НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ето какво следва за Cardano (ADA), според Бенджамин Коуен

СЕП. 13, 2021 14:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето какво следва за Cardano (ADA), според Бенджамин Коуен

Крипто стратегът и търговец Бенджамин Коуен казва, че внедряването на интелигентни договори в Cardano може да тласне стойността на шестия по големина крипто актив до нов исторически връх.

Анализаторът обяснява как ADA потенциално би могла да следва стъпките на Етериум (ETH), който според него се справя добре поради различните си приложения в много протоколи.


“Много ETH се изяжда на всички тези различни платформи, от хора, които всъщност използват Етер: NFT-та (незаменими токени), DeFi (децентрализирано финансиране). В момента има толкова много различни приложения, толкова dApp-ове, които хората използват за Етер, и може би това допринася за високата пазарна капитализация.

Cardano все още няма този ефект. В момента няма същото ниво на мрежови ефект. Очевидно се надяваме, че може да прерасне в това. Мисля, че никой от нас не твърди, че екосистемата на Cardano в момента е по-голяма от тази на Етериум, но мисля, че Cardano ще се разраства с времето и мисля, че тъй като на платформата всъщност се изграждат повече ползи, това ще има положително въздействие върху цената.”


За да изчисли средносрочната цена на Cardano, Коуен разглежда двойката ADA/ETH.


“За да може ADA да достигне нов исторически връх срещу Етериум, ще трябва да направи рали... още около 68% ход. 68% ход от ADA [при положение, че Етериум не се движи] всъщност би го поставил около $4.50. 

Очаквам ли ADA да достигне $4.50 този или следващия месец? Вероятно не, честно казано, но мисля, че в крайна сметка ще стигнем там.”


Според Коуен, Cardano все още е в голяма фаза на натрупване между $1 и $3. Той обаче смята, че платформата за интелигентни договори ще направи огромен ход, след като излезе от обхвата.


“... аз предполагам, че това е дълъг прозорец за реакумулация и че в крайна сметка ще излезем от него до нов [рекорд].”


Ако Cardano следва сценария на Коуен, ADA ще се изкачи до $7, което представлява процентно повишение от около 200% от сегашната му цена от $2.40.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

В нова пазарна актуализация Ван де Поуп казва, че Биткойн наскоро си възвърна ключова ценова област, което показва, че активът се подготвя за ново рали.“Вчера имахме красив повторен тест, така че цена...
СЕП. 19, 2021 00:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анонимни китове и Ripple местят 82 милиона XRP

Базираната в Сан Франциско блокчейн компания Ripple изпрати 10 милиона XRP до борсата Bitstamp (ODL коридора в Люксембург).ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Най-добрите алткойни за 2021 годинаRipple също прехвърли 20 мили...
СЕП. 18, 2021 18:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-добрите алткойни за 2021 година

Тези DeFi токени предлагат нещо повече от спекулативна стойност - те имат реални ползи.Блокчейн компаниите издават свои собствени криптовалути, които често са задължителни за взаимодействие с техните ...
СЕП. 18, 2021 16:16 4 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този токен стигна нови върхове след частна продажба за $230 милиона

Това се случва докато повечето други крипто проекти се движат настрани.Платформата за интелигентни договори Avalanche (AVAX) се търгува на $72.6 към момента на писане, като е постигнала рекордно висок...
СЕП. 18, 2021 11:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света