НАЧАЛО Алткойни

Ето какво трупат най-големите Етериум китове

юни 6, 2022 15:25 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето какво трупат най-големите Етериум китове

Най-богатите притежатели на Етериум в момента се зареждат с един обменен токен, плюс три други алткойни в сектора на децентрализираните финанси (DeFi).

Според данни от услугата за блокчейн данни WhaleStats, 100-те най-големи Етериум кита са обърнали внимание на WOO, токен, който захранва WOO Network, децентрализирана борса (DEX), която има за цел да осигури дълбока ликвидност и суперефективно изпълнение на поръчки.

Към момента на писане WOO е най-купуваният алткойн сред 100-те най-големи Етериум кита през последните 24 часа, с изключение на някои стабилни монети.

Зад WOO мрежата, най-големите китове на Етериум натрупват три DeFi криптовалути, включително актива на протокола за незаменими токени (NFT) Aavegotchi (GHST), издателя на синтетични активи Synthetix (SNX) и протокола за заемане и отдаване на заеми Aave (AAVE).


Разглеждайки най-големите притежания на китовете, FTT е на върха на списъка, с изключение на самия ETH и стабилната монета USD Coin (USDC). FTT е борсовият токен на FTX, платформа за търговия с деривати на криптовалути. 

WhaleStats показа, че първите 100 ETH кита притежават средно 307,485 FTT токена на стойност близо $8 милиона.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Институционалните инвеститори се пренасочват към Cardano от Solana и Етериум

Зад FTT е Shiba Inu (SHIB). WhaleStats разкри, че класът на инвеститорите притежава над 462,89 милиарда SHIB токени на стойност $5 милиона.

Към момента на писане Етериум се търгува около $1,907, което е скок от над 7% за последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 криптовалути, които да НЕ търгувате през юни

Въз основа на анализ на крипто рейтингите, историческите ценови тенденции и последните събития, в тази статия ще разгледаде три дигитални актива, които може да е препоръчително да отбягвате през юни 2023 г.

май 30, 2023 9:00 2 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 8:05 3 мин. четене

Топ меме криптовалута за инвестиция през юни 2023 г.

Меме криптовалутите превземат света към момента, така че не е лесно да отдадете на “изкушението” и да се включите в този атрактивен сектор от криптовалутите.

май 30, 2023 8:04 5 мин. четене

ChatGPT прогнозира цената на Cardano: Tradecurve обявява функционалността на Connect Wallet

В последно време Cardano и Tradecurve са актуални теми в динамичния и често променлив крипто пеизаж. Докато Cardano, играчът ветеран, се намира в ключов момент на ценово движение, Tradecurve, изгряващата звезда, привлича вниманието с най-новата си функция за свързване на портфейли.

май 30, 2023 8:03 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.