НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ето какво трябва да следим при Биткойн - Fairlead Strategies

ЮНИ. 22, 2022 11:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето какво трябва да следим при Биткойн - Fairlead Strategies

Някои технически анализатори, като основателката на Fairlead Strategies Кейти Стоктън, прогнозират облекчение на пазара, макар и приглушено поради низходящата инерция.

По-конкретно, Стоктън, чиято фирма се фокусира върху техническия анализ, обсъди перспективите пред Биткойн и други криптовалути, с Bloomberg Daybreak: и Хайди Страуд-Уотс на 21 юни.


Според нея мащабът на спада на Биткойн е бил шокиращ по отношение на низходящия импулс и че той е "заразил цялото пространство", но може да се очаква стабилизиране. Както тя подчерта: 


При този вид спад нивата на подкрепа биват отстранявани и последното ни ниво на подкрепа беше пробито достатъчно решително, че вече сме на следващото ниво на подкрепа, а това са дългосрочни нива. 

За Биткойн наблюдаваме около $18,300 до $19,500 (...), така че това е ключовото ниво в играта тук. Това е много естествено място, където да видим известно стабилизиране и своеобразно облекчително рали.


Въпреки това, поради текущия низходящ импулс, Стоктън каза, че "смятаме, че това облекчаващо рали ще бъде приглушено".


Що се отнася до корелацията на криптовалутите с акциите, тя обясни, че тя ще остане много висока, "може би не толкова висока, колкото е била (...), но много висока и това е много нормално, когато имате низходяща лента и имате просто този общ страх от риск на пазара, така че инвеститорите се отнасят към Биткойн, Етериум и акциите като към рискови активи.


НЕ ПРОПУСКАЙ: Биткойн ще се изстреля до $100,000, твърди CEO-то на Blockstream

Освен това тя подчерта, че настоящата ситуация ще промени начина, по който крипто инвеститорите гледат на пазара занапред. Както тя заяви: 


Мисля, че е въпрос на наблюдение за промяна на инерцията, за да се получи този вид базова фаза и именно там доверието ще бъде възстановено. Така че мисля, че това е известно разклащане (...).


При това разклащане Стоктън смята, че "по-слабите компании просто няма да оцелеят, но след като излезем от това, ще има някои чудесни възможности и може би възможностите ще имат малко по-голяма продължителност и може би ще са с малко по-малка волатилност, което е естествено, когато един клас активи съзрява.


Основателят на Fairlead Strategies също така прогнозира повишен институционален интерес с течение на времето, но не и преди да настъпи облекчение от волатилността и "компаниите, които не преминават успешно от фундаментална гледна точка, да бъдат избутани от индустрията”.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Копаенето на Биткойн (BTC) вече не консумира толкова много енергия

Според индекса текущото потребление на енергия от Биткойн е 10.65 гигавата, което е значително по-малко от 14.34 гигавата на 6 юни. Това означава, че годишното му потребление е на стойност 93.33 терав...
ЮНИ. 27, 2022 09:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор разглежда дългосрочните перспективи на Биткойн

‘Dave the Wave’ казва на своите 118,000 последователи в Twitter, че въз основа на неговия модел на логаритмична крива на растежа (LGC), Биткойн потенциално може да стане свидетел на увеличение от над ...
ЮНИ. 26, 2022 15:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето колко Биткойн има най-големия BTC кит след скорошна покупка

Според платформата за крипто данни BitInfoCharts китът е добавил 2,554 монети в серия от транзакции от 14 юни насам.Между 14 юни и 18 юни китът е закупил 1,698 BTC на стойност $36.62 милиона. Оттогава...
ЮНИ. 25, 2022 12:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-богатият човек в крипто пространството коментира цената на Биткойн (BTC)

Неговата времева рамка обаче е изключително гъвкава.Главният изпълнителен директор на Binance Чанпенг Джао каза пред The Guardian, че може да отнеме от няколко месеца до няколко години, преди водещата...
ЮНИ. 24, 2022 02:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света