НАЧАЛО Биткойн

Ето какво възпира растежа на крипто индустрията според Брад Гарлингхаус

април 20, 2022 20:23 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето какво възпира растежа на крипто индустрията според Брад Гарлингхаус

Главният изпълнителен директор на блокчейн фирмата Ripple заяви, че “племенният подход” около Биткойн и други криптовалути пречи на цялото пространство да достигне своя потенциал.

Говорейки на срещата на върха на седмицата на блокчейн в Париж миналата седмица, Гарлингхаус изрази мнение, че “поляризацията не е здравословна по моя преценка”, според доклад на CNBC.

Главният изпълнителен директор на Ripple също така каза, че държи малко Биткойн, Етериум и други алткойни и че вярва, че бизнесът с криптовалути ще просперира.

“Притежавам Биткойн, притежавам Етер, притежавам някои други. Абсолютно вярвам, че тази индустрия ще продължи да процъфтява. Всички лодки могат да се издигнат.”

Въпреки това той твърди, че влиянието на крипто индустрията във Вашингтон, окръг Колумбия, е “счупено” поради “максимализма” за Биткойн.

В момента има над 19,000 криптовалути в обращение, с обща пазарна капитализация от $1.95 трилиона, според данните от CoinMarketCap. 

Някои цифрови валути са развили предани последователи, особено Биткойн, чиито най-отдадени поддръжници се наричат “максималисти”.

Някои видни крипто поддръжници, като изпълнителния директор на MicroStrategy Майкъл Сейлър и съоснователя на Twitter Джак Дорси, са максималисти, които поддържат само Биткойн, а не други криптовалути.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Два алткойна изглеждат готови да се насочат нагоре – Altcoin Sherpa

По думите на Гарлингхаус, такъв максимализъм е довел до това, че крипто секторът има “счупено представителство”, когато става въпрос за лобиране на членове на Конгреса в Съединените щати.

Ripple стои зад XRP, криптовалутата, която компанията използва за улесняване на трансграничните транзакции.

В момента срещу компанията има дело, повдигнато от Комисията по ценни книжа и борси на САЩ. Агенцията твърди, че Ripple е продавала незаконно XRP на стойност над $1 милиард като нерегистрирано предлагане на ценни книжа без одобрението на SEC.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Майк Новограц разглежда какво предстои за Биткойн

Не е твърде вероятно Биткойн (BTC) да достигне $30,000, твърди известният Майк Новограц от Galaxy Digital.

август 9, 2022 15:39 1 мин. четене

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA). Klima DAO е проект, предназначен да […]

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене

Cardano е оценена „твърде агресивно“, твърдят от Messari

Според неотдавнашен доклад, публикуван от Messari, цената на Cardano (ADA) е „по-агресивна“ в сравнение с показателите за приемане на блокчейна. 

август 9, 2022 12:25 1 мин. четене

Какво правят големите инвеститори в момента?

CoinShares сподели доклад за седмичните притоци и отливи в продуктите им.

август 9, 2022 9:39 1 мин. четене