НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ето кой е основният риск за Биткойн, според Антъни Помплиано

ОКТ. 4, 2021 18:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето кой е основният риск за Биткойн, според Антъни Помплиано

Крипто ветеранът и съосновател на Morgan Creek Digital Антъни Помплиано назовава това, което според него е най-големият риск за Биткойн (BTC).

В нов епизод на "The Best Business Show", Биткойн бикът излага своя хипотетичен дългосрочен мечи сценарий за водещата криптовалута.


За разлика от това, в което вярват привържениците на Биткойн, BTC няма да се превърне във валута и следователно това ще възпрепятства драстично вида на адресируемия пазар.

Най-много [може да достигне до златото], което по същество е запас от стойност. [Той] всъщност не се използва за ежедневни покупки на неща и следователно, да, [има място за растеж, но то е ограничено до някаква степен].


Помплиано също подчертава няколко фактора, които според него могат да имат нежелани ефекти върху растежа на Биткойн.


Вторият [риск] е, че в крайна сметка ще разберем кой е Сатоши и ако разберем кой е Сатоши, той ще се окаже лош човек и няма да искаме да знаем кой е, и сякаш ще има негативно въздействие.

[Също така] никой не го използва за конкретни случаи на употреба, като например да може да извършва трансгранични плащания. Това е бавно и скъпо.

След това има аргумент за неизвестното, като например, че правителството ще наложи ограничения в бъдеще. Те ще го регулират. Те ще го облагат с данък. Те ще го закрият. Те ще го обявят извън закона. Те ще направят всички тези неща.


Но сред всички въпроси, Помплиано казва, че има особен един риск, който може да подкопае целостта на Биткойн мрежата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕАнализатор, направил много точни месечни прогнози, коментира Биткойн

 

Все още има процес на развитие. Все още има процес на надграждане при Биткойн и е невероятно методичен, невероятно умишлен, бавен нарочно, много филтри и проверки за сигурност и т.н. Но технически може да има грешка във въведения код.


Въпреки наличието на различни рискови фактори, Помплиано твърди, че Биткойн остава привлекателен актив.


Причината, поради която Биткойн е толкова привлекателен е, че всъщност не е нужно да имам актив с най-добрата възвръщаемост. Няма нужда да бъда алчен. Искам нещо, което има голяма икономическа възвръщаемост...


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Fidelity пускат спот Биткойн ETF тази седмица

Стартиране на ETFFidelity е мултинационална корпорация за финансови услуги, която е създадена през 1946 г. и остава една от най-големите компании за управление на активи в света с $4.9 трилиона AUM (а...
ДЕК. 1, 2021 20:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн кит премести почти $1 милиард в BTC

Whale Alert за първи път съобщи за транзакция между два неизвестни портфейла във вторник сутринта. Отделен неизвестен портфейл също получи по-малко от 0.002 BTC от изпращащия портфейл.🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 ...
ДЕК. 1, 2021 12:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна компания за трилиони стартира европейски спот Биткойн ETP

Invesco, американски инвестиционен посредник с управлявани активи от $1.3 трилиона, си партнира с доставчика на крипто индекси CoinShares, за да пусне първия си европейски борсово търгуван продукт (ET...
ДЕК. 1, 2021 10:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн 'дори не е близо до върха си', твърди крипто ветеран

Той е на това мнение дори след като активът рязко падна от новата си най-висока стойност за всички времена над $69,000 по-рано този месец.В ново интервю за CNBC бившият главен изпълнителен директор на...
ДЕК. 1, 2021 08:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света