НАЧАЛО Биткойн

Ето кога може да очакваме следващият параболичен подем на Биткойн според крипто експерт

21.05.2024 19:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кога може да очакваме следващият параболичен подем на Биткойн според крипто експерт

Крипто стратег, известен като Rekt Capital, известен с точното определяне на времето на последните корекции на Биткойн (BTC), сега разкрива подробности за графика на следващото параболично движение на флагманската криптовалута.

Rekt Capital предполага, че Биткойн е навлязъл във фазата на реакумулация след халвинга. Въз основа на анализ на исторически данни той вярва, че BTC може да е на няколко месеца от това да преживее друго значително възходящо движение.

В своя анализ Rekt Capital се позовава на предишни модели, като припомни, че през 2020 г. Биткойн претърпя 19% корекция след халвинга. Впоследствие той се консолидира за около 160 дни, преди да навлезе в параболичната фаза на цикъла. За сравнение, през 2024 г. Биткойн се оттегли с почти 24% около халвинга.

След това, ако историческите тенденции се повторят, цената потенциално би могла да се консолидира за до 160 дни, преди да започне друга параболична фаза.

Разглеждайки дневната графика на Биткойн, Rekt Capital отбеляза, че активът изглежда е излязъл от бичия модел на продължение, след като успешно е тествал съпротивата при $66,00, която сега се е превърнала в подкрепа. Той твърди, че продължението на тренда е осигурено, като според него пробивът на Биткойн под бичи флаг е потвърден.

Разширявайки перспективата, Rekt Capital споделя графика, показваща, че бичият пазар на Биткойн все още има значително пространство за растеж, изобразявайки настоящата позиция, отбелязана със зелен кръг.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

MicroStrategy набира средства, за да купи още Биткойн

Един от най-големите институционални притежатели на Биткойн MicroStrategy обяви днес, че възнамерява да предложи, в зависимост от пазарните условия и други фактори, конвертируеми първостепенни облигации с падеж 2032 г. на обща стойност $500 милиона в частно предлагане на лица, за които има основания да се смята, че са квалифицирани институционални купувачи.

13.06.2024 13:54 1 мин. четене

Ще успеят ли Биткойн плащанията да намерят своето приложение?

Повече от десетилетие след като Сатоши Накамото създаде Биткойн, замислен като инструмент за електронни парични транзакции между равнопоставени потребители, преобладаващата му употреба в съвременната епоха до голяма степен не се различава от първоначалната – като средство за съхранение на стойност.

13.06.2024 9:30 2 мин. четене

Биткойн отсява “по-слабите миньори” преди да възобнови възходящата тенденция

Биткойн (BTC) в момента се намира във фаза на капитулация на миньорите, както отбеляза блокчейн анализатора Уили Ву.

13.06.2024 7:00 1 мин. четене

Биткойн отбеляза лека корекция след срещата на FOMC

Пазарите на криптовалути първоначално скочиха поради окуражаващите данни за CPI, но това беше краткотрайна печалба в резултат решението на FOMC за референтната лихва.

12.06.2024 23:43 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.