning Herald, пътната карта ще преработи банковата, експортната и образователната инфраструктура на страната, като произведе сектор на стойност $175 милиарда.Изработва се почти година,...
ФЕВ. 8, 2020 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света