НАЧАЛО Прессъобщения

Ето кои може да са най-добрите алткойни, които да следите за максимална възвръщаемост, докато Биткойн се колебае

25.03.2024 9:32 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кои може да са най-добрите алткойни, които да следите за максимална възвръщаемост, докато Биткойн се колебае

Опитните трейдъри знаят, че подобни ситуации могат да бъдат идеалното време за тях да диверсифицират портфейлите си, когато пазарът на криптовалути се движи в диапазон.

След като Биткойн (BTC) наскоро потъна до $62,000 преди да се възстанови отново над $67,000, сега трейдърите се обръщат към алткойни, които могат да донесат огромна възвръщаемост.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия ще разгледаме набързо най-добрите алткойни и как може да се развие тяхното бъдеще, докато BTC се търгува в диапазон $62,000 – $67,000?

KangaMoon (KANG): Един от най-добрите алткойни

На първо място в списъка с алткойни е KangaMoon (KANG) – уникална криптовалута, която носи нещо ново. Нейната насоченост към общността и иновативните ѝ функции биха могли да доминират на пазара на P2E игри.

KANG ще бъде меме монета с реална функционалност, която ще служи като вътрешноигрова валута за предстоящата P2E игра на KangaMoon.

KangaMoon също набляга на своята общност. Като станат активни членове на нейната общност, търговците могат да получат този алткойн безплатно преди официалното му пускане на пазара. Например, споделянето/линкването/коментирането на публикации в социалните медии на KangaMoon ще ви възнагради значително. Този факт е помогнал на платформата да се сдобие с доста активна меме общност.

Сега KANG е в етап 4 на предварителната си продажба, по време на който алткойнът е достъпен с отстъпка. Той струва само $0.014 – скок със 180% спрямо първоначалната му цена от $0.005. Търсенето му е голямо, тъй като KangaMoon вече е събрал над $2.5 милиона и е на път да достигне $3 милиона преди края на март.

В допълнение към всички тези факти KangaMoon се свързва и с пазара на NFT P2E игри, който се очаква да нарасне до $885 милиарда до 2028 г., според Yahoo Finance. В резултат на това пазарните анализатори са оптимистично настроени и прогнозират поскъпване до $0. за KANG, след като тя бъде регистрирана на първокласна борса през второто тримесечие на 2024 г.

Цената на XRP продължава възходящата си траектория

След това идва ред на XRP – алткойн, който напоследък се носи на бича вълна. По данни на CoinMarketCap цената на XRP е скочила от $0.54 на $0.63 през последните 30 дни, което представлява повишение от 16%. За този период пазарната ѝ капитализация също се повиши от $29.40 милиарда до $34.83 милиарда.

От гледна точка на техническия анализ криптовалутата XRP може да продължи тази възходяща тенденция. Например 24 технически индикатора показват сигнали за покупка на този алткойн. Освен това XRP сега се търгува над своите 100- и 200-дневни ЕМА. Поради всички тези причини експертите в областта на криптовалутите прогнозират, че XRP може да достигне стойност от $0.87 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Анализ на цената на Cardano: Предстои ли ръст?

Cardano (ADA) е друг член на алткойните, които трябва да се наблюдават, тъй като бележи забележителни печалби. Само през последния месец цената на Cardano се повиши от $0.59 до $0.648. През това време се наблюдаваше и ръст на пазарната ѝ капитализация, която се увеличи от $21 милиарда на $23 милиарда.

Техническият анализ на този алткойн също представя оптимистична картина. Забележително е, че криптовалутата Cardano се търгува над своите 100- и 200-дневни ЕМА. Освен това вече има 20 технически индикатора в зелено за Cardano. Когато правят своите прогнози за цената на Cardano, известните пазарни анализатори вземат предвид тези фактори. Така те предвиждат Cardano да достигне $0.85 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

NEAR Protocol (NEAR) показва бичи импулс

Друг алткойн, NEAR Protocol (NEAR), също намери място в този списък. През последните 30 дни NEAR Protocol се намира в подем. С други думи, цената му се повиши от $3.24 до $7.17, което представлява скок от 89%. Пазарната капитализация на NEAR Protocol нарасна от $3.39 милиарда на $7 милиарда за това време.

Настроенията за този алткойн са бичи, тъй като 22 технически индикатора вече са в зоната за покупка. Освен това криптовалутата NEAR Protocol се търгува над своите 50- и 100-дневни ЕМА. Тъй като този импулс изглежда готов да продължи, различни експерти направиха бича прогноза за цената на NEAR Protocol. Те прогнозират, че NEAR ще скочи до $8.26 преди края на второто тримесечие на 2024 г.

Polygon (MATIC) остава алткойн, който трябва да се следи

И накрая, имаме Polygon (MATIC), който е в заглавията на алткойн сцената. По данни на CoinMarketCap цената на Polygon се е повишила от $0.97 до $1.02 през последния месец. Освен това пазарната ѝ капитализация скочи от $9.40 милиарда на $10.05 милиарда през същия период.

Техническият анализ за Polygon също показва бичи признаци. Например, този алткойн има 21 технически индикатора в зелено. Тъй като Polygon се търгува над своите 100- и 200-дневни ЕМА, криптоекспертите остават бичи настроени. Те прогнозират потенциален скок на цената до $1.44 за Polygon преди края на второто тримесечие на 2024 г.

Окончателни разсъждения

Въпреки че спадът в цената на Биткойн е обезпокоителен, той открива свят на възможности за купувачите, които са готови да поемат риск. С толкова много алткойни, налични на пазара днес, със сигурност ще намерите някой, който работи добре за вас. Макар че много от тях, като XRP, Cardano, NEAR Protocol и Polygon, си струва да бъдат наблюдавани, KangaMoon се откроява.

С пазарна капитализация от едва $14 милиона, KangaMoon ще се нуждае от много по-малко нови средства, за да може цената ѝ да нарасне. Ако се интересувате от топ алткойна, последвайте линковете по-долу, за да получите 10% бонус при всяка покупка.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Shiba Inu (SHIB) и O2T набират милиони за развитие на екосистемата

Shiba Inu (SHIB) и Option2Trade (O2T) завършиха успешно кампаниите си, отбелязвайки важен етап в своя път.

24.04.2024 12:49 3 мин. четене

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.