НАЧАЛО Биткойн

Ето какво вероятно ще определи посоката на цената на Биткойн

04.06.2024 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето какво вероятно ще определи посоката на цената на Биткойн

Познат крипто анализатор смята, че през тази седмица ще излезнат наяве решаващи сведения за бъдещото движение на цената на Биткойн (BTC).

Бенджамин Коуен сподели, че предстоящото публикуване на данни за пазара на труда може да посочи потенциалната траектория на BTC.

Бюрото по трудова статистика на САЩ публикува месечни доклади в първия петък, включително средното почасово заплащане, промените в заетостта извън селското стопанство и нивото на безработица.

Коуен посочи, че цените на Биткойн са склонни да се консолидират преди началото на новия месец, което е често срещано явление.

Той заяви:

Данните за пазара на труда помагат за определяне на краткосрочната посока.

Освен това Коуен очаква Европейската централна банка (ЕЦБ) да намали лихвените проценти тази седмица. Той отбеляза, че 20-седмичната проста пълзяща средна (SMA) на Биткойн в момента е на ниво $61,793, а 21-седмичната експоненциална пълзяща средна (EMA) е на ниво $60,478.

Заедно те формират това, което Коуен нарича “бича лента за подкрепа на пазара” – индикатор, използван за оценка дали цената на даден актив е в бича или меча територия.

Коуен отбеляза:

В света на криптовалутите е време за вземане на решение, за да се определи дали това лято ще видим още едно възходящо движение като през 2019 г., или вече сме достигнали тази точка.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Банковата криза в Япония се влошава – но това може да е добра новина за Биткойн

Изглежда, че банковата криза в Япония е на прага на сериозна ескалация, което може да доведе до вливане на ликвидност с американски долари и да даде тласък на Биткойн (BTC) и по-широкия крипто пазар.

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

Ръст на транзакционната активност в мрежата на Биткойн, въпреки значителния FUD

Пропускателната способност на блокчейна на Биткойн надхвърли 90% след халвингът, което се дължи на приемането на нови стандарти и увеличаването на обема на транзакциите.

21.06.2024 21:30 1 мин. четене

14-ият най-богат човек в света коментира Биткойн в социалните мрежи

Майкъл Сейлър, съосновател на MicroStrategy, наскоро популяризира Биткойн пред Майкъл Дел, изтъквайки положителните му характеристики.

21.06.2024 20:31 2 мин. четене

Microstrategy притежава Биткойн за почти $15 милиарда

Наскоро MicroStrategy придоби допълнително 12,000 BTC между април и края на юни 2024 г., с което общият им брой достигна приблизително 226,331 Биткойн токена на стойност близо $15 милиарда

21.06.2024 20:11 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.